Close

Wedding Cakes + cupcakes | for Azlin & Azlizan

Selamat Pengantin Baru Azlin & Azlizan..

wedding cupcakes - by AnisBakery.net

mix colour style

Selamat Pengantin Baru " Azlin&Azlizan"

thanks to Azlin kerana memilih AnisBakery.net untuk menyediakan Wedding Cakes + cupcakes untuk perkahwinannya baru2 ni. Beliau meminta kami untuk menyediakan 2 tiers wedding cakes & cupcakes ( sama seperti Wedding Cakes Ayu – lihat posting kami sebelum ni ) . Cuma bezanya, beliau mahukan sedikit kelainan ..

Snow White Wedding Cakes + Cupcakes

Tema Warna Gold

~ 2 tingkat
~ 1st : snow white cake
~ & 2 nd tier : cupcakes
~ tema gold …
~ tetapi mahukan warna bunga/ decor mix …

ermmm … what do U think ..?

Special Thanks to Azlin&Azlizan

 

Sham n Nisa

p/s : hubungi kami hari ini untuk mendapatkan pakej Cupcakes ( custom-made ) untuk anda ..

On the phone 019- 3797 569 ~sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related links :

  1. about us – AnisBAkery.net
  2. 4 tiers Wedding Cakes ?
  3. Wedding Gift – moist chocolate cupcakes
  4. Birthday cupcakes
  5. cadbury chocolate cupcakes
  6. latest promotions @ anisbakery.net

18 Comments on “Wedding Cakes + cupcakes | for Azlin & Azlizan

Ms. Uma Devi
October 21, 2008 at 9:09 am

It’s nice & beautiful cakes. My best wishes for u.

Reply
anis.bakery
October 21, 2008 at 11:21 am

.. thanks Uma… 🙂

Reply
nurul
November 25, 2008 at 8:14 pm

salam anis nak tanye biasanya mcm kek diatas brape harganya? (anggaran) 4 wedding

Reply
dura
January 19, 2009 at 2:07 pm

harga utk cupcakes bwh rm1 xde ke?..saya bminat tp budjet xckup lh..

Reply
fyza
May 11, 2009 at 1:42 pm

bape hrga kek kawin klu 2 tgkat ye…?

Reply
Yatie
July 12, 2009 at 6:44 pm

boleh email kan kat saya tak harga nya berapa? Adik saya nak kawin bulan 11 ni. Bila boleh buat tempahan?

Reply
sham n nisa
July 12, 2009 at 10:02 pm

@ Yatie – kami dah email ya … 🙂

Reply
fini
August 11, 2009 at 7:56 pm

salam sham n nisa,
boleh emailkan saya harga untuk pakej wedding cake, cupcakes and etc..
saya berminat nak buat 3 tier wedding cakes..
tp yg 3rd tier tu je nak wedding cake..
untuk 1st & 2nd tier tu cupcakes je..
ada tak pakje camni?

Reply
sham n nisa
August 11, 2009 at 7:59 pm

@ fini

yes ader pakej macam ni . Nanti kami akan emailkan details & quote harganya..

thanks fini 🙂

Reply
YOHANI
August 22, 2009 at 8:33 pm

bape harga untuk pakej kek weeding ni?

Reply
shada
September 3, 2009 at 11:00 am

salam..nk tanya hrga utk kek 3 tiers no fondant..

Reply
nayumi
November 10, 2009 at 4:21 pm

salam sham n nisa,
boleh emailkan saya harga untuk pakej wedding cake, cupcakes and etc..
saya berminat nak buat 3 tier wedding cakes..
tp yg 3rd tier tu je nak wedding cake..
untuk 1st & 2nd tier tu cupcakes je..
ada tak pakje camni?

Reply
belle
January 3, 2010 at 9:21 pm

salam,
hi, saye nak tanye price utk cake+cupcakes (wedding cake) yg mcm kt ats tu..hope boley reply a.s.ap
thank u.

Reply
salwa
October 14, 2010 at 3:25 pm

salam,
hi, sy nk ty quotation utk wedding cake + cupcake and chocolate muffin 1200pcs utk wedding gift. sy akn berkahwin 27/11/10.hrp dpt reply asap

thanks
salwa

Reply
sham n nisa
October 16, 2010 at 7:41 am

Salam Salwa ..
kami sudah emailkan semua info yg diperlukan yesterday ..
** tempahan bulan Nov perlu dibuat drpd sekarang ya …

wassalam

Reply
jalwati
January 10, 2011 at 4:12 pm

salam,

saya nak tanya harga untuk cake and cupcake mcm kat atas tue?
plan nak tempah untuk wedding adik.

Reply
noor
February 10, 2011 at 2:31 pm

hai,

bole tak email saya harga cupcake for medium size and contoh sekali. wedding bulan mid march.
tq

Reply
noor
February 10, 2011 at 2:32 pm

hi,
bole tak you email kat saya harga cup cake and contoh nye sekali. wedding mid march.
tq

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: