Tempahan Kuih Raya 2016

tahun 2016 ini, anda boleh membuat tempahan kuih raya dengan lebih mudah di kedai virtual kami  di  — >> http://www.kedaikek.com/ <<

Promosi DoorGift | Muffin @ Rm 1 each

Satu lagi promosi kami untuk bulan Januari ini , kami memberikan harga istimewa unuk tempahan Muffin Chocolate Chip di sepanjang bulan Januari 2016 ini. Harganya RM 1.00 sahaja  seiap satu 🙂     anda boleh lihat details promosi ini di sini —>>  promosi muffin RM 1 #anisbakery thanks All. wassalam

Jimat Banyak dengan Promosi Tempahan Bahulu dan Monster Cookies Doorgift

Salam all , Untuk makluman anda , hanya inggal 10 hari sahaja lagi sebelum promosi #JualanAkhirTahun kami akan berakhir. Sekiranya anda ingin mencari pakej doorgift yg serba lengkap dengan packaging , inilah masanya untuk anda membuat tempahan . #Tempahan Bahulu Asli  Doorgift  ( Bahulu resepi Asli , tanpa bahan penaik kek  & tanpa bahan pengawet…

New Video | Step by Step dekorasi Kek Superman

Salam all .. hari ni kami share cara2 mudah untuk membuat dekorasi kek Superman ..  Enjoice ! Step By Step | Kek Tema Superman by #anisbakery #videoBaru | Free Tutorial Step-by-Step | Kek tema Superman .—-#share #anisbakery#aniscafe #BakingClass Posted by AnisBakery.net on Tuesday, June 16, 2015

Buy 1 Cake FREE 1 Lasagna | November Best Deal

Salam All , Bermula 1 November  2015  sehingga 20 November 2015 ini kami nak belanja anda LASAGNA !  🙂 Samada BEEF / CHICKEN . Unuk waktu yg terhad , Lasagna panas2 ini akan dihidangkan untuk anda  di #aniscafe  🙂   ( Dine – In )  – secara percuma sekiranya anda membuat pembelian / tempahan kek…

#SundayBakeSale 25/10/2015 | Lemon Cheese Tart & Choc Salted Caramel Tart

Salam All … Hari ni , kami menjemput anda untuk cuba try dua produk terbaru kami | Lemon Cheese Tart & Chocolate Salted Caramel Tart   pada harga promo @ RM 4.50 je  / slice .   Anda boleh lihat details promo #sundayBakeSale ini di sini –>> http://bit.ly/sundaBakeSale25ktober thanks All. wassalam

Cara 2 nak makan Roti TeddyBear

Step – by step , cara nak makan roti #TeddyBear dengan tertib 🙂 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015 — mulakan dengan kaki kanan 🙂 Posted by AnisBakery.net on Monday, October 19, 2015   …. dan untuk lihat apa yang berlaku seterusnya , lihat di sini –>> http://bit.ly/rotiteddybear  …

Tempahan Birhday Cake tema Plant vs Zombies

Salam all.. kali ini kami mendapat tempahan kek bertemakan Plant vs Zombies .  Bagi yang tak tau ,  Plant VS Zombies ini merupakan satu game app untuk smartphone yg agak famous sekarang ni 🙂  Lepas ni boleh download game ni .. Customer order ni agak last minute juga , jadi kami cuba buat yg terbaik…

Birthday Cake tema ROBOCAR POLI

Musim #ROBOCAR POLI agaknya sekarang ni 🙂 Selepas demam kek #Frozen sebelum ini , kini mungkin giliran #RobocarPoli ? 🙂 Sebelum ini , sememangnya kami tak pernah tengok pun rancangan animasi ini di TV. Tetapi selepas mendapat request daripada pelanggan , kami terlebih dahulu membuat sedikit research berkenaan #robocarPoli ini . Hasil bantuan WIKIpedia –>>…