Close

March 19, 2009

our first (big) order from UK

No. Bukan Ulu Klang.  But UK.

*** Special Thanks to A.Ana !

Di penghujung tahun 2008,  kami mendapat panggilan penting daripada  UK .

wahh..! exitednye..!  🙂

ALhamduliilah..

Pelanggan kami ini meminta kami menyediakan pakej  khas Wedding Gift (Cupcakes ) & Chocolate Wedding Cakes, istimewa  untuk  wedding K&H, Kelana Jaya.

hrmm ..bertuahnya ..K & H  ye…   🙂

Perancangan bermula hampir sebulan sebelum majlis berlangsung ( 1st week January 2009 ) . Setelah selesai dengan Jasin’s Wedding of the Year & beberapa tempahan lain, kami menumpukan 100% fokus untuk menyediakan kesemua tempahan ini .

1st : 700pcs of  Cupcakes Wedding Gift

Cupcakes wedding gift Khairil n Hani

“ .. personalized wedding cupcakes with handwritten initial . Made from chocolate.. “


“…. complete with individual packaging , personalized tag & matching ribbon .. “

cupcakesweddinggiftkhairilnhani5.jpg

“… many… many .. hours spent.. just to complete the initials.. “

cupcakesweddinggiftkhairilnhani7.jpg

“ ..KH = Khairil & Hani .. “

“..Quantity = 700 pcs cupcakes  .. “

“.. type of  cupcakes = Chocolate “

“.. yess . With buttercream decor this time … “

2nd : 2 tiers all-Chocolate Wedding Cakes

Jika anda adalah penggemar coklat, kek ini adalah untuk anda!.  Kami menamakannya : All-Chocolate-Wedding-Cakes!

sila lihat slideshow ini & cuba bayangkan kek ini adalah untuk anda 🙂

thanks …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

1.  Photoblog – Cupcakes for K&H

2. Cupcakes Wedding Gift

3. Tempahan Pakej Cupcakes Hantaran

26 Comments on “our first (big) order from UK

lien
March 23, 2009 at 4:44 pm

salam…
agak2 brape harga untuk kek nie ek…
blh anta ke pahang x..
tq

Reply
zaima
April 5, 2009 at 9:48 am

salam..sy nak quotation for Cupcakes Wedding Gift..ASAP…tq

Reply
iza
April 9, 2009 at 11:40 am

salam,
kak saya nak tanya kalu tempah cupcakes
brape harga?
sekali ngan bekas ke???

Reply
fiza
April 12, 2009 at 4:33 pm

hi k.anis,

kalau tempahan 1000 cupcakes includes pack berape ek?

Reply
akmar
April 13, 2009 at 4:06 pm

salam.Saya berminat nak tempah cupcakes pink mcm khairil & hani punye.nak exactly like that.Cute bangat 🙂 leh hntar quotation harga.Nak asap ye…majlis awal bln 6. MACEH!!! 🙂

Reply
akmar
April 13, 2009 at 4:18 pm

hee..nyebok lagi sekali…ataupun boleh come out dgn idea baru utk sya?..sebab sya nak cupcakes tu ade ciri2: kaler pink+putih, pastu nak initial

Reply
azura
April 23, 2009 at 11:08 am

leh x kasi quotation utk cupcakes wedding gift 1000 pcs dgn quotation utk bahulu 600 pcs?

Reply
zurain
April 24, 2009 at 2:43 am

salam…boleh bg quotation utk 200 pcs cupcakes for wedding gift (with dome case) just like the pic??..n berapa lama leh tahan tanpa refrigerated??coz majlis bukan d hotel..kalau boleh saya mahu size paling kecil…TQ

Reply
hani
April 27, 2009 at 10:02 pm

Hi…
Nak tahu bape harga untuk cup cakes cam si K&H tu untuk 400pcs?

Thanks.
hani_narcisma@yahoo.com

Reply
dainee
April 30, 2009 at 9:13 am

salam..
akak brapa kalo cup cakes cam K&H tu kalo dalam 700pcs
siap packing..
dan kalo cup cakes biasa dlm 700pcs gak

Reply
fieza77
May 3, 2009 at 4:29 pm

akak kos sume2 utk cup cakes cam K&H dalam 500 pcs skali packing. packing dia ada brape jenis. last one klu pack dlm plastik biasa with ribbon brape cost dia..klu cup cakes biasa dlm 500 pcs how much…

Reply
Shima
May 5, 2009 at 3:00 pm

Salam.. hi bole bagi quotation utk cup cakes ni?

Reply
Erin
May 9, 2009 at 3:22 pm

Hye …boleh emailkan saya quotation untuk 1000 cupcakes includes pack sekali ??
thx…. ;)— > erinnaza@yahoo.com

Reply
diana
May 10, 2009 at 1:04 am

hmm…chanteknya…n sgt kompletkated…huh
leh tak email kan quotation untuk cup cakes 4 graduation…tq…tq

Reply
fiza
May 10, 2009 at 8:17 pm

salam, bleh x anto quatation untuk harga bahulu n cup kek…. kalo nak ambik untuk kuantiti 500- 7000

Reply
norita
May 19, 2009 at 9:19 am

salam, bleh x anto quatation untuk harga bahulu n cup kek…. kalo nak ambik untuk kuantiti 500- 7000

Reply
fatimah
June 7, 2009 at 6:45 pm

saya pun nak quotation untuk 500 baulu termasuk packagingnya.laocation saya di terengganu. tq

Reply
faiza
September 13, 2009 at 3:16 pm

sy nak quotation untuk 800-1000 kotak baulu. location trg..

Reply
mira
October 19, 2009 at 11:39 am

salam..leh tak hntr quotation tuk cup cake dan bahulu for wedding gift..
tuk 500-1500..harga include pack skali kay..TQ

Reply
sakura
October 22, 2009 at 4:02 pm

hai, nk quotation utk cup cake ni..
yg siap bekas mcm ni.
nk dlm 500-900.. harap2 dpt le murah.. saya kt kepong.
nk buat wedding gift.
if yg simple cup cake nya berapa harga ek?
yg without cream kt atas dia tu..
dh penat cari..

Reply
sakura
October 22, 2009 at 4:04 pm

hai, sy nk quotation cup cake utk 500-900 (wedding gift)
if yg xde cream ats dia tu bape ek?

Reply
zura
November 11, 2009 at 4:15 pm

bestnyee kek coklt nie, boleh hantr qoutation tak??
saya kat puchong jee.. kek ni boleh wat as hantaran kan?
ASAP.. sbb wedding saya 22/11 nie
tQ

Reply
ellie
November 25, 2009 at 12:10 pm

salam..sy nk quotation utk 2000 pcs cupcakes…with pack n wthout bleh..tQ..nice~~

Reply
noora
March 16, 2010 at 12:57 pm

salam.bleh bgi quotation utk wedding gitft 600pcs.Tema hitam putih w pack & w/out pack.majlis bulan 5.saya nak krim skit tapi menarik.mekacih

Reply
intan
April 14, 2011 at 11:25 pm

slm…blh email kan quotation harga bg cup cake ni untk 1000 pcs,,….

Reply

Leave a Reply