Close

July 13, 2010

Tempahan Kuih Raya 2010 @ AnisBakery.net | watch our new Slideshow

**Latest Update ** 16 Jun 2011**
Beberapa Cookies terbaru untuk tempahan Raya 2011 –>> lihat di sini

Salam All …

coconut desire cookies

Kuih Raya 2010 : New Coconut Desire Cookies

Sebagai satu tradisi di AnisBakery.net, setiap tahun kami akan menyediakan ekslusif “Kuih Raya Slideshow” khas untuk anda.  Satu Slideshow yang ringkas – tetapi akan mempamerkan kebanyakan jenis kuih raya yang akan dimasukkan di dalam Katalog Kuih Raya 2010.

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

.. Our 2010 Official Kuih Raya SlideShow …

–> watch higher resolution slideshow here
–> lagu yang digunakan sebagai “background music” untuk slideshow ini hanya sebagai hiburan anda sahaja & tiada kena mengena dengan kuih raya di AnisBakery.net .. 🙂

Tempahan Kuih Raya 2010 :

tempahan online –> Klik Di sini

thanks All..

sham for ANisBAkery.net

——-[]——————————–

Sebarang pertanyaan / maklumat lanjut , sila hubungi kami :

19 Comments on “Tempahan Kuih Raya 2010 @ AnisBakery.net | watch our new Slideshow

Mardiana Hanapiah
July 14, 2010 at 6:10 pm

How to order your biskut raya?please send me the list price before raya?
thanks!!!

Reply
sham n nisa
July 15, 2010 at 9:29 am

Mardiana ,

i will send U all the details / pricing / katalog etc in the next few days ..

thanks 🙂

Reply
iza
July 15, 2010 at 10:33 am

Salam k.anis, bila leh dapat katalog harga kuih raya? nak order kuih.

Reply
NUR IDALIZ ADINAN
July 15, 2010 at 8:05 pm

Salam…. Nak tanya sikit…. Macam mana ye nak beli kuih raya utk dijadikan sample…. Saya ingat nk beli kuih raya tapi combine ngan beberapa kwn lagi. Tapi sblm beli utk raya ni nak juga dirasa kuih tu terlebih dahulu… Boleh x beli sample dulu. Dan mcm mana caranya. Terima kasih

Reply
Sham-C
July 19, 2010 at 2:58 pm

salam k. Anis,

try to open slideshow sb nk tgk catolog biskut raya, tp xdapat la…
mcmna nk tgk/perolehi katalog yea…??

Reply
sham n nisa
July 20, 2010 at 11:03 am

Sham-C

Salam …

sila lihat posting terbaru kami ya :

http://www.anisbakery.net/cookies-biskut-raya/live-katalog-raya-2010

tqvm

Reply
Syafa
July 24, 2010 at 7:23 pm

Salam…

Nisa, syafa nak order kuih raya tapi leh nisa provide sample x?… syafa nak try b4 order…

TQ

Reply
yusnita mat yusop
July 28, 2010 at 3:44 pm

Salam.

Nanti boleh x send katalog and the prices ye..

Reply
sham n nisa
July 28, 2010 at 4:04 pm

ok dah email 🙂 tq

Reply
nazrah
July 28, 2010 at 8:06 pm

akum..kak,sya nie dr sabah nk tmpah kuih raya tp nk taw cmna wat pmbayaran n pnghantarannya?

Reply
sham n nisa
July 29, 2010 at 10:36 am

Salam Nazrah ..

Berkenaan Tempahan Kuih Raya di AnisBakery.net :
——————->
** untuk membuat tempahan Nazrah boleh buat secara online dengan memasukkan segala maklumat tempahan :–> klik di sini
** cara pembayaran : online deposit / direct bank deposit ke mana 2 akaun kami [ melalui Maybank2U atau CIMBclicks ]
** kami akan emailkan invoice pada Nazrah sebagai pengesahan penerimaan pembayaran kelak.
** penghantaran akan di buat dgn menggunakan khidmat kurier ( POSlaju )

thanks

thanks & wassalam

Reply
Fahmi
August 8, 2010 at 9:26 pm

kalau nak mintak hantar oversea boleh ke?

Reply
sham n nisa
August 8, 2010 at 10:13 pm

Fahmi :
insyaAllah – boleh di uruskan . Tetapi tidah semua jenis kuih/cookies sesuai untuk penghantaran Oversea ( tart nenas tak selamat )
Oversea , ke negara mana ?
thanks

Reply
Fahmi
August 9, 2010 at 5:19 am

Salam,
Macam kalau ke Australia ke? Nak hantar kuih raya untuk kawan. Macam mana dgn kos penghantarannya? Kalau boleh memang berminat nak tempah.

Reply
sham n nisa
August 9, 2010 at 11:49 am

ok Fahmi :

— just make sure Fahmi masukkan semua butir2 lengkap delivery : nama penerima / contact no / alamat penuh dan juga jenis & kuantiti kuih yang di perlukan . Sila gunakan Order Form yg kami sediakan ini .

— kami akan emailkan segala maklumat yg diperlukan ( jumlah kos tempahan & kos delivery ) pada Fahmi .

thanks 🙂

Reply
sedutpaan
August 12, 2010 at 9:17 pm

UHHH!!! NAMPAK SEDAP

Reply
siti rohana
August 14, 2010 at 2:39 am

Tarikh tutup order bila?

Reply
sham n nisa
August 14, 2010 at 7:59 am

Siti Rohana : 10 Ramadhan tutup order. tq 🙂

Reply
Ainaa
August 23, 2010 at 5:40 pm

Salam,
tempahan kuih raya masih boleh order lagi ke?

Reply

Leave a Reply