Close

August 9, 2010

Tempahan Hamper Raya & Corporate Gift ( Edisi Terhad )

tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net

tempahan Hamper Raya / Corporate Gift @ AnisBakery.net

**Latest Update ** 16 Jun 2011**
Beberapa Cookies terbaru untuk tempahan Raya 2011 –>> lihat di sini

Tahun ini kami menyediakan 5 Pakej khas Hamper Raya / Corporate Gift dengan harga yang hebat . Setiap pakej datang dengan bentuk / saiz yang berbeza & lengkap  dengan hiasan riben & “personalized tag” . Pilihan jenis kuih boleh di buat drpd mana-mana 14 jenis kuih raya kami untuk tahun ini.

Proses Tempahan

  1. Buat pilihan Pakej Hamper / Gift yang anda kehendaki  .
  2. Email kami : anisbakery@live.com.my untuk membuat tempahan .
  3. Buat pembayaran ( untuk pengesahan tempahan )

Pakej Hamper Raya/Corporate Gift 2010|AnisBakery.net [Edisi Terhad]

Berikut adalah 5 pakej hamper raya untuk tahun 2010 ini ( pakej A – Pakej E ) :

Pakej A  ( RM 59.00)

  • Size  9.8cm x 11.6 cm x 28.6 cm
Hamper Raya Gift package A

Hamper Raya Gift package A

Pakej B  ( RM 49.00)  9.1cm x 6.2 cm x 28.6 cm

  • Size  9.1cm x 6.2 cm x 28.6 cm
Hamper Raya Gift package B

Hamper Raya Gift package B

Pakej C  ( RM 39.00)

  • pilihan 5  jenis kuih raya berbeza
  • packaging ( elegent box + transparent cover + riben + tag )
Hamper Raya Gift package C

Hamper Raya Gift package C

Pakej D ( RM 35.00)

  • bentuk octagon yang unik
  • pilihan 3 jenis kuih raya berbeza
  • 3 layer ( lihat 1 , 2 , 3 di dalam gambar )
  • packaging ( octagon shaped box + transparent cover + riben + tag )
Hamper Raya Gift package D

Hamper Raya Gift package D

Pakej E  ( RM 29.00)

  • 2 layer
  • 4 – 8 jenis kuih raya
  • packaging ( silver box + transparent cover + riben + tag )
Hamper Raya Gift package E

Hamper Raya Gift package E

NOTE :
  • setiap tempahan memerlukan sekurang2nya 1 minggu untuk di siapkan .
  • khidmat penghantaran di sediakan untuk kawasan Klang Valley
  • minimum tempahan ( untuk khidmat delivery ) = RM 100

thanks all..

sham for AnisBakery.net

–> hubungi kami di sini

10 Comments on “Tempahan Hamper Raya & Corporate Gift ( Edisi Terhad )

[…] maklumat harga / packaging / sample  ( untuk tempahan hampers / corporate gift ) ataupun pertanyaan untuk menjadi  Biz Partner […]

Reply
ummu
August 12, 2010 at 7:06 pm

tmpahan hanya tuk dlm m’sia je k????
ad x p’khidmatan p’hntran klu luar drpd m’sia ….

Reply
sham n nisa
August 13, 2010 at 8:57 am

ummu : perkhidmatan penhantaran untuk luar daripada Malaysia hanya available untuk tempahan kuih raya sahaja . Untuk tempahan hamper raya / gift buat masa ni hanya available untuk kawasan Klang Valley sahaja.

thanks

Reply
Siti Rohana
August 14, 2010 at 2:35 am

kalau hantar ke MPSJ subang boleh ke? saya di penang. hantar pada adik saya. atau melalui pos ke penang boleh ke? Package A tu ada berapa jenis kuih dan brapa layer?

Reply
mie
August 27, 2010 at 12:17 pm

Salam, pakej D still available x? saya berminat utk order for 4 pax

Reply
sham n nisa
August 29, 2010 at 1:03 pm

Salam Mie ,

yes Pakej D ini masih available lagi .

Bila tarikh diperlukan ? Boleh confrmkan ?

thanks

Reply
zue
August 28, 2010 at 1:43 am

erm…pakej ni ade lagi x??kalo nak tempah amik brape lame??harap dpt reply.tq

Reply
sham n nisa
August 29, 2010 at 12:57 pm

Zue ,
pakej ini masih available lagi .
** masa diperlukan 3 – 4 hari .

sila emailkan details ( kuantiti / pakej dsb kepada kami ya )

anisbakery@live.com.my

tq

Reply
lily
June 21, 2011 at 1:50 pm

sy nk tanyer..pakej A tue ader 3 box kan..1 box tue ader brape biji kuih yer..

Reply
yan
June 22, 2011 at 1:44 pm

nk tanyer…bleh bg details tak pasal pakej A & B..brape biji kuih setiap box?

Reply

Leave a Reply