Close

Tempahan Kuih Raya 2017

 

Salam All .. Untuk tempahan kuih raya tahun 2017 , kami menyediakan sehingga 15 jenis biskut raya untuk pilihan anda . Maksud kami 15 kuih raya terbaik #anisbakery 🙂

Berikut adalah Katalog Kuih Raya 2017 untuk rujukan anda :

  • Harga Kuih Raya tahun ni bermula daripada RM 19 – RM 35  ( sebekas ) bergantung pada jenis kuih raya .
  • Anda Boleh JIMAT banyak , sekiranya anda membuat pembelian di dalam  kuantiti besar ( 3 – 5 bekas ) ** Kami cadangkan anda berpakat dengan ahli keluarga / kawan2 sepejabat untuk membuat tempahan bersama bagi menikmati penJIMATan hebat ini !  🙂 . ( Harga Borong )
  • FREE Delivery untuk tempahan anda sekiranya memenuhi syarat2 tempahan ( ** Minimum order RM 350 & anda berada di dalam kawasan delivery kami )  p/s Nak Check samada kawasan anda berada dalam delivery coverage kami ?  –>> WhatsApp kami sekarang — 012-6664044
  • dan bagi setiap pembelian kuih raya untuk tahun ini , akan melayakkan anda mendapatkan Dark Chocolate Brownies kami pada harga yang tak masuk akal ini 👉🏻 RM 29 je … 🙂  thanks ALL

Sample Packaging Kuih Raya 2017

Latest Update : Tempahan Kuih Raya 2017 

57 Comments on “Tempahan Kuih Raya 2017

rusha
July 2, 2010 at 5:28 pm

salam…abg sham..ingat sy lagi..bli cupcakes dr putrajaya…may b lu kot :P…
sy nak tny harga tuk biskut raya “snow almond” n “almond chocolate strawberi”

Reply
sham n nisa
July 5, 2010 at 8:40 am

Salam Rusha ..
thanks … yes kami masih lagi .. 🙂

harga lengkap untuk semua cookies – akan kami keluarkan bermula minggu ni – insyaAllah.
Kami masih maintain harga last year . RM 27 / box . Fresh baked cookies . Semuanya Home made style cookies.

( p.s Rusha : …. kami akan umukan beberapa promosi untuk tempahan raya 2010 & with special diskaun untuk customer AnisBakery.net .. – coming soon 🙂 )

wslm

Reply
zah
July 23, 2010 at 7:06 pm

brapa harga sebiji biskut dan dlm satu bekas ada brapa biji.

Reply
rusha
July 6, 2010 at 3:57 pm

27/per box brapa pieces??? yeke???biskut kat atas tu nmpk mcm sedap je….

Reply
sham n nisa
July 7, 2010 at 3:00 pm

Salam Rusha ..
ade 2 harga sebenarnya :
* ada jenis cookies yg harganya RM 23 / box
* & ada yg RM 27 / box

nanti kami akan siapkan katalog raya untuk tahun 2010 – ASAP 🙂 .
tq

Reply
Sharifah Zainah
July 8, 2010 at 2:46 pm

Salam…….
U ada list biskut-biskut raya 2010 ini tak dan harga setiap jenis?Kalau order from Kuching, Sarawak boleh ke?Berapa kos penghantarannya??

TQ.

Reply
sham n nisa
July 9, 2010 at 3:27 pm

Salam Sharifah ..
* kami sedang menyiapkan list harga biskut raya ni ( katalog raya 2010 ) & kami akan letak di laman web ini tidak berapa lama lagi .

* yes . kami boleh buat delivery ke Sarawak .

* maklumat kos delivery untuk penghantaran ke mana2 tempat di Malaysia ni akan akan letakkan di laman web ini juga kelak .

thanks & wassalam

p.s : jangan lupa bookmark laman web ini ya ** press Ctrl d **

Reply
ernawati
July 9, 2010 at 11:50 pm

slm..saya tertarik dgn rspi2 dr anis, looks great n hve lots of ingrdients..if ambik hrga brong brape box yg ditetapkan..tq

Reply
sham n nisa
July 12, 2010 at 5:19 pm

salam ernawati ,
thanks for yr interest.. 🙂
minimum kuantiti untuk borong = 100 bekas sahaja .

nanti kami akan emailkan details nya .

wassalam

Reply
nur aisyah
July 13, 2010 at 7:49 am

ambik tempahan tak kalau tempahan dr sabah?

Reply
sham n nisa
July 13, 2010 at 8:17 am

Salam Nur Aisyah ,

yes tempahan dari Sabah juga diterima .

kami akan arrange delivery service ke sana .

thanks

Reply
Azie
July 13, 2010 at 10:27 am

Salam,
saya ingin bertanya kalau ingin menjadi pengedar biskut raya bagaimana?Adakah sampel biskut atau katolag ?

Reply
ila
July 13, 2010 at 2:21 pm

Salam Anis,

Saya juga berminat untuk menjadi pengedar. Kedai anis kt mane ya? Pls contact me. Thanx

Reply
sham n nisa
July 21, 2010 at 10:52 am

Ila : kami akan email details hari ni . tq

Reply
siti
July 13, 2010 at 2:37 pm

slm, saya nak tahu harga cupcake macam mana dikira satu atau satu dozwn ke?

Reply
sham n nisa
July 21, 2010 at 10:51 am

siti : harga cupcakes mengikut jenis & dikira harga mengikut bekas kuih .

sila refer di sini :
http://www.flickr.com/photos/anisbakery/4807005160/
tq

Reply
hidayah
July 16, 2010 at 3:15 pm

nmpk sgt mnarik n nyummy.. bl blh buat tempahan ye dan price mcm mn? tq

Reply
sham n nisa
July 21, 2010 at 10:49 am

Hidayah :
tempahan untuk tahun sudah dibuka ya .. sehingga 10 Ramadhan 1431 Hijrah.

–> tempahan online –> http://www.anisbakery.net/tempahan-kuih-raya/order-online

tq

Reply
sephia
July 17, 2010 at 8:50 pm

Askum,
Sy lihat cookies n cupcakes keluaran Anisbakery mmg cntk n menyelerakan serta kreatif..Bagaimana caranya bg sy yg nak bt tempahan n penghantaran ke Sabah? Klu bole, sy nak minta list n price skali..TQ

Reply
sham n nisa
July 19, 2010 at 9:17 am
nizza
July 18, 2010 at 12:47 pm

hi..bley bg pricelist utk kuih raya x?nk order lah..tq

Reply
sham n nisa
July 19, 2010 at 9:11 am

thanks Nizza :

boleh lihat katalog raya 2010 di sini :Page #1
& PAGE#2

thanks

Reply
julkipli b isah
July 18, 2010 at 2:34 pm

saya berminat dengan perbagai biskut yang anda siarkan. kalau boleh tolong hantar senaria nama biskut terbaru anda.dan harganya.saya na mencuba untuk di pasarkan di tempat saya

sekian teri kasih.

Reply
sham n nisa
July 19, 2010 at 9:09 am

julkipli :

** boleh tahu lokasi anda di mana ?

lihat katalog raya 2010 kami :

Page #1
http://www.flickr.com/photos/anisbakery/4807005160/

PAGE#2
http://www.flickr.com/photos/anisbakery/4806383307/

*** nanti saya akan emailkan maklumat / pricing etc untuk agent / wakil penjual ..

thanks

Reply
hafiz
July 19, 2010 at 1:49 pm

saya berminat utk jd agen…
so bleh emel x harga utk wakil penjual…

Reply
sham n nisa
July 21, 2010 at 10:47 am

Salam HAfiz ..

ok kami akan email detailsnye hari ni ..

thanks

Reply
azie
July 19, 2010 at 4:55 pm

hi, saya berminat untuk menjadi pengedar biskut raya tolong hantarkan gambar biskut raya anda dan harganya sekali. Kalau boleh saya ingin mengambil sample biskut raya anda itu.

Reply
sham n nisa
July 20, 2010 at 11:01 am

Hi Azie .. pls check your email ya ..

thanks

Reply
azzie
July 21, 2010 at 10:46 am

saya minat jadi pengedar
so..boleh x bagi tau hage pengedar

Reply
sham n nisa
July 21, 2010 at 10:52 am

salam Azzie : ok nanti kami emailkan details hari ni

wassalm

Reply
zarina
July 21, 2010 at 5:06 pm

salam
saya berminat utk menjadi agen.
boleh emailkan saya details utk harga agen. TQ so much

Reply
iezah
July 21, 2010 at 5:14 pm

hi anis..
looks delicious u nyer kue2…cute2 lak tu.
cmner yea kalo nk jdk pngedar?bape harge u tolak n cmner nk dptkan sample?
tq…

Reply
didie
July 22, 2010 at 3:55 pm

salam kak nisa & abg sham
Sy nk tny price utk Raya Gift hampers 2010. brp ye?
saya berminat utk menjadi pengedar.
boleh emailkan saya details harga pengedar.
terima kasih

Reply
erra
July 23, 2010 at 3:02 pm

salam…

sya ingin tnya kalau ingin menjadi pengedar biskut rayabagaimana?adakah sampel biskut atau katolag?

Reply
eka
July 25, 2010 at 12:55 pm

hai,
cantik2 hias kuih nya,boleh tak bagi saya
senarai harga semua kuih,kek,biskut raya tersebut..
klu boleh email kan kata saya yer..tQ

Reply
sham n nisa
July 27, 2010 at 6:14 pm

salam Eka ..
kami dah email ya ..

thanks 🙂

Reply
liza
July 27, 2010 at 9:12 pm

hai..sy berminat nk jd aegn utk jual biskut raya…mcamana harga yg diberi?

Reply
sham n nisa
July 28, 2010 at 4:37 pm

Liza –> pls check yr email ya..

tq

Reply
qasz
August 2, 2010 at 2:48 pm

hi there…
i from sarawak… ader special price 4 agent tak?

Reply
aiqlan
August 6, 2010 at 5:36 pm

kl nk jd pengedar berapa harganya ekkk…

Reply
anna
August 8, 2010 at 6:33 pm

salam..

nak tanye..
if utk hamper mcmana yer?

Reply
sham n nisa
August 9, 2010 at 10:36 am

anna ,

maklumat untuk hamper raya boleh didapati disini

thanks

Reply
SITI HUZAIMAH JAMALI
August 17, 2010 at 8:57 pm

saya dr kapit, sarawak…boleh tak kalau saye nk order biskut???

Reply
sham n nisa
August 17, 2010 at 10:08 pm

Salam Siti Huzaimah ,
yess kami boleh deliver ke Sarawak 🙂

tq

Reply
Ahmad
August 19, 2010 at 10:36 am

korang deliver oversea tak?

Reply
ZAINAB NASRI
January 24, 2011 at 1:50 pm

Saya nak tanya berape harga tempahan bahulu biasa untuk 1000 pcs. kotak merah putih.
Terima kasih

Reply
intan
June 21, 2011 at 8:41 am

salam,saya nk jd pengedar..boleh tolong bg detailnya x kt my email.tq

Reply
sham n nisa
June 23, 2011 at 4:26 am

thanks Intan .
buat masa ini , kami sedang menyiapkan katalog lengkap untuk semua jenis cookies ( di jangka siap hujung minggu ni / awal minggu depan ). InsyaAllah , setelah semua maklumat sudah tersedia nanti , kami akan emailkan segala maklumat yg diperlukan pada Intan .

many thanks & wasalam

Reply
shima
June 21, 2011 at 2:54 pm

slm..sy brminat utk jd agen..bleh pm me detail

Reply
Hairul Hissam
June 25, 2011 at 5:46 pm

menarik lah kuih2 tu.. pandainya cik hiaskan…. mesti sedap tu..

Reply
rosmini
June 29, 2011 at 4:45 pm

Salam,

Kalau nk dptkan sample cookies tu mcmaner ? berminat gak nak menjadi agen jualan biskut raya tu ? bleh send detail price for wholesale cookies 2 me. Kalu di kelantan mcmaner ? Thanks

Reply
reesya
July 14, 2011 at 11:54 am

berapa size biskut Sandwich Choc Kisses ?

Reply
RINA
July 26, 2011 at 8:44 am

Can I get an order to be ship to United States?

Reply
sham n nisa
July 28, 2011 at 4:43 pm

Yes Rina … we can arrange a special delivery to United States for U . Just full up this order form & we wil email U your details order & cost. tqvm Rina

Reply
lynne Sohani
June 20, 2017 at 6:49 pm

Hi, too late to ship to Singapore?

Reply

Leave a Reply


Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/a/c/h/achoy777/html/wp-content/plugins/jetpack/modules/gravatar-hovercards.php on line 238
%d bloggers like this: