wedding cake for Deejay Nazie “KLFM”

weddingcake djnazie
wedding cake for deejay nazie KLFM

Terima kasih pada Deejay Nazie yang  memberi kepercayaan pada kami untuk menyediakan wedding cake untuk majlis perkahwinannnya baru2 ni.

special request daripada Deejay Nazie “

… wedding cake …  coklat .. tema moden ..kontemporari … & tiada bunga-bungaan …”

The Wedding Cake

  • kesemuanya = 4 tingkat
  • moist chocolate wedding cake & Kit Kat Chocolate Cupcakes
  • warna tema : Coklat & Pink
  • pakej lengkap dengan wedding cake tiers & pisau pemotong kek pengantin ..

 

deejay nazie

 

*** klik di sini <<–  untuk melihat gambar resolusi tinggi

 

Thanks  pada Dj Nazie kerana sudi berkongsi gambar2 ni 🙂 .   Sila baca seterusnya berkenaan Wedding Cake ni di laman web rasmi Dj Nazie

 

ermmm .. apa pendapat anda …?

 

 

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related links :

 

 

26 thoughts on “wedding cake for Deejay Nazie “KLFM”

  1. mmg sgt2 menyelerakan bila tgk tgkt2 kek nie…kagum…dh bertmbh2 femes dh anisbakery nie ye..hehe..

    1. @ ct …
      thanks … thanks .. 🙂

  2. salam kak kalu kek tiers mcm ni berape ye harganya? tq

  3. Akak saya nak tanya kek sebiji mcm dalam gambar dj nazie kahwin berapa ye.kalau saya ada ambil bahulu kemboja 1000px ada dapat diskaun ke….plz reply asap…tq…
    nice kek 🙂

    1. @ Isha..

      yess Isha. Special diskaun untuk kek ini bersama dgn tempahan bahulu 🙂

  4. salam…
    akak….emailkan price kek 2 boleh x kak… nak tgok budjet…. tq
    🙂

  5. boleh emailkan price for wedding cake yg u buatkan utk Dj Nazrie.
    also cupcake prices with box for 100 pcs as doorgifts for VIPs aka relatives for wedding.
    tgh planning for my sis in law wedding on 5th June 2010.
    Tq 🙂

  6. slm..
    saya nak order cupcake hantaran. tema coklat gold. kena bwk naik flight. wedding dlm 2 hari lepas tu. so bpe lama agak2 tahan cupcake ni?

  7. salam akakk 😉
    bleh email kn quotation utk kek ni?

    tq 😉

  8. salam kak, email kan quotation kek cam nie ekk..
    cantikk la .. 🙂

  9. kak, chocolate moist bezday kek 1 kg brape yer? plz quote d dtails..tq

  10. slm..ingat nak order cam kek nazi nih…tapi tkr sket wane tema…coklat biru. bleh? untuk wedding 21hb ni…nti bagi quotation yek. tq kak.

  11. emm..plz bagi quatation kalo nak order kek perkahwinan yg sebijik cam nazie punya ni….plz ye..thanksss…

    1. Salam Waheedah …

      kami dah emailkan details berkenaan wedding cake ini ya ..

      wassalam

  12. salam…cantik betul kek yg ni, blh x bg kn quotation nye? tp cupcake nye nk yg xde kit kat. thank u 😀

  13. salam kak….
    blh x akak email kan hrga tuk wedding cake dj nazie ni…tp tuk kek 2 tingkat n cupcakes dlm 100biji????

  14. kak.. nak quotation utk wedding cake y ni..
    emel:mizu_ira@yahoo.com

    1. ok seyum simpul 🙂 kami dah email . tqvm

  15. askum, kak nisa….

    tolong quote utk sy harga kek ni.. tp just nk 3 tingkat saje… cup cake depends la pd akk yg bersesuaian.. tema merah, hitam, putih….. thanks a lot kak….. as soon as possible ye….

  16. Salam, i nak tny berapa price mcm kt atas tu klo 3 tier je? tlg email. thanks

  17. salam, same soalan mcm nurul. if 3tier but cake smua mcm di atas. brapa pricenya?

  18. kak.. nak quotation utk wedding cake y ni..
    emel :ainaa_ syerwanass@yahoo.com

  19. Salam kak,boleh bg quotation kek mcm ni 3 to 4 layer utk wedding.

  20. salam anis bakery.. nak quotation utk wedding cake ni..TQ..
    majlis saya 30/10/2011?amek tempahan lg ke?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close