Tempahan Kuih Raya 2017

 

Salam All .. Untuk tempahan kuih raya tahun 2017 , kami menyediakan sehingga 15 jenis biskut raya untuk pilihan anda . Maksud kami 15 kuih raya terbaik #anisbakery 🙂

Berikut adalah Katalog Kuih Raya 2017 untuk rujukan anda :

  • Harga Kuih Raya tahun ni bermula daripada RM 19 – RM 35  ( sebekas ) bergantung pada jenis kuih raya .
  • Anda Boleh JIMAT banyak , sekiranya anda membuat pembelian di dalam  kuantiti besar ( 3 – 5 bekas ) ** Kami cadangkan anda berpakat dengan ahli keluarga / kawan2 sepejabat untuk membuat tempahan bersama bagi menikmati penJIMATan hebat ini !  🙂 . ( Harga Borong )
  • FREE Delivery untuk tempahan anda sekiranya memenuhi syarat2 tempahan ( ** Minimum order RM 350 & anda berada di dalam kawasan delivery kami )  p/s Nak Check samada kawasan anda berada dalam delivery coverage kami ?  –>> WhatsApp kami sekarang — 012-6664044
  • dan bagi setiap pembelian kuih raya untuk tahun ini , akan melayakkan anda mendapatkan Dark Chocolate Brownies kami pada harga yang tak masuk akal ini 👉🏻 RM 29 je … 🙂  thanks ALL

Sample Packaging Kuih Raya 2017

Latest Update : Tempahan Kuih Raya 2017 

57 thoughts on “Tempahan Kuih Raya 2017

  1. salam…abg sham..ingat sy lagi..bli cupcakes dr putrajaya…may b lu kot :P…
    sy nak tny harga tuk biskut raya “snow almond” n “almond chocolate strawberi”

    1. Salam Rusha ..
      thanks … yes kami masih lagi .. 🙂

      harga lengkap untuk semua cookies – akan kami keluarkan bermula minggu ni – insyaAllah.
      Kami masih maintain harga last year . RM 27 / box . Fresh baked cookies . Semuanya Home made style cookies.

      ( p.s Rusha : …. kami akan umukan beberapa promosi untuk tempahan raya 2010 & with special diskaun untuk customer AnisBakery.net .. – coming soon 🙂 )

      wslm

      1. brapa harga sebiji biskut dan dlm satu bekas ada brapa biji.

  2. 27/per box brapa pieces??? yeke???biskut kat atas tu nmpk mcm sedap je….

    1. Salam Rusha ..
      ade 2 harga sebenarnya :
      * ada jenis cookies yg harganya RM 23 / box
      * & ada yg RM 27 / box

      nanti kami akan siapkan katalog raya untuk tahun 2010 – ASAP 🙂 .
      tq

  3. Sharifah Zainah July 8, 2010 — 2:46 pm

    Salam…….
    U ada list biskut-biskut raya 2010 ini tak dan harga setiap jenis?Kalau order from Kuching, Sarawak boleh ke?Berapa kos penghantarannya??

    TQ.

    1. Salam Sharifah ..
      * kami sedang menyiapkan list harga biskut raya ni ( katalog raya 2010 ) & kami akan letak di laman web ini tidak berapa lama lagi .

      * yes . kami boleh buat delivery ke Sarawak .

      * maklumat kos delivery untuk penghantaran ke mana2 tempat di Malaysia ni akan akan letakkan di laman web ini juga kelak .

      thanks & wassalam

      p.s : jangan lupa bookmark laman web ini ya ** press Ctrl d **

  4. slm..saya tertarik dgn rspi2 dr anis, looks great n hve lots of ingrdients..if ambik hrga brong brape box yg ditetapkan..tq

    1. salam ernawati ,
      thanks for yr interest.. 🙂
      minimum kuantiti untuk borong = 100 bekas sahaja .

      nanti kami akan emailkan details nya .

      wassalam

  5. ambik tempahan tak kalau tempahan dr sabah?

    1. Salam Nur Aisyah ,

      yes tempahan dari Sabah juga diterima .

      kami akan arrange delivery service ke sana .

      thanks

  6. Salam,
    saya ingin bertanya kalau ingin menjadi pengedar biskut raya bagaimana?Adakah sampel biskut atau katolag ?

  7. Salam Anis,

    Saya juga berminat untuk menjadi pengedar. Kedai anis kt mane ya? Pls contact me. Thanx

    1. Ila : kami akan email details hari ni . tq

  8. slm, saya nak tahu harga cupcake macam mana dikira satu atau satu dozwn ke?

    1. siti : harga cupcakes mengikut jenis & dikira harga mengikut bekas kuih .

      sila refer di sini :
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/4807005160/
      tq

  9. nmpk sgt mnarik n nyummy.. bl blh buat tempahan ye dan price mcm mn? tq

    1. Hidayah :
      tempahan untuk tahun sudah dibuka ya .. sehingga 10 Ramadhan 1431 Hijrah.

      –> tempahan online –> http://www.anisbakery.net/tempahan-kuih-raya/order-online

      tq

  10. Askum,
    Sy lihat cookies n cupcakes keluaran Anisbakery mmg cntk n menyelerakan serta kreatif..Bagaimana caranya bg sy yg nak bt tempahan n penghantaran ke Sabah? Klu bole, sy nak minta list n price skali..TQ

  11. hi..bley bg pricelist utk kuih raya x?nk order lah..tq

    1. thanks Nizza :

      boleh lihat katalog raya 2010 di sini :Page #1
      & PAGE#2

      thanks

  12. julkipli b isah July 18, 2010 — 2:34 pm

    saya berminat dengan perbagai biskut yang anda siarkan. kalau boleh tolong hantar senaria nama biskut terbaru anda.dan harganya.saya na mencuba untuk di pasarkan di tempat saya

    sekian teri kasih.

    1. julkipli :

      ** boleh tahu lokasi anda di mana ?

      lihat katalog raya 2010 kami :

      Page #1
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/4807005160/

      PAGE#2
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/4806383307/

      *** nanti saya akan emailkan maklumat / pricing etc untuk agent / wakil penjual ..

      thanks

  13. saya berminat utk jd agen…
    so bleh emel x harga utk wakil penjual…

    1. Salam HAfiz ..

      ok kami akan email detailsnye hari ni ..

      thanks

  14. hi, saya berminat untuk menjadi pengedar biskut raya tolong hantarkan gambar biskut raya anda dan harganya sekali. Kalau boleh saya ingin mengambil sample biskut raya anda itu.

    1. Hi Azie .. pls check your email ya ..

      thanks

  15. saya minat jadi pengedar
    so..boleh x bagi tau hage pengedar

    1. salam Azzie : ok nanti kami emailkan details hari ni

      wassalm

  16. salam
    saya berminat utk menjadi agen.
    boleh emailkan saya details utk harga agen. TQ so much

  17. hi anis..
    looks delicious u nyer kue2…cute2 lak tu.
    cmner yea kalo nk jdk pngedar?bape harge u tolak n cmner nk dptkan sample?
    tq…

  18. salam kak nisa & abg sham
    Sy nk tny price utk Raya Gift hampers 2010. brp ye?
    saya berminat utk menjadi pengedar.
    boleh emailkan saya details harga pengedar.
    terima kasih

  19. salam…

    sya ingin tnya kalau ingin menjadi pengedar biskut rayabagaimana?adakah sampel biskut atau katolag?

  20. hai,
    cantik2 hias kuih nya,boleh tak bagi saya
    senarai harga semua kuih,kek,biskut raya tersebut..
    klu boleh email kan kata saya yer..tQ

    1. salam Eka ..
      kami dah email ya ..

      thanks 🙂

  21. hai..sy berminat nk jd aegn utk jual biskut raya…mcamana harga yg diberi?

    1. Liza –> pls check yr email ya..

      tq

  22. hi there…
    i from sarawak… ader special price 4 agent tak?

  23. kl nk jd pengedar berapa harganya ekkk…

  24. salam..

    nak tanye..
    if utk hamper mcmana yer?

    1. anna ,

      maklumat untuk hamper raya boleh didapati disini

      thanks

  25. SITI HUZAIMAH JAMALI August 17, 2010 — 8:57 pm

    saya dr kapit, sarawak…boleh tak kalau saye nk order biskut???

    1. Salam Siti Huzaimah ,
      yess kami boleh deliver ke Sarawak 🙂

      tq

  26. korang deliver oversea tak?

  27. Saya nak tanya berape harga tempahan bahulu biasa untuk 1000 pcs. kotak merah putih.
    Terima kasih

  28. salam,saya nk jd pengedar..boleh tolong bg detailnya x kt my email.tq

    1. thanks Intan .
      buat masa ini , kami sedang menyiapkan katalog lengkap untuk semua jenis cookies ( di jangka siap hujung minggu ni / awal minggu depan ). InsyaAllah , setelah semua maklumat sudah tersedia nanti , kami akan emailkan segala maklumat yg diperlukan pada Intan .

      many thanks & wasalam

  29. slm..sy brminat utk jd agen..bleh pm me detail

  30. menarik lah kuih2 tu.. pandainya cik hiaskan…. mesti sedap tu..

  31. Salam,

    Kalau nk dptkan sample cookies tu mcmaner ? berminat gak nak menjadi agen jualan biskut raya tu ? bleh send detail price for wholesale cookies 2 me. Kalu di kelantan mcmaner ? Thanks

  32. berapa size biskut Sandwich Choc Kisses ?

  33. Can I get an order to be ship to United States?

    1. Yes Rina … we can arrange a special delivery to United States for U . Just full up this order form & we wil email U your details order & cost. tqvm Rina

  34. Hi, too late to ship to Singapore?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close