Close

September 5, 2008

Tempahan Kuih Raya 2008 | Promosi.. promosi….

** Update   20 /07 / 2009 ** –>> lihat cookies terbaru untuk tahun 2009 🙂
Untuk waktu yang teramat terhad – [ 5 Sept 2008 –
15 Sept 2008 ]
kami menawarkan khidmat penghantaran PERCUMA untuk pelanggan2 AnisBakery.net ……

AnisBakery.net's Special delivery

Yess .. penghantaran PERCUMA ke alamat pilihan anda ( Sila lihat kawasan yang terlibat di bawah )
– supaya anda boleh menumpukan perhatian kepada perkara2 lain yang
lebih penting di bulan Ramadhan yang mulia ini – seperti Berbuka puasa
🙂 , Bazaar Ramadhan , Solat terawikh … Baju Raya… dll )

Yess .. AnisBakery.net delivery krew akan bertungkus lumus untuk
anda – supaya Tempahan Kuih Raya anda anda untuk Aidilfitri 2008 ini
dapat sampai ke tempat anda.. pada masa anda memerlukannya..

  • Khas untuk tempahan 5 bekas Biskut Raya atau lebih
  • Sah untuk tempahan didalam tempoh berikut                                            [ 5 Sept. 2008 – 15 Sept 2008 ]
  • Pembayaran penuh mesti dijelaskan sebelum 15 Sept 2008
  • Tertakluk kepada lokasi-lokasi berikut sahaja :

    • Kajang
    • Bandar Baru Bangi
    • Serdang
    • Puchong
    • Putrajaya
    • Subang
    • Petaling Jaya
    • Kuala Lumpur
    • Cyberjaya
    • Shah Alam
    • Wangsa Maju
    • Gombak
    • Sepang
    • Hulu Langat
    • & untuk tempat2 lain sila inform kami untuk dipertimbangkan..

Picture Credit: Ask Any Racer…

Untuk maklumat tentang Cookies AnisBakery.net , sila lihat posting kami sebelum ini :

p/s : untuk mendapatkan harga cookies / promosi terhebat sila subscribe ( Percuma ) kepada Email updates kami atau Feed kami .

** Update   20 /07 / 2009 ** –>> lihat cookies terbaru untuk tahun 2009 🙂

Sham n Nisa

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa


32 Comments on “Tempahan Kuih Raya 2008 | Promosi.. promosi….

sue
September 7, 2008 at 3:18 pm

macam mana nak tahu harga?Kalau dekat Nilai ade delivery tak?Harap harganye berpatutanlah bolehlah nak tempah byk sket…hehehe

Reply
anis.bakery
September 7, 2008 at 8:25 pm

Hi Sue…
saya sudah email pada Sue senarai harga Cookies..

Tq… & Selamat Berbuka

Reply
niza
September 9, 2008 at 12:22 pm

macam mana nk tahu harga

Reply
huda
September 9, 2008 at 3:30 pm

saya nak tau harge cookies ni la…blh x email kat saya? thanx 😀

Reply
anis.bakery
September 9, 2008 at 10:50 pm

Hi NIza .. kami dah email harga cookies…
tq

Reply
azra
September 11, 2008 at 11:21 am

boleh tak akak email kan saya harga cookies?

Reply
anis.bakery
September 11, 2008 at 11:43 am

Hi Azra…
pls check your email ya..
tq

Reply
Noraziah
September 11, 2008 at 2:15 pm

salam…boleh email price list kuih raya?…sempat lagi ke kalau saya nk buat tempahan. tq

Reply
anis.bakery
September 11, 2008 at 2:21 pm

Hi Noraziah …

kami sudah email price list kuih raya…
tempahan masih di buka sehingga 15hb ni..

tq

Reply
syikin
September 11, 2008 at 4:45 pm

kita pun nak tau gak harga

Reply
a
September 12, 2008 at 11:00 am

hi.. hantar kat email saya price list semua kuih raya eh..

Reply
nurfaizah
September 16, 2008 at 4:15 pm

salam…maaaflah..saya nie dah terlambat..maklumlah sibuk sgt….tapi saya nak beli biskut gak dari anis……

Reply
ina
September 17, 2008 at 1:32 pm

nak mtk price utk biskut blh?

Reply
alia
September 18, 2008 at 2:32 pm

boleh tak i dapatkan senarai harga dr anis, i baru berkesempatan nak cari kuih raya, sibuk sesangat

Reply
marena
September 19, 2008 at 5:20 am

kalo ode skrg bole hntr lg ke?? saya baru je jmpa website akak..

Reply
@zura
September 23, 2008 at 4:26 pm

boleh lg ker nk order ni.. rege baper?

Reply
Ms. Uma Devi
September 25, 2008 at 10:19 am

Hi, how r u? sure very busy now. just need cookies list & price list for my friends. tq

Reply
fizz
October 29, 2008 at 5:28 pm

Nak tahu harga biskut. Kalau tak raya ada jual ke?

Reply
anis.bakery
October 29, 2008 at 6:45 pm

fizz ,
sila check harga cookies dlm email ya…

thanks

Reply
eyda
November 12, 2008 at 12:52 pm

urmm..nisa..sye nak tahu harge delivery kat gombak 4 bufday kek la..plz ya

Reply
anis.bakery
November 12, 2008 at 2:43 pm

Hi Eyda ,
kos delivery ke Gombak = RM 15 sahaja
( Door-to-Door-Delivery Service)

tetapi kos delivery mungkin akan berkurang ( atau FREE 🙂 ) bergantung pada kuantiti tempahan & promosi yg kami sedang jalankan ..

harap maklum ..

tq

Reply
nissa
November 17, 2008 at 10:04 am

salam.saya naktau senarai harga utk wedding cupcake gifts utk 1000 units.tq

Reply
anis.bakery
November 18, 2008 at 9:54 am

Nissa..
quote price & details …
sila check email k?

Reply
SuRieY
January 22, 2009 at 10:07 am

kak,klo sy tempah kek n mintak akak anta ke shah alam..berape eh akak charge??
n 1 more Q, ade x price 4 cupcakes (bufday) yg less than rm 50??

Reply
anis
February 14, 2009 at 5:13 am

hai kak..nak tau quote price & details for cupcakes hantaran ..

Reply
mus
February 18, 2009 at 4:25 pm

salam..boleh dapatkan map tak utk ke anis bakery.

Reply
sumarni
April 28, 2009 at 5:27 pm

sya nak senarai harga kek harijadi untuk budak.. 2kg ada sample tak..

Reply
nurul
July 2, 2009 at 2:22 pm

salam…
sy berminat nak borong biskut u…pls email senarai biskut dan harga dgn segera.

Reply
Nora
July 29, 2009 at 3:23 pm

Bole bg senarai harga bagi setiap biskut & berapa biji didalamnya

Reply
ummu ammar
August 24, 2009 at 11:18 am

Salam …
Saya sekeluarga memang peminat setia tart nenas. Harap dapat emailkan saya price list. Tkasih.

Reply
sham n nisa
August 24, 2009 at 11:58 am

@ ummu ammar
.. lihat price list di sini ya ..

thank & selamat berpuasa 🙂

Reply
zura
September 10, 2009 at 3:38 pm

boleh tak saya dapat kan harga biskut raya untuk tahun 2009?

Reply

Leave a Reply