Close

wedding cake for Deejay Nazie “KLFM”

weddingcake djnazie

wedding cake for deejay nazie KLFM

Terima kasih pada Deejay Nazie yang  memberi kepercayaan pada kami untuk menyediakan wedding cake untuk majlis perkahwinannnya baru2 ni.

special request daripada Deejay Nazie “

… wedding cake …  coklat .. tema moden ..kontemporari … & tiada bunga-bungaan …”

The Wedding Cake

  • kesemuanya = 4 tingkat
  • moist chocolate wedding cake & Kit Kat Chocolate Cupcakes
  • warna tema : Coklat & Pink
  • pakej lengkap dengan wedding cake tiers & pisau pemotong kek pengantin ..

 

deejay nazie

 

*** klik di sini <<–  untuk melihat gambar resolusi tinggi

 

Thanks  pada Dj Nazie kerana sudi berkongsi gambar2 ni 🙂 .   Sila baca seterusnya berkenaan Wedding Cake ni di laman web rasmi Dj Nazie

 

ermmm .. apa pendapat anda …?

 

 

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related links :

 

 

26 Comments on “wedding cake for Deejay Nazie “KLFM”

[…] *** Update 13th July 2009 :  live Now ! Wedding Cakes For Deejay Nazie ( Hot ! ) […]

Reply
ct
July 15, 2009 at 12:05 pm

mmg sgt2 menyelerakan bila tgk tgkt2 kek nie…kagum…dh bertmbh2 femes dh anisbakery nie ye..hehe..

Reply
sham n nisa
July 16, 2009 at 1:39 am

@ ct …
thanks … thanks .. 🙂

Reply

[…] Hot !  Wedding Cakes for Deejay Radio KLFM ” Deejay Nazie” […]

Reply
fana
August 17, 2009 at 7:22 am

salam kak kalu kek tiers mcm ni berape ye harganya? tq

Reply
isha
August 20, 2009 at 3:34 pm

Akak saya nak tanya kek sebiji mcm dalam gambar dj nazie kahwin berapa ye.kalau saya ada ambil bahulu kemboja 1000px ada dapat diskaun ke….plz reply asap…tq…
nice kek 🙂

Reply
sham n nisa
August 20, 2009 at 3:55 pm

@ Isha..

yess Isha. Special diskaun untuk kek ini bersama dgn tempahan bahulu 🙂

Reply
isha
August 27, 2009 at 4:58 pm

salam…
akak….emailkan price kek 2 boleh x kak… nak tgok budjet…. tq
🙂

Reply
rozita halim
October 22, 2009 at 4:57 pm

boleh emailkan price for wedding cake yg u buatkan utk Dj Nazrie.
also cupcake prices with box for 100 pcs as doorgifts for VIPs aka relatives for wedding.
tgh planning for my sis in law wedding on 5th June 2010.
Tq 🙂

Reply
niza
December 20, 2009 at 11:59 am

slm..
saya nak order cupcake hantaran. tema coklat gold. kena bwk naik flight. wedding dlm 2 hari lepas tu. so bpe lama agak2 tahan cupcake ni?

Reply
siti
January 12, 2010 at 3:46 pm

salam akakk 😉
bleh email kn quotation utk kek ni?

tq 😉

Reply
ain
February 2, 2010 at 12:20 pm

salam kak, email kan quotation kek cam nie ekk..
cantikk la .. 🙂

Reply
ain
February 25, 2010 at 10:51 am

kak, chocolate moist bezday kek 1 kg brape yer? plz quote d dtails..tq

Reply
nurul
March 2, 2010 at 4:58 pm

slm..ingat nak order cam kek nazi nih…tapi tkr sket wane tema…coklat biru. bleh? untuk wedding 21hb ni…nti bagi quotation yek. tq kak.

Reply
waheedah
March 29, 2010 at 4:24 pm

emm..plz bagi quatation kalo nak order kek perkahwinan yg sebijik cam nazie punya ni….plz ye..thanksss…

Reply
sham n nisa
March 29, 2010 at 11:01 pm

Salam Waheedah …

kami dah emailkan details berkenaan wedding cake ini ya ..

wassalam

Reply
aine
June 24, 2010 at 11:17 am

salam…cantik betul kek yg ni, blh x bg kn quotation nye? tp cupcake nye nk yg xde kit kat. thank u 😀

Reply
dearlove
July 1, 2010 at 2:35 pm

salam kak….
blh x akak email kan hrga tuk wedding cake dj nazie ni…tp tuk kek 2 tingkat n cupcakes dlm 100biji????

Reply
senyum simpul
August 28, 2010 at 9:04 am

kak.. nak quotation utk wedding cake y ni..
emel:mizu_ira@yahoo.com

Reply
sham n nisa
August 29, 2010 at 12:54 pm

ok seyum simpul 🙂 kami dah email . tqvm

Reply
Nana
October 5, 2010 at 10:19 am

askum, kak nisa….

tolong quote utk sy harga kek ni.. tp just nk 3 tingkat saje… cup cake depends la pd akk yg bersesuaian.. tema merah, hitam, putih….. thanks a lot kak….. as soon as possible ye….

Reply
Nurul
October 5, 2010 at 8:41 pm

Salam, i nak tny berapa price mcm kt atas tu klo 3 tier je? tlg email. thanks

Reply
Ausz
November 29, 2010 at 12:18 am

salam, same soalan mcm nurul. if 3tier but cake smua mcm di atas. brapa pricenya?

Reply
ainaa rausi
December 14, 2010 at 9:51 am

kak.. nak quotation utk wedding cake y ni..
emel :ainaa_ syerwanass@yahoo.com

Reply
Umie
March 25, 2011 at 3:20 pm

Salam kak,boleh bg quotation kek mcm ni 3 to 4 layer utk wedding.

Reply
zurina
July 30, 2011 at 10:43 am

salam anis bakery.. nak quotation utk wedding cake ni..TQ..
majlis saya 30/10/2011?amek tempahan lg ke?

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: