35 days of Chocolate Truffles Promotion !

**Latest Update ** 21 Jun 2011**  New ! packaging terbaru untuk Chocolate Truffles

Salam .. all..

Sebagai menghargai sokongan anda pada AnisBAkery.net …bermula hari ini   8th of Feb. 2011  sehingga 14 March 2011 ( 35 days )  kami akan memberikan harga teristimewa untuk package Chocolate Truffles kami …  Yess .. selama 35 hari sahaja ….Smile

chocolate truffles @ AnisBakery.net
chocolate truffles @ AnisBakery.net

Exclusive Chocolate Truffles  From ANisBakery.net

Setiap satu chocolate Truffles diperbuat “from scratch”  setelah  beberapa kali mencuba resepi Chocolate Truffles. It’s not the best in the world …  yet . But we like it . We love the taste. ( & we hope U will too  .. Smile )

Yang paling best dengan Chocolate Truffles ni – setiap satu set  ( Pack of 35 pcs ) akan mempunyai 7 hiasan  berlainan. Daripada almond slices ( our favourite ) / almond nibs / Almond Flakes /High quality Cocoa Powder / desicated cocunut / oreo  ataupun plain dark Chocolate …  ( dan lain2 lagi … ) .  Pemilihan hiasan untuk setiap  Chocolate Truffles ini amat penting kerana ia akan mempengaruhi “rasa akhir” setiap Chocolate Truffles. …

ermmm … bercerita tentang Chocolate Truffles ini pun sudah cukup membuat kami teringat2 rasa chocolate truffles ni .. he he

Packaging | Chocolate Truffles

Untuk tujuan promosi ini , setiap tempahan Chocolate Truffles ini akan datang di dalam  kotak khas ( pack of 35 pcs )  with transparent top cover .

packaging truffles

dan  lengkap dengan riben .

Chocolate Truffles for Hantaran / Birthday Gift / Corporate Gift ( atau untuk majlis makan2 … )

Samada untuk majlis terpenting anda ( sebagai  hantaran perkahwinan .. etc) , untuk birthday present pada insan teristimewa ataupun sebagai corporate gift pada clients / business partner anda  – Chocolate Truffles in a box amat2 perfect sebagai satu pilihan anda .

ok… jika tiada majlis istimewa lain…  untuk  majlis makan2 di rumah / pejabat pun boleh juga  .

Harga | Chocolate Truffles

Setiap satu set Chocolate Truffles ( pack 35 pcs )  akan datang dengan packaging khas + Riben  + 1 small card .

Harga Biasa = RM 120 / set
Harga Promosi = RM 99.00/set

** untuk tempahan sila gunakan order form yg kami sediakan ini : http://www.anisbakery.net/order-online/tempahan-chocolate-truffles atau anda boleh gunakan order form di bawah ini .

Promotion Chocolate truffles

Harga Khas untuk Pelanggan2 ANisBakery.net

Sekiranya anda pernah berurusan dengan kami sebelum ini , samada membuat tempahan Cupcakes / Bahulu / Muffin / Chocolate / Kuih Raya / Wedding Cakes / Kek  atau  tempahan  apa sahaja sebelum ini  :

** kami akan memberikan harga xtra-special pada : RM 85.00 / set
** bersamaan  dengan penjimatan sebanyak = RM 35.00 ( less 29%)

p/s : make sure anda menggunakan email yang sama seperti yang anda gunakan untuk membuat tempahan sebelum ini . Supaya  database kami dapat mengesan tempahan anda sebelum ini . Dan kami akan memberikan harga yg best ini 🙂

FAQ | Tempahan Chocolate Truffles

1.  Berapa hari awal diperlukan untuk membuat tempahan ?

4 – 5 hari awal .

2.  Ada charge untuk delivery service ?

yes … ada extra charge untuk khidmat delivery . Kos delivery bergantung pada lokasi anda & jumlah tempahan  .

3. Boleh buat tempahan sekarang ( dengan harga istimewa ini ) tetapi untuk digunakan pada akhir tahun 2011 ?

Yes boleh  buat booking sekarang ye.

4. Selamat untuk perjalanan jarak jauh tak ? ( contohnya : Perlis ke Johor ?  🙂 )

insyaAllah selamat . Pasang Aircond dalam kereta. Jangan letak dalam Boot kereta ye..

….  ok itu je FAQ yang dapat difikirkan buat masa ni . Sila tinggalkan komen di bawah sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan lain …

thanks all . Wassalam .

Order Form | Tempahan Chocolate Truffles


15 thoughts on “35 days of Chocolate Truffles Promotion !

  1. salam…
    choc truffles ni packing die 35pcs je ke yg ade??xde yg less than that??xnak byk2 skt..huhu

    1. Salam Yati ..

      ade smaller packaging dgn kuantiti 12 pcs pada harga special = RM 39.00 🙂
      *** ( harga sebelum promosi = RM 45 / box / 12 pcs )

      thanks ye

  2. Salam
    saya nak order 2 boxes of 1 pcs choc truffles, bole hantarkan ke cheras pada sabtu ini?please reply..tqvm

  3. Salam
    saya nak order 2 boxes of 12pcs choc truffles, bole hantarkan ke cheras pada sabtu ini?please reply..tqvm

    1. Salam Salwa..

      sila check email ya . wslm

  4. u jual 1 biji tak? if i nk order more than 500pcs, u accept tak? but not set..

    1. Hi faz .. untuk door gift ke ..?

  5. yup… im looking for truffle maker.. tp ramai tak buat..

    1. Faz :
      perlukan pilihan choc truffles dgn individual packaging atau Faz sudah mempunyai packaging sendiri … ?

      bila majlis Faz ye ..?

      kami akan emailkan quote harga nanti .

      wslm

  6. Majlis bulan sept ni.. If include packaging, u jual brape per box n how many pcs?? If only truffles je how much plak???

    1. Salam Faz .
      nanti kami emailkan details ya. wslm 🙂

  7. salam,

    sy still belum dpt quotation price tok truffles.

    😀

  8. Salam. Soalan saya kebetulan sama pulak mcm Faz, Truffles include packaging, berapa RM?Kalau truffles je berapa RM?Saya hanya nak 200 biji je.Majlis akan diadakan pada 18 Jun 2011.TQ 🙂

  9. salam,
    Tolong email pada saya truffles without packaging ye. Dan klu ambik sendiri b/mana.
    T.kasih.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close