Close

July 20, 2009

tempahan kuih raya 2009

Latest Update 13 July 2013 :  Latest Update untuk tempahan kuih raya 2013 sila lihat di page khas yang telah kami sediakan di sini atau anda boleh melihat maklumat terkini di Facebook page kami : di sini .

Katalog Kuih Raya 2013 anisbakery (1)

p/s : di bawah garisan ini merupakan posting lama yang telah kami buat untuk tahun 2011 untuk tempahan cookies . Untuk edisi 2013 sila klik pada  gambar / link yang kami telah sediakan di atas 🙂 . tq

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

 

Alhamdulillah .. raya datang lagi … 🙂

tempahan kuih raya 2009 : snow almond chocolate cookies

tempahan kuih raya 2009 : snow almond chocolate cookies

Serikan hari raya anda tahun ini  dengan santapan kuih raya khas untuk tahun 2009 ini . Pada tahun ini – kami akan mengadakan pelbagai promosi untuk tempahan kuih raya anda secara online di ANisBAkery.net.

Kami berhasrat untuk menjadikan pengalaman anda untuk bershopping membuat tempahan kuih raya pada tahun 2009 ini sebagai sesuatu yang ” mengujakan”  🙂

Sementara itu – sila lihat slideshow khas “Untuk tempahan kuih raya 2009” yang kami sediakan ini.

.. diperkenalkan “calon2” kuih raya anda untuk tahun 2009 ni … 🙂

p.s : sila klik –>> di sini << — sekiranya anda tidak dapat lihat slideshow di bawah .

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

28 Comments on “tempahan kuih raya 2009

[…] ** latest Update 20 July 2009** – lihat kuih raya untuk tahun 2009 […]

Reply

[…] ** update 20 July 2009 : lihat cookies terbaru untuk tahun ni … […]

Reply

[…] sham n nisa on September 5, 2008 ** Update  20 July  2009 ** –>> lihat cookies terbaru untuk tahun 2009 Untuk waktu yang teramat terhad – [ 5 Sept 2008 – 15 Sept 2008 ] kami menawarkan khidmat […]

Reply

[…] Kuih Raya 2009 | watch exclusive slideshow […]

Reply
faiz
July 30, 2009 at 1:15 pm

boleh dapatkan saya harga dan address anisbakery. tolong email yer.harga untuk cupcakes coz nk wat hantaran.tq

Reply
ernei
August 17, 2009 at 12:55 pm

sy berminat dgn kuih raya anis. berapa kos hantar. dan alamat anis bakery.

Reply
sham n nisa
August 17, 2009 at 1:03 pm

@ ernei
thanks ye .. 🙂
kos hantar bergantung pada lokasi Ernei & jumlah tempahan .
Di mana lokasi Ernei ya …?

alamat & lokasi & map –>> di Google Maps.

tq

wslm ..

Reply
masariesya
August 18, 2009 at 11:21 pm

askum,..
nak tanya klu pos ke sabah leh ke?

Reply
sabrina
August 20, 2009 at 6:49 pm

sy nak tau la…harga tu utk brape biji biskut eh?

Reply
sham n nisa
August 20, 2009 at 7:06 pm

@ Sabrina
– harga seperti di Katalog Raya ini , semuanya adalah bagi kuantiti 50 biji untuk setiap jenis .

Kecuali :
– #6 Potato Cashew Nut = 40 pcs
– #9 Marble Chocolate Almond = 64 pcs
& # 11 Chocolate Roses = 35 pcs

thanks 🙂

Reply
chocs
August 22, 2009 at 5:46 am

u terima oder dari borneo tak?

Reply
sham n nisa
August 22, 2009 at 7:13 am

@ chocs
yess. kami terima .
Chocs boleh gunakan Order Form yang kami sediakan ini & sertakan segala maklumat tempahan yg diperlukan . Kami akan uruskan urusan penghantaran nanti 🙂

thanks

Reply
Norlin
August 22, 2009 at 7:13 pm

Klu nk tempah tp nk pegi amik sendiri bleh ker? Saye suka snow almond choc cookies tu..

P/S: U all ader buat tempahan utk hamper gift ke?

Reply
BidadariComel
August 22, 2009 at 9:42 pm

Salam…saya nak tempah kuih raya ni available lagi ke?

Reply
sham n nisa
August 22, 2009 at 10:39 pm

@ BidadariComel ..
yes masih available. Kami sudah lanjutkan tempahan sehingga 15 Ramadhan..

thanks & selamat Berpuasa 🙂

Reply
faizah
August 23, 2009 at 3:13 pm

salam ramadhan al-mubarak..
nak tanye la…kalau nk tempah untuk jualan bleh ke?

Reply
Felda Mohammed Asari
August 23, 2009 at 5:47 pm

Salam, saya nak tempah marble chocolate almond boleh? Nak 2 bekas, harga dia RM27 sebekas ke?

Reply
dzul
August 24, 2009 at 9:05 am

saya nak order snow almond choclate & mareble choclate almond bleh?

Reply
sham n nisa
August 24, 2009 at 12:00 pm

@ dzul
boleh dzul. Tq.
cara paling mudah untuk buat tempahan –>> Gunakan Order Form yg kami sediakan ni .
wslm

Reply
anna
August 25, 2009 at 12:11 pm

salam.. nak tanya la…untuk hamper blh buat tak?

Reply
sham n nisa
August 25, 2009 at 12:28 pm

@ anna..
yess boleh ….

cuba Anna lihat sample packaging –>> di sini

nanti kami email details…

thanks

Reply
as_fairy
August 26, 2009 at 12:46 pm

Camner ni? Dah berape kali click kat Katalog 2009 to view prices n cookies, tp it went blank. i interested sgt nk order.. Any solution??

Reply
sham n nisa
August 26, 2009 at 2:06 pm

@ as_fairy
..maaf atas kesulitan Saya sudah test semua link di laman web ini, so far semua link ok. ..

jika masih ade masalah lagi , boleh klik –> di link ini.

dan saya juga akan emailkan katalog tersebut pada as_fairy sebentar lagi.. 🙂

sorry again ..

-sham

Reply
lina
August 27, 2009 at 7:58 pm

saya nak semua senarai jenis kuih n harganya skali.

Reply
yana
September 8, 2009 at 11:53 am

wah.. lega da rasenye da amik kueh raye sbtu bru ni. hih cm xcaye je dpt ngk dorng buat kueh raye live lg.. bile ngk dpn mate rase lg xsbr nk rase.. aduh.. pepeun meksih pd kan anis. hihihi (kueh raye xopen lg coz hubby ckp mkn tuk raye je. huhu) slmt hari raye pade anis bake n crew2 nye.. smoge ceria slalu n bisnen btmbh(murh rzki)amin. taun dpn leh la tmph lg..hih rspi baru

Reply
sham n nisa
September 8, 2009 at 4:22 pm

@ yana ..
thanks atas kunjungan Yana sabtu baru ni..
sorry tak dapat nak ajak makan “fresh Baked Cookies” yg masih panas … baru keluar oven … ermm ( bulan Puasa )… 🙂

may be next time .. he he

wslm

Reply
Muhammmad Afif
September 9, 2009 at 6:59 am

tolong buat kuin cornflakes dan popia pintal k.
klu da buat tolong keluarkn dlm tenet k.
T.Q

Reply
ina
October 22, 2009 at 2:35 pm

i nak tanya, still terima tempahan lagi ke walaupon raya dah abis? hehe…if u terima, harga utk snow almond 100 pieces berapa? tq

Reply

Leave a Reply