Close

March 21, 2008

Tempahan Muffin untuk Majlis Perkahwinan & Pertunangan

Kami menerima tempahan pelbagai jenis Muffin untuk sebarang keperluan Majlis anda( dengan pelbagai pilihan Container yang menarik ) pada harga yang amat Istimewa.

Anis Bakery tidak menetapkan sebarang Minimum Kuantiti… untuk tempahan Muffin. Hanya beritahu sahaja keperluan Anda dan kami akan tunaikan…

Muffin with Blue & gold reben muffin mix
muffin 4s muffin 4s
muffin in a box - close ** Baru** Muffin Serunding
Muffin Chocolate Chip Muffin with cheese topping

Terdapat pelbagai jenis Muffin yang kami tawarkan seperti :

  • Coklat Chip
  • oren
  • serunding ** baru**
  • strawberry
  • bluberry
  • marble
  • vanilla
  • coffe
  • pandan dan banyak lagi….

…di Anis Bakery, kami menawarkan “Fresh-Baked-Muffin” & “Made-to-Order” Muffin…. untuk setiap tempahan anda. Cubalah Try…Muffin KAmi…..

Anda pasti akan teruja !

Hubungi kami sekarang juga :

www.anisbakery.net

Sham 019-3797 569 | Nisa 019-255 4537 |email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

  1. Promosi MUffin … harga Runtuh….
  2. Pelbagai pilihan Bekas Muffin untuk majlis perkahwinan anda
  3. Tempahan Muffin di AnisBakery.net
  4. 10 perkara yang anda mesti ketahui tentang Muffin di AnisBakery.net

18 Comments on “Tempahan Muffin untuk Majlis Perkahwinan & Pertunangan

[…] Muffin untuk hadiah Majlis Perkahwinan, “Door Gift”, Hamper … […]

Reply
teratai
December 17, 2008 at 2:33 am

nak tanye brape size muffin awak ye? bole x if saye nak letak dlm my own kotak?quotation utk 800bj brape?tq.

Reply
anisa
December 30, 2008 at 11:16 am

if sy nk tempah dalam 1000, ade discount x n brape harganya?

Reply
ila
March 20, 2009 at 8:13 am

kak,ila nk tau price muffin yg ade cream kt atas die tu..
bp kak klu 1000pcs..

Reply
elynn
March 23, 2009 at 3:10 pm

hye…
kalo i nk tempah 1000 pcs muffin dlm individual packaging utk wedding doorgift bape ye??? bole email i pic packaging yg mcm 2 x

Reply
eddy
March 26, 2009 at 2:05 pm

Blh sy tau jns packaging & price muffin?TQ

Reply
suzey
April 20, 2009 at 4:41 pm

hi sham/nisa

baper quotation untuk muffin packaging untuk 100 / 200 … thanks …

Reply
netty
May 21, 2009 at 9:18 am

salam nisa…i nak tnye quotation utk 400pcs cc with individual packaging..with simple deco,thanks

Reply
munira
June 5, 2009 at 11:48 am

Packaging yang square tp gold or silver aje…taknak ada colour2 lain ada tak? Wedding maybe next year but not mine. Anak saudara nya. So nak survey dulu ..tp mcm best aje …designnya..i meant

Reply
billa
July 29, 2009 at 5:33 pm

mata i rambang, yang muffin ni macmane yer price nya. saya nak tempah untuk kenduri.

Reply
syie
November 16, 2009 at 7:08 pm

hai, can u email me the prices for all the muffin and cup cake?

Reply
waniez
January 16, 2010 at 4:03 pm

salam…sy nk tnye brpe hrge utk muffin spt image diats (3bj muffin + container petak) if tmpah dlm kuantiti 1000,ade discoun tk ?n bpe lme muffin trsbt brthn…tq

Reply
rina
April 25, 2010 at 7:14 pm

saya ingin tempah 2000pcs muffin untuk door gift ke singpura brapa harga 1pcs of muffin dan penghantarannya ke singapura
TQ

Reply
syikin
February 17, 2011 at 4:31 pm

Packaging kotak baulu tu leh personalised dgn tulisan nama pengantin x dihadapannya?

Reply
ritz
July 20, 2011 at 12:08 pm

brape harga muffin w/out kotak..just nak wrap dlm clear plastik je coz da ada paperbag sendiri..

Reply
Idah
February 18, 2016 at 8:27 am

Harga untuk 2000 muffin

Reply
Maziah
March 22, 2016 at 8:27 pm

Assalamualaikum kak..nk tumpang tnya bznz kak ni di mana yup??sbb sy di kuantan,pahang..

Reply
sham n nisa
June 10, 2016 at 3:00 am

Waalaikumsalam Maziah … kami di Bangi
Selangor..

Reply

Leave a Reply