Close

April 13, 2009

New ! Strawberry & Moist Chocolate Cake

**Latest Update ** 24 Jun 2011** lihat kek ini versi 2011 🙂

Terbaru di AnisBAkery.net .

Kek Ekslusif untuk hari terpenting anda…

strawberry chocolate cake

Moist Chocolate Cake ( variasi daripada all-chocolate-wedding-cakes) dengan dihiasi buah strawberry segar !

Samada 1 , 2 , 3 tingkat atau setinggi mana  anda perlukan .. 🙂

enjoy the slideshow ..

what do U think ..?

wassalam ..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

20 Comments on “New ! Strawberry & Moist Chocolate Cake

zaiton
April 16, 2009 at 2:52 pm

assalamualaikum anis…

kek ni harga dia berapa? brownies ari tu mmg best nanti saya nak order lagi ye.

Reply
Zie
April 17, 2009 at 3:09 pm

salam,

kek utk mothers day boleh ke anta ke negeri lain? mcm kelantan ke…

Reply
Celes Rosales
May 6, 2009 at 6:11 am

Hi! Nama Saya Celes. Saya tinggal di Toronto, Kanada. Saya pengagum karya-karya ibu (cupcake). Semuanya cantik-cantik. Saya selalu berkunjung ke website ibu untuk melihat kreasi yang terbaru. Kalau boleh saya mau tanya nama supplier tempat ibu membeli kertas cupcake yang ibu pakai. Apa nama perusahaannya dan nomer telpon-nya supaya saya bisa menghubungi mereka; Apakah mereka punya website sehingga saya bisa langsung pesan? Harapan saya, agar ibu bisa menyempatkan diri untuk membalas surat email saya ini, Saya berterima kasih ibu sudah meluangkan waktu untuk membaca email ini. Saya berharap segera menerima jawaban/balasan surat ini dari ibu.

Reply
airish
June 8, 2009 at 9:42 am

hai anisbakery, sy tersangat dan sangat berminat dengan kek nie, boleh bg quotation x? TQ….

Reply
sue
June 15, 2009 at 7:58 pm

Hi there,cakes nampk menarik,boleh quote x berape harge 4′ 1 tier & 2 tier n if include delivery cost ke muar bole ke..tq

Reply
rozi
June 16, 2009 at 2:17 pm

Salam,
Berapa harga utk sekilo Strawberry cake ni…? menarik utk dijadikan kek harijadi……

Reply
sham n nisa
June 16, 2009 at 2:38 pm

@ rozi – harga kek ekslusif ini = RM 150 / kg .

** kek moist chocolate
** hiasan penuh dgn coklat
** dan hiasan akhir dengan fresh strawberry !…
** termasuk harga wording eg . ” happy birthday.. etc ” yg dibuat khas menggunakan plate chocolate .. 🙂
** berat kek lebih drpd .. 1KG ++

thanks..

Reply
nina
June 30, 2009 at 11:40 pm

salam..
jus wanna say tq 4 da wedding cake..sume org ckp sdap..

Reply
sham n nisa
July 1, 2009 at 10:19 am

@ nina –
thank U so much ..! 🙂
&
Selamat Pengantin Baru ya …

Reply
khairkhalilah
August 26, 2009 at 1:46 pm

hai,saya dari brunei!since i watch majalah 3,i terus melayari laman web ni..saya suka n teringin sangat mencuba:)

Reply
sham n nisa
August 26, 2009 at 3:24 pm

@ khairkhalilah..
.. salam buat orang Brunei ..
thanks kerana sudi melawat kami ya.. 🙂

Reply
fiza
October 19, 2009 at 10:52 am

yang nie braper harga?

Reply
Anis
November 5, 2009 at 10:05 pm

salam… blh ke kalau tempahan dihantar ke Brunei…

Reply
sham n nisa
November 6, 2009 at 3:25 am

Salam Anis ..
maaf ya cupcakes jenis tidak sesuai untuk di hantar ke Brunei.
berapa kuantiti yang Anis perlukan ..?

tq

Reply
Irna
January 20, 2010 at 2:57 pm

wow.. gosh.. i think i gained a kilo by looking at this delic hevenly sweets.. yum yum..

Kak Nisa.. dont forget to reply my enquiry on ur email yeah…

thx lots..

Reply
sham n nisa
January 22, 2010 at 10:51 am

he he .. thanks Irna …
jumpa esok…

wslm

Reply
fera
February 9, 2010 at 1:35 pm

saya sukaaaa kek ni.
berapa ye untuk satu tingkat ?

Reply
nyonya
March 18, 2010 at 12:42 pm

saya nak buat majlis persaraan tuk seorang kakitangan tempat sy bekerja.leh suggest ape2 kek yg sesuai n harga skali.tq
klu leh email skali alamat kedai korang..mane lah tau sempat g.

Reply
shida
May 31, 2010 at 8:37 pm

slm.
blh x email adres kdai? stil mncri kdai tuk tmpah cupcake 4 my engagedment.
plz……

Reply
wie
March 30, 2011 at 11:29 am

salam..boleh x kalo tempahan ni di hantar ke terengganu??

Reply

Leave a Reply