Wedding Cakes + cupcakes | for Azlin & Azlizan

Selamat Pengantin Baru Azlin & Azlizan..

wedding cupcakes - by AnisBakery.net
mix colour style

Selamat Pengantin Baru " Azlin&Azlizan"

thanks to Azlin kerana memilih AnisBakery.net untuk menyediakan Wedding Cakes + cupcakes untuk perkahwinannya baru2 ni. Beliau meminta kami untuk menyediakan 2 tiers wedding cakes & cupcakes ( sama seperti Wedding Cakes Ayu – lihat posting kami sebelum ni ) . Cuma bezanya, beliau mahukan sedikit kelainan ..

Snow White Wedding Cakes + Cupcakes
Tema Warna Gold

~ 2 tingkat
~ 1st : snow white cake
~ & 2 nd tier : cupcakes
~ tema gold …
~ tetapi mahukan warna bunga/ decor mix …

ermmm … what do U think ..?

Special Thanks to Azlin&Azlizan

 

Sham n Nisa

p/s : hubungi kami hari ini untuk mendapatkan pakej Cupcakes ( custom-made ) untuk anda ..

On the phone 019- 3797 569 ~sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related links :

  1. about us – AnisBAkery.net
  2. 4 tiers Wedding Cakes ?
  3. Wedding Gift – moist chocolate cupcakes
  4. Birthday cupcakes
  5. cadbury chocolate cupcakes
  6. latest promotions @ anisbakery.net

18 thoughts on “Wedding Cakes + cupcakes | for Azlin & Azlizan

  1. It’s nice & beautiful cakes. My best wishes for u.

  2. salam anis nak tanye biasanya mcm kek diatas brape harganya? (anggaran) 4 wedding

  3. harga utk cupcakes bwh rm1 xde ke?..saya bminat tp budjet xckup lh..

  4. bape hrga kek kawin klu 2 tgkat ye…?

  5. boleh email kan kat saya tak harga nya berapa? Adik saya nak kawin bulan 11 ni. Bila boleh buat tempahan?

    1. @ Yatie – kami dah email ya … 🙂

  6. salam sham n nisa,
    boleh emailkan saya harga untuk pakej wedding cake, cupcakes and etc..
    saya berminat nak buat 3 tier wedding cakes..
    tp yg 3rd tier tu je nak wedding cake..
    untuk 1st & 2nd tier tu cupcakes je..
    ada tak pakje camni?

    1. @ fini

      yes ader pakej macam ni . Nanti kami akan emailkan details & quote harganya..

      thanks fini 🙂

  7. bape harga untuk pakej kek weeding ni?

  8. salam..nk tanya hrga utk kek 3 tiers no fondant..

  9. salam sham n nisa,
    boleh emailkan saya harga untuk pakej wedding cake, cupcakes and etc..
    saya berminat nak buat 3 tier wedding cakes..
    tp yg 3rd tier tu je nak wedding cake..
    untuk 1st & 2nd tier tu cupcakes je..
    ada tak pakje camni?

  10. salam,
    hi, saye nak tanye price utk cake+cupcakes (wedding cake) yg mcm kt ats tu..hope boley reply a.s.ap
    thank u.

  11. salam,
    hi, sy nk ty quotation utk wedding cake + cupcake and chocolate muffin 1200pcs utk wedding gift. sy akn berkahwin 27/11/10.hrp dpt reply asap

    thanks
    salwa

    1. Salam Salwa ..
      kami sudah emailkan semua info yg diperlukan yesterday ..
      ** tempahan bulan Nov perlu dibuat drpd sekarang ya …

      wassalam

  12. salam,

    saya nak tanya harga untuk cake and cupcake mcm kat atas tue?
    plan nak tempah untuk wedding adik.

  13. hai,

    bole tak email saya harga cupcake for medium size and contoh sekali. wedding bulan mid march.
    tq

  14. hi,
    bole tak you email kat saya harga cup cake and contoh nye sekali. wedding mid march.
    tq

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close