Close

35 days of Chocolate Truffles Promotion !

**Latest Update ** 21 Jun 2011**  New ! packaging terbaru untuk Chocolate Truffles

Salam .. all..

Sebagai menghargai sokongan anda pada AnisBAkery.net …bermula hari ini   8th of Feb. 2011  sehingga 14 March 2011 ( 35 days )  kami akan memberikan harga teristimewa untuk package Chocolate Truffles kami …  Yess .. selama 35 hari sahaja ….Smile

chocolate truffles @ AnisBakery.net

chocolate truffles @ AnisBakery.net

Exclusive Chocolate Truffles  From ANisBakery.net

Setiap satu chocolate Truffles diperbuat “from scratch”  setelah  beberapa kali mencuba resepi Chocolate Truffles. It’s not the best in the world …  yet . But we like it . We love the taste. ( & we hope U will too  .. Smile )

Yang paling best dengan Chocolate Truffles ni – setiap satu set  ( Pack of 35 pcs ) akan mempunyai 7 hiasan  berlainan. Daripada almond slices ( our favourite ) / almond nibs / Almond Flakes /High quality Cocoa Powder / desicated cocunut / oreo  ataupun plain dark Chocolate …  ( dan lain2 lagi … ) .  Pemilihan hiasan untuk setiap  Chocolate Truffles ini amat penting kerana ia akan mempengaruhi “rasa akhir” setiap Chocolate Truffles. …

ermmm … bercerita tentang Chocolate Truffles ini pun sudah cukup membuat kami teringat2 rasa chocolate truffles ni .. he he

Packaging | Chocolate Truffles

Untuk tujuan promosi ini , setiap tempahan Chocolate Truffles ini akan datang di dalam  kotak khas ( pack of 35 pcs )  with transparent top cover .

packaging truffles

dan  lengkap dengan riben .

Chocolate Truffles for Hantaran / Birthday Gift / Corporate Gift ( atau untuk majlis makan2 … )

Samada untuk majlis terpenting anda ( sebagai  hantaran perkahwinan .. etc) , untuk birthday present pada insan teristimewa ataupun sebagai corporate gift pada clients / business partner anda  – Chocolate Truffles in a box amat2 perfect sebagai satu pilihan anda .

ok… jika tiada majlis istimewa lain…  untuk  majlis makan2 di rumah / pejabat pun boleh juga  .

Harga | Chocolate Truffles

Setiap satu set Chocolate Truffles ( pack 35 pcs )  akan datang dengan packaging khas + Riben  + 1 small card .

Harga Biasa = RM 120 / set
Harga Promosi = RM 99.00/set

** untuk tempahan sila gunakan order form yg kami sediakan ini : http://www.anisbakery.net/order-online/tempahan-chocolate-truffles atau anda boleh gunakan order form di bawah ini .

Promotion Chocolate truffles

Harga Khas untuk Pelanggan2 ANisBakery.net

Sekiranya anda pernah berurusan dengan kami sebelum ini , samada membuat tempahan Cupcakes / Bahulu / Muffin / Chocolate / Kuih Raya / Wedding Cakes / Kek  atau  tempahan  apa sahaja sebelum ini  :

** kami akan memberikan harga xtra-special pada : RM 85.00 / set
** bersamaan  dengan penjimatan sebanyak = RM 35.00 ( less 29%)

p/s : make sure anda menggunakan email yang sama seperti yang anda gunakan untuk membuat tempahan sebelum ini . Supaya  database kami dapat mengesan tempahan anda sebelum ini . Dan kami akan memberikan harga yg best ini 🙂

FAQ | Tempahan Chocolate Truffles

1.  Berapa hari awal diperlukan untuk membuat tempahan ?

4 – 5 hari awal .

2.  Ada charge untuk delivery service ?

yes … ada extra charge untuk khidmat delivery . Kos delivery bergantung pada lokasi anda & jumlah tempahan  .

3. Boleh buat tempahan sekarang ( dengan harga istimewa ini ) tetapi untuk digunakan pada akhir tahun 2011 ?

Yes boleh  buat booking sekarang ye.

4. Selamat untuk perjalanan jarak jauh tak ? ( contohnya : Perlis ke Johor ?  🙂 )

insyaAllah selamat . Pasang Aircond dalam kereta. Jangan letak dalam Boot kereta ye..

….  ok itu je FAQ yang dapat difikirkan buat masa ni . Sila tinggalkan komen di bawah sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan lain …

thanks all . Wassalam .

Order Form | Tempahan Chocolate Truffles


15 Comments on “35 days of Chocolate Truffles Promotion !

[…] yang teristimewa terdapat Chocolate Truffles di atas setiap […]

Reply
yati
February 11, 2011 at 1:17 pm

salam…
choc truffles ni packing die 35pcs je ke yg ade??xde yg less than that??xnak byk2 skt..huhu

Reply
sham n nisa
February 13, 2011 at 5:47 pm

Salam Yati ..

ade smaller packaging dgn kuantiti 12 pcs pada harga special = RM 39.00 🙂
*** ( harga sebelum promosi = RM 45 / box / 12 pcs )

thanks ye

Reply
Salwa
March 31, 2011 at 1:11 pm

Salam
saya nak order 2 boxes of 1 pcs choc truffles, bole hantarkan ke cheras pada sabtu ini?please reply..tqvm

Reply
Salwa
March 31, 2011 at 1:12 pm

Salam
saya nak order 2 boxes of 12pcs choc truffles, bole hantarkan ke cheras pada sabtu ini?please reply..tqvm

Reply
sham n nisa
March 31, 2011 at 3:02 pm

Salam Salwa..

sila check email ya . wslm

Reply
faz
May 7, 2011 at 1:02 pm

u jual 1 biji tak? if i nk order more than 500pcs, u accept tak? but not set..

Reply
sham n nisa
May 7, 2011 at 1:15 pm

Hi faz .. untuk door gift ke ..?

Reply
faz
May 7, 2011 at 1:22 pm

yup… im looking for truffle maker.. tp ramai tak buat..

Reply
sham n nisa
May 7, 2011 at 2:28 pm

Faz :
perlukan pilihan choc truffles dgn individual packaging atau Faz sudah mempunyai packaging sendiri … ?

bila majlis Faz ye ..?

kami akan emailkan quote harga nanti .

wslm

Reply
Faz
May 8, 2011 at 9:08 pm

Majlis bulan sept ni.. If include packaging, u jual brape per box n how many pcs?? If only truffles je how much plak???

Reply
sham n nisa
May 11, 2011 at 12:05 pm

Salam Faz .
nanti kami emailkan details ya. wslm 🙂

Reply
faz
May 16, 2011 at 12:04 pm

salam,

sy still belum dpt quotation price tok truffles.

😀

Reply
nor
May 22, 2011 at 5:43 pm

Salam. Soalan saya kebetulan sama pulak mcm Faz, Truffles include packaging, berapa RM?Kalau truffles je berapa RM?Saya hanya nak 200 biji je.Majlis akan diadakan pada 18 Jun 2011.TQ 🙂

Reply
zizah
June 2, 2011 at 7:42 pm

salam,
Tolong email pada saya truffles without packaging ye. Dan klu ambik sendiri b/mana.
T.kasih.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: