Close

November 28, 2008

Mint Chocolate Cupcakes

variasi terbaru cupcakes di AnisBakery.net : Mint Chocolate Cupcakes.boleh didapati di dalam pelbagai saiz. Ini merupakan tambahan daripada pelbagai Variasi Cupcakes kami ( lihat jenis2 cupcakes kami yang lain di sini ) .

dengan gabungan chocolate cupcakes + mint flavour frosting … ermmm anda pasti tak tidur malam dibuatnya 🙂

Tempahan untuk Hari Raya AidilAdha di buka sekarang…

thanks all

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

 

Related Links :

1. Tempahan Wedding Cupcakes

2. Tempahan Cupcakes Hantaran Package 

3. best of  wedding cupcakes…

4 Comments on “Mint Chocolate Cupcakes

ciktari
December 9, 2008 at 4:06 pm

hi sham & nisa,

boleh tak emelkan quotation cupcakes pd saya?

Reply
anis.bakery
December 10, 2008 at 9:39 am

hi Ciktari, apa khabar ? macamana dgn cookies raya baru2 ni ..? untuk cupcakes tu kami dah hantar email ya…

Reply
ciktari
December 10, 2008 at 1:15 pm

khabar baik.. thanks 4 the quo.. cookies mmg best.. cookies tu available masa raya je ke?

Reply
anis.bakery
December 10, 2008 at 1:26 pm

ciktari,
plan asalnya kami nak buat cookies tu available untuk sepanjang masa & bukan pada musim raya jer.. tetapi olehkerana 2 -3 bulan untuk akhir tahun 2008 ni kami sibuk menyiapkan tempahan wedding – rasanya kami tangguh dulu semua production untuk Cookies.. 🙂 Anyway thanks atas tempahan Ciktari hari tu ..

Reply

Leave a Reply