Close

#SundayBakeSale 25/10/2015 | Lemon Cheese Tart & Choc Salted Caramel Tart

Salam All … Hari ni , kami menjemput anda untuk cuba try dua produk terbaru kami | Lemon Cheese Tart & Chocolate Salted Caramel Tart   pada harga promo @ RM 4.50 je  / slice .   Anda boleh lihat details promo #sundayBakeSale ini di sini –>> http://bit.ly/sundaBakeSale25ktober thanks All. wassalam

Read More

Cara 2 nak makan Roti TeddyBear

Step – by step , cara nak makan roti #TeddyBear dengan tertib 🙂 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015 — mulakan dengan kaki kanan 🙂 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015   …. dan untuk lihat apa yang berlaku seterusnya , lihat di sini –>> http://bit.ly/rotiteddybear  …

Read More

Birthday Cake tema ROBOCAR POLI

Musim #ROBOCAR POLI agaknya sekarang ni 🙂 Selepas demam kek #Frozen sebelum ini , kini mungkin giliran #RobocarPoli ? 🙂 Sebelum ini , sememangnya kami tak pernah tengok pun rancangan animasi ini di TV. Tetapi selepas mendapat request daripada pelanggan , kami terlebih dahulu membuat sedikit research berkenaan #robocarPoli ini . Hasil bantuan WIKIpedia –>>…

Read More

our first Macaroon Tower for wedding

Ini merupakan projek Macaroon Tower pertama kami . Ini merupakan satu contoh setup untuk Macaroon Tower yang paling simple sekali 🙂  . Next time , kami akan perkenalkan pelbagai jenis tower yang besar / tinggi / rumit . Ini adalah gambar Macaroon Tower ini ketika sedang disiapkan   Post by AnisBakery.net. Cara penyediaannya cukup mudah…

Read More

Tempahan Kek Harijadi tema “FROZEN”

Salam All.. Antara tema Kek Harijadi yang paling glamour di #anisbakery setakat ini adalah ke dengan tema “FROZEN”. Berikut ini adalah antara beberapa contoh jenis Kek Birthday dengan tema “#FROZEN” di #anisbakery : Anda suka yang mana satu ? 🙂   Call / WhatsApp : 012-6664044 Email : anisbakery@live.com.my   Related Links – Koleksi Tempahan…

Read More

Happy Birthday September 2014 dengan Pokok Cherry ?

Salam All.. Berikut ini adalah kek terbaru untuk pelanggan kami yang dibuat khusus bagi menyambut harijadi mereka serentak. Kebetulan Harijadi mereka jatuh pada waktu / bulan yang sama ! Lihat Gambar kek drpd pandangan Atas ( via FB #anisbakery ) Post by AnisBakery.net. Bila anda akan menyambut Harijadi anda ? 🙂

Read More