Tempahan Kek Perkahwinan dan Pertunangan di AnisBakery.net

162 comments… add one
  1. zue March 9, 2011, 3:41 pm

    nk tau harga tuk kek 3tingkat..blh bg quote x?

    Reply
  2. elynna March 15, 2011, 5:02 pm

    kak…nak tahu adakah kek yg ditempah akn dihantar terus ke rumah?

    Reply
  3. liyana March 18, 2011, 12:16 pm

    nak quotation =)

    Reply
  4. ogy March 23, 2011, 12:39 am

    Nak tau harga2 kek kahwin kat sini..email me the best price plz, kalau boleh sekali ngan gambar kek yer..tq

    Reply
  5. bell March 27, 2011, 12:09 pm

    salam…
    akak..leh mail kat sy semua price utk cake including delivery…utk hantaran…
    thanx a lot

    Reply
  6. Elyas April 10, 2011, 8:29 pm

    Salam kak,

    saya nak tempah kek untuk hantaran tunang tema gold+ Putih…jenis fondant..biase berat 1 kek brp…dan brp harga per kg…biase tahan brp lama yer…

    Reply
    1. sham n nisa April 12, 2011, 2:42 am

      Salam Elyas .

      ** untuk kek hantaran jenis Kek Fondant :
      harga = RM 150 / kg
      kek kebiasaannya boleh tahan 4 hari

      Bila tarikh majlis Elyas ni ..?

      tqvm

      Reply
  7. naema April 14, 2011, 10:04 am

    salam kak..

    Saya perlukan quotation untuk wedding cake+ cuppies 3 & 4 tier.
    tq :)

    Reply
  8. hana May 1, 2011, 7:07 pm

    nak tnye..klu sy di seremban, bleh wt tempahan x?delivery mcm mane?
    tq

    Reply
  9. aida May 5, 2011, 5:07 pm

    as salam..
    saya nk tau harga kek coklat segiempat tepat 1 tingkat..berat dalam 3kg..berapa yer harga dia..lg satu anisBakery ni dok area mana yer..
    TQ

    Reply
    1. sham n nisa May 6, 2011, 2:40 pm

      Aida

      harga kek untuk majlis wedding / prertunangan ( anggaran 3 kg ) = bermula drpd RM 250.00 . tq

      Reply
  10. biha May 6, 2011, 2:11 pm

    sy nk thu harge utk cupcake n kek 2 tgkat…or ade pakej ke 2 2 skali…

    Reply
  11. Nurul Ain May 7, 2011, 3:01 pm

    As Salam kak,

    Saya nak tanye, kalau saye nak kek kawen 3 tingkat (fondant), first and second tier tu dummy, the bottom butter cake, berape ye agak2 best price akak? plz email saye ye..

    Reply
    1. sham n nisa May 7, 2011, 3:19 pm

      Salam Nurul Ain ..

      ** sebenarnya dari segi pricing tidak banyak berbeza antara keduanya ( kek dummy vs real cake ) :-)
      ** untuk dummy cake , yang berbeza hanya lah kek sahaja
      ** hiasan luarnya / fondant / flower etc masih sama seperti real cake .
      ** anggaran harga , mengikut design yg Nurul Ain perlukan bermula drpd RM 800 .00 untuk 3 tingkat ( and above )


      ** lihat kek fondant terbaru kami di sini :
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5691857497/in/photostream
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5659865914/in/photostream/
      dan http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5645460476/in/photostream/

      thanks Nurul

      Reply
  12. aisyah May 7, 2011, 4:49 pm

    nak tau harga untuk kek dr setingkat-3tingkat,n area temerloh phg blh ker tempah?

    Reply
  13. jue May 30, 2011, 11:40 am

    salam,

    nak tanye…brape harga kek 3 tingkat dan boleh delivery ke johor ke? majlis saya 11 jun 2011

    Reply
  14. berry May 31, 2011, 11:50 am

    salam…

    boleh email kan senarai harga kek di kedai anda?…
    kedai ni di mana yer?

    Reply
  15. mieza June 1, 2011, 7:35 pm

    blh x bg semua harga..nk tau harga n termasuk kos hantar..bangi,semenyih,langat.

    Reply
    1. sham n nisa June 9, 2011, 5:47 pm

      Ok Mieza .. kami dah hantar email ye . tqvm

      Reply
  16. fifi June 4, 2011, 6:10 pm

    Salam,

    Nak tanya 3 tier wedding cake berapa ye. Saya xnk pakai fondant..maybe mix of chocolate and light buttercream…my house is in wangsa maju area. Please quote price + transportation.

    Reply
    1. sham n nisa June 6, 2011, 10:09 pm

      Salam Fifi ..

      pls check yr email . Kami sudah emailkan senarai pilihan wedding cakes untuk pilihan Fifi. wasslam

      Reply
  17. asyrani June 12, 2011, 10:02 pm

    boleh i th harga kek 3 tingkat with fondant / with buttercream..

    Reply
    1. sham n nisa June 13, 2011, 1:10 pm

      Asyrani ,
      kami dah emailkan details harga untu pakej wedding cake ye. wslm

      Reply
    2. sham n nisa June 23, 2011, 4:54 am

      Salam Asyrani ..

      kami sudah emailkan senarai harga lengkap untuk pilihan pakej wedding cake ya ..

      thanks

      Reply
  18. Nurhidayah June 28, 2011, 10:08 am

    Assalammua’laikum
    Boleh tak tolong hantar email mengenai harga dan gambar2 kek fondant..saya nk tau coz nk wat tempahan untuk majlis pertunangan saya tak lama lagi.

    Reply
  19. Aliza July 5, 2011, 9:51 am

    salam..nk tanya,klu kek 4 tingkat ada gambar sekali berapa harga.tema saya merah putih.klu buat tempahan,penghantaran boleh atau tdk antar terus kerumah di gemas n.sembilan.lagi,klu sy tempah kek tu berapa lama boleh siap sbb majlis saya 16julai 2011.

    Reply
  20. fieza July 6, 2011, 9:45 pm

    Salam, Kak nak tya cake cup cakes tiers for wedding bp rm?

    Reply
  21. nisa July 12, 2011, 5:55 pm

    nk mintk sume price tok kek pertunangan…..tq

    Reply
  22. zurina July 30, 2011, 10:36 am

    salam,
    nak tanya, klo zu nk tempah “polka dot wedding cakes | black & white” ni berape harga nye?blh pm price? klo zu ade cth design kek yg zu berkenan, blh x nk request anisbakery buatkn sama mcm cth yg zu bg?

    Reply
    1. sham n nisa August 2, 2011, 11:43 am

      Salam Zurina ..
      harga wedding cake “polka-dot” ini = RM 450.00 sahaja .

      jika Zurina mempunyai design kek lain boleh terus email pada kami ya ..

      wslm

      Reply
  23. wanie August 11, 2011, 1:17 pm

    salam akk tuk kek 3 tgkat…bpe ye?? area kuala selangor anta x?
    Plzzz email

    Reply
  24. mia August 14, 2011, 5:36 pm

    salam kak nk tnye klu tempah kek kawen 3 tgkt utk bln 9 sempat lg x?
    umah sy d cheras..akk tlg hntr x?
    klu setiap kek sy nk 1 kg je boleh x?
    cne kire hrga?
    cmne lak hrga klu kek cume setingkat.1 kg..2 tgkt lg cupcakes…cmne lak hrga nyer..akk emel kt sy cpt2 eh..cm da lmbt lak nk cri.. thanx

    Reply
  25. mawar berduri August 15, 2011, 4:59 pm

    i nak tempah kek fondant untuk mjls pertunangan setingkat,empat segi, bole deliver on 3rd day of raye? kl area…brp harga?tema peach n white

    Reply
    1. sham n nisa August 17, 2011, 10:08 am

      so sorry ye ..
      kami masih bercuti pada 3rd Raya tu .. Maaf sekali lagi . wslm

      Reply
  26. Syafiqa August 24, 2011, 1:19 pm

    Salam,

    Boleh kak bg quotation untuk kek 2 tingkat sahaja, tema – white and gold. Kalau boleh dgn gambar sekali? Majlis bln 11.

    Kalau sy nk include delivery ke tanjong malim skali boleh tk?

    Thanks.

    Reply
  27. Hazma September 6, 2011, 1:26 am

    Hi, boleh beri gambar kek dan juga quotation utk mjlis pertunangan? Sy nk tempah utk majlis 20/11 ni,nk bw dr kl ke perlis.. Tema pink white..

    Reply
  28. anis September 2, 2013, 11:10 am

    Kak saya nak senarai harga wedding cake 3 tiers ye.. Kalau boleh semua lah.. Lokasi kat mana ye?

    Reply
  29. azraini October 1, 2013, 12:10 pm

    saya nk tahu harga kek untuk wedding cake satu tingkat je..price..kat mana ye nak amil..

    Reply
    1. sham n nisa October 3, 2013, 12:36 pm

      Azraini …
      harga kek bergantung pada size / berat kek …
      Berapa anggaran berat / size yg Azraini perlukan ?

      Reply
  30. Areneece October 19, 2013, 9:53 am

    Salam, boleh tak email saya quotation utk wedding kek 2 & 3 tingkat & gambar kek. Kakau boleh nk fondant kek yg simple & x sarat dgn hiasan. majlis dec tema purple & maroon.tq.

    Reply
  31. nurul November 4, 2013, 7:56 pm

    Assalamualaikum, I need quote for wedding cake.. please email me..

    Reply
  32. Ekin November 6, 2013, 3:17 pm

    Bleh emailkn quote for all wedding cake,,please

    Reply
  33. mohd faiz auzairi November 27, 2013, 12:17 pm

    salam kak,

    saya nak quotation kek kahwin untuk 3 or 2 tingkat.

    TQ :)

    Reply
  34. Fqa December 3, 2013, 1:56 pm

    nk tya, bape ye harga tok mini fondant cake tu?

    Reply
    1. sham n nisa December 6, 2013, 9:32 pm

      Salam Fqa …

      harga mini Fondant cake drpd RM 25 dan ke atas bergantung pada design yg Fqa perlukan … ( minimum 7 pcs ) tq & wslm

      Reply

Leave a Reply