Close

March 31, 2008

Tempahan Kek Perkahwinan dan Pertunangan di AnisBakery.net

Terkini !  6 Wedding Cake terbaru #anisbakery  –>> http://bit.ly/kekkahwinanisbakery

.. di hari istimewa ini , anda berhak mendapat kek yang istimewa & di sediakan  khas untuk majlis perkahwinan anda..

strawberry chocolate cake-2

dengan design terkini

direka khas supaya dapat menepati citarasa anda..

.. pilih daripada pelbagai jenis kek perkahwinan, samada All-chocolate-wedding cake, fresh cream, buttercream mahupun fondant .Boleh jadi anda mahu kombinasi wedding cake + wedding cupcakes  & samada 1 , 2 ,3 tingkat , 4 atau 7 tingkat ?

.. anda tentukan ..

.. tugas kami memastikan kek anda kelak adalah unik & menepati kehendak anda  dan sedap:-) 

Koleksi Kek Perkahwinan

antara koleksi kek di ANisBakery.net (** Update 4 December 2016 ) :

Setiap pakej kek perkahwinan / pertunangan di AnisBakery.net termasuklah :

  • wedding cakes / cupcakes
  • wedding cake tiers / stand  yang siap dihias khas mengikut tema majlis anda
  • pisau khas pemotong kek untuk pengantin..

Kek Untuk Anda

Kek Pertunangan Azie & Zul

Jadi bagaimanakah rupanya kek anda kelak ?

FREE Consultation

 Kami menjemput anda untuk mengunjungi Wedding Cake Showroom kami di Anis Cafe bagi mendapatkan consultation Percuma untuk anda .

Pastikan anda memilih jenis wedding cake yang bersesuaian dengan majlis anda 🙂

& kami juga boleh menyediakan Wedding Cake ( Custom-Design ) yang unik untuk majlis anda sahaja 🙂

— >> sila hubungi kami ( Call / WhatsApp ) di no berikut : 012-6664044 

thanks all.

167 Comments on “Tempahan Kek Perkahwinan dan Pertunangan di AnisBakery.net

LAILY NORHAFIZA BINTI MD YATIM
January 11, 2011 at 5:53 pm

saya akan bertunang pada 02/04/2011 nie..kalau nk tempah cups kek berapa ye/leh tak bagi harga n contoh-contoh gambar…

Reply
nani
January 14, 2011 at 9:19 am

Saya berminat dgn wedding cakes.bole tolong send quotation ke email saya. pls provide address skali. thks

Reply
sham n nisa
January 14, 2011 at 10:08 am

hi Nani .. kami dah email quote harga kek ya ..

tqvm

Reply
farah nabilah jowari
February 5, 2011 at 4:49 pm

salam.
jika sy nk tempah kek 3 tingkat bpe argenyew?
bpe kos pghantaran ke raub, pahang ?

Reply
Cha
March 2, 2011 at 8:46 pm

amk tempahan d muar,johor x?
leh bg quotation tuk 2 tier fondant kek + cup cakes?

Reply
zue
March 9, 2011 at 3:41 pm

nk tau harga tuk kek 3tingkat..blh bg quote x?

Reply
sham n nisa
March 10, 2011 at 3:28 pm

zue .. sila check email ya .

wslm

Reply
elynna
March 15, 2011 at 5:02 pm

kak…nak tahu adakah kek yg ditempah akn dihantar terus ke rumah?

Reply
liyana
March 18, 2011 at 12:16 pm

nak quotation =)

Reply
ogy
March 23, 2011 at 12:39 am

Nak tau harga2 kek kahwin kat sini..email me the best price plz, kalau boleh sekali ngan gambar kek yer..tq

Reply
bell
March 27, 2011 at 12:09 pm

salam…
akak..leh mail kat sy semua price utk cake including delivery…utk hantaran…
thanx a lot

Reply
Elyas
April 10, 2011 at 8:29 pm

Salam kak,

saya nak tempah kek untuk hantaran tunang tema gold+ Putih…jenis fondant..biase berat 1 kek brp…dan brp harga per kg…biase tahan brp lama yer…

Reply
sham n nisa
April 12, 2011 at 2:42 am

Salam Elyas .

** untuk kek hantaran jenis Kek Fondant :
harga = RM 150 / kg
kek kebiasaannya boleh tahan 4 hari

Bila tarikh majlis Elyas ni ..?

tqvm

Reply
naema
April 14, 2011 at 10:04 am

salam kak..

Saya perlukan quotation untuk wedding cake+ cuppies 3 & 4 tier.
tq 🙂

Reply
hana
May 1, 2011 at 7:07 pm

nak tnye..klu sy di seremban, bleh wt tempahan x?delivery mcm mane?
tq

Reply
aida
May 5, 2011 at 5:07 pm

as salam..
saya nk tau harga kek coklat segiempat tepat 1 tingkat..berat dalam 3kg..berapa yer harga dia..lg satu anisBakery ni dok area mana yer..
TQ

Reply
sham n nisa
May 6, 2011 at 2:40 pm

Aida

harga kek untuk majlis wedding / prertunangan ( anggaran 3 kg ) = bermula drpd RM 250.00 . tq

Reply
biha
May 6, 2011 at 2:11 pm

sy nk thu harge utk cupcake n kek 2 tgkat…or ade pakej ke 2 2 skali…

Reply
Nurul Ain
May 7, 2011 at 3:01 pm

As Salam kak,

Saya nak tanye, kalau saye nak kek kawen 3 tingkat (fondant), first and second tier tu dummy, the bottom butter cake, berape ye agak2 best price akak? plz email saye ye..

Reply
sham n nisa
May 7, 2011 at 3:19 pm

Salam Nurul Ain ..

** sebenarnya dari segi pricing tidak banyak berbeza antara keduanya ( kek dummy vs real cake ) 🙂
** untuk dummy cake , yang berbeza hanya lah kek sahaja
** hiasan luarnya / fondant / flower etc masih sama seperti real cake .
** anggaran harga , mengikut design yg Nurul Ain perlukan bermula drpd RM 800 .00 untuk 3 tingkat ( and above )


** lihat kek fondant terbaru kami di sini :
http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5691857497/in/photostream
http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5659865914/in/photostream/
dan http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5645460476/in/photostream/

thanks Nurul

Reply
aisyah
May 7, 2011 at 4:49 pm

nak tau harga untuk kek dr setingkat-3tingkat,n area temerloh phg blh ker tempah?

Reply
jue
May 30, 2011 at 11:40 am

salam,

nak tanye…brape harga kek 3 tingkat dan boleh delivery ke johor ke? majlis saya 11 jun 2011

Reply
berry
May 31, 2011 at 11:50 am

salam…

boleh email kan senarai harga kek di kedai anda?…
kedai ni di mana yer?

Reply
mieza
June 1, 2011 at 7:35 pm

blh x bg semua harga..nk tau harga n termasuk kos hantar..bangi,semenyih,langat.

Reply
sham n nisa
June 9, 2011 at 5:47 pm

Ok Mieza .. kami dah hantar email ye . tqvm

Reply
fifi
June 4, 2011 at 6:10 pm

Salam,

Nak tanya 3 tier wedding cake berapa ye. Saya xnk pakai fondant..maybe mix of chocolate and light buttercream…my house is in wangsa maju area. Please quote price + transportation.

Reply
sham n nisa
June 6, 2011 at 10:09 pm

Salam Fifi ..

pls check yr email . Kami sudah emailkan senarai pilihan wedding cakes untuk pilihan Fifi. wasslam

Reply
asyrani
June 12, 2011 at 10:02 pm

boleh i th harga kek 3 tingkat with fondant / with buttercream..

Reply
sham n nisa
June 13, 2011 at 1:10 pm

Asyrani ,
kami dah emailkan details harga untu pakej wedding cake ye. wslm

Reply
sham n nisa
June 23, 2011 at 4:54 am

Salam Asyrani ..

kami sudah emailkan senarai harga lengkap untuk pilihan pakej wedding cake ya ..

thanks

Reply
Nurhidayah
June 28, 2011 at 10:08 am

Assalammua’laikum
Boleh tak tolong hantar email mengenai harga dan gambar2 kek fondant..saya nk tau coz nk wat tempahan untuk majlis pertunangan saya tak lama lagi.

Reply
Aliza
July 5, 2011 at 9:51 am

salam..nk tanya,klu kek 4 tingkat ada gambar sekali berapa harga.tema saya merah putih.klu buat tempahan,penghantaran boleh atau tdk antar terus kerumah di gemas n.sembilan.lagi,klu sy tempah kek tu berapa lama boleh siap sbb majlis saya 16julai 2011.

Reply
fieza
July 6, 2011 at 9:45 pm

Salam, Kak nak tya cake cup cakes tiers for wedding bp rm?

Reply
nisa
July 12, 2011 at 5:55 pm

nk mintk sume price tok kek pertunangan…..tq

Reply
zurina
July 30, 2011 at 10:36 am

salam,
nak tanya, klo zu nk tempah “polka dot wedding cakes | black & white” ni berape harga nye?blh pm price? klo zu ade cth design kek yg zu berkenan, blh x nk request anisbakery buatkn sama mcm cth yg zu bg?

Reply
sham n nisa
August 2, 2011 at 11:43 am

Salam Zurina ..
harga wedding cake “polka-dot” ini = RM 450.00 sahaja .

jika Zurina mempunyai design kek lain boleh terus email pada kami ya ..

wslm

Reply
wanie
August 11, 2011 at 1:17 pm

salam akk tuk kek 3 tgkat…bpe ye?? area kuala selangor anta x?
Plzzz email

Reply
mia
August 14, 2011 at 5:36 pm

salam kak nk tnye klu tempah kek kawen 3 tgkt utk bln 9 sempat lg x?
umah sy d cheras..akk tlg hntr x?
klu setiap kek sy nk 1 kg je boleh x?
cne kire hrga?
cmne lak hrga klu kek cume setingkat.1 kg..2 tgkt lg cupcakes…cmne lak hrga nyer..akk emel kt sy cpt2 eh..cm da lmbt lak nk cri.. thanx

Reply
sham n nisa
August 14, 2011 at 6:57 pm

Mia , untuk berapa hb ye ..?

Reply
mawar berduri
August 15, 2011 at 4:59 pm

i nak tempah kek fondant untuk mjls pertunangan setingkat,empat segi, bole deliver on 3rd day of raye? kl area…brp harga?tema peach n white

Reply
sham n nisa
August 17, 2011 at 10:08 am

so sorry ye ..
kami masih bercuti pada 3rd Raya tu .. Maaf sekali lagi . wslm

Reply
Syafiqa
August 24, 2011 at 1:19 pm

Salam,

Boleh kak bg quotation untuk kek 2 tingkat sahaja, tema – white and gold. Kalau boleh dgn gambar sekali? Majlis bln 11.

Kalau sy nk include delivery ke tanjong malim skali boleh tk?

Thanks.

Reply
Hazma
September 6, 2011 at 1:26 am

Hi, boleh beri gambar kek dan juga quotation utk mjlis pertunangan? Sy nk tempah utk majlis 20/11 ni,nk bw dr kl ke perlis.. Tema pink white..

Reply
anis
September 2, 2013 at 11:10 am

Kak saya nak senarai harga wedding cake 3 tiers ye.. Kalau boleh semua lah.. Lokasi kat mana ye?

Reply
azraini
October 1, 2013 at 12:10 pm

saya nk tahu harga kek untuk wedding cake satu tingkat je..price..kat mana ye nak amil..

Reply
sham n nisa
October 3, 2013 at 12:36 pm

Azraini …
harga kek bergantung pada size / berat kek …
Berapa anggaran berat / size yg Azraini perlukan ?

Reply
Areneece
October 19, 2013 at 9:53 am

Salam, boleh tak email saya quotation utk wedding kek 2 & 3 tingkat & gambar kek. Kakau boleh nk fondant kek yg simple & x sarat dgn hiasan. majlis dec tema purple & maroon.tq.

Reply
nurul
November 4, 2013 at 7:56 pm

Assalamualaikum, I need quote for wedding cake.. please email me..

Reply
Ekin
November 6, 2013 at 3:17 pm

Bleh emailkn quote for all wedding cake,,please

Reply
mohd faiz auzairi
November 27, 2013 at 12:17 pm

salam kak,

saya nak quotation kek kahwin untuk 3 or 2 tingkat.

TQ 🙂

Reply
Fqa
December 3, 2013 at 1:56 pm

nk tya, bape ye harga tok mini fondant cake tu?

Reply
sham n nisa
December 6, 2013 at 9:32 pm

Salam Fqa …

harga mini Fondant cake drpd RM 25 dan ke atas bergantung pada design yg Fqa perlukan … ( minimum 7 pcs ) tq & wslm

Reply
AZMI
December 20, 2016 at 2:25 pm

Boleh tahu quotation kek kahwin 3 tingkat?
sy area perak boleh ke?

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: