Close

cupcakes Offer ( limited unit )

promosi tempahan cupcakes @AnisBAkery.net

Salam All,

Bermula hari ni 21 Jun 2011  sehingga 23 Jun 2011 ( 3 hari sahaja) anda berpeluang mendapatkan cupcakes ( all-time-bestseller-cupcakes @ AnisBakery.net) pada harga yang amat2 “Best” 🙂

Untuk waktu terhad sahaja .

dan kuantiti pun terhad juga .

lihat details di Facebook Page kami –>> di sini .

thanks & wassalam

5 Comments on “cupcakes Offer ( limited unit )

[…] Update ** 21 Jun 2011** ..Promosi Tempahan Cupcakes terbaru ! Untuk 3 hari sahaja […]

Reply
hayu
June 23, 2011 at 7:54 pm

salam cik anis.. sy amat tertarik dengan cupcake cik anis.. sy nk tempah dalam kuantiti sedikt.. sb sy nk smbut hari jadi tunang sy dengan cupcake.. boley buatx.. mcm mane dgn packaging? sy skg kat penang n tunang sy kat kajang.. maybe sy akan ke kajang tuk jumpa tunang sy pada 3hb.. boley pergi kat kedai anis bakery kat kajang nnt..

Reply
su
July 16, 2011 at 10:59 am

salam,sy minat dgn cupcake oreo& strawberry tu, dan igin mmbuat tmpahan untuk hari jadi, tapi boleh ke saya prgi ambil sndiri cupcake? sbb saya tinggal kat kajang je…dan kos penghataran dikira juga ke klu ambil sndiri?

Reply
sham n nisa
July 17, 2011 at 6:28 am

Salam Su..
Yess boleh je.. Jika nak pickup sendiri. Boleh jimat kos delivery. Nanti Su boleh terus isi order form untuk cupcakes ya. Tqvm & wassalam

Reply
syazrina
September 5, 2011 at 5:03 am

mcmmana nak buat tempahan utk cupcake for hantaran?
ada pakej or dah ditetapkan?

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: