Close

Jimat Banyak dengan Promosi Tempahan Bahulu dan Monster Cookies Doorgift

Salam all , Untuk makluman anda , hanya inggal 10 hari sahaja lagi sebelum promosi #JualanAkhirTahun kami akan berakhir. Sekiranya anda ingin mencari pakej doorgift yg serba lengkap dengan packaging , inilah masanya untuk anda membuat tempahan . #Tempahan Bahulu Asli  Doorgift  ( Bahulu resepi Asli , tanpa bahan penaik kek  & tanpa bahan pengawet…

Read More

#SundayBakeSale 25/10/2015 | Lemon Cheese Tart & Choc Salted Caramel Tart

Salam All … Hari ni , kami menjemput anda untuk cuba try dua produk terbaru kami | Lemon Cheese Tart & Chocolate Salted Caramel Tart   pada harga promo @ RM 4.50 je  / slice .   Anda boleh lihat details promo #sundayBakeSale ini di sini –>> http://bit.ly/sundaBakeSale25ktober thanks All. wassalam

Read More

Cara 2 nak makan Roti TeddyBear

Step – by step , cara nak makan roti #TeddyBear dengan tertib 🙂 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015 — mulakan dengan kaki kanan 🙂 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015   …. dan untuk lihat apa yang berlaku seterusnya , lihat di sini –>> http://bit.ly/rotiteddybear  …

Read More

Birthday Cake tema ROBOCAR POLI

Musim #ROBOCAR POLI agaknya sekarang ni 🙂 Selepas demam kek #Frozen sebelum ini , kini mungkin giliran #RobocarPoli ? 🙂 Sebelum ini , sememangnya kami tak pernah tengok pun rancangan animasi ini di TV. Tetapi selepas mendapat request daripada pelanggan , kami terlebih dahulu membuat sedikit research berkenaan #robocarPoli ini . Hasil bantuan WIKIpedia –>>…

Read More