Tempahan Kek Perkahwinan dan Pertunangan di AnisBakery.net

Wedding Cakes
Wedding Cake with handmade flowers

Terkini !  6 Wedding Cake terbaru #anisbakery  –>> http://bit.ly/kekkahwinanisbakery

.. di hari istimewa ini , anda berhak mendapat kek yang istimewa & di sediakan  khas untuk majlis perkahwinan anda..

strawberry chocolate cake-2

dengan design terkini

direka khas supaya dapat menepati citarasa anda..

.. pilih daripada pelbagai jenis kek perkahwinan, samada All-chocolate-wedding cake, fresh cream, buttercream mahupun fondant .Boleh jadi anda mahu kombinasi wedding cake + wedding cupcakes  & samada 1 , 2 ,3 tingkat , 4 atau 7 tingkat ?

.. anda tentukan ..

.. tugas kami memastikan kek anda kelak adalah unik & menepati kehendak anda  dan sedap  :-)

Koleksi Kek Perkahwinan

antara koleksi kek di ANisBakery.net (** Update 28 April 2014 ) :

Setiap pakej kek perkahwinan / pertunangan di AnisBakery.net termasuklah :

  • wedding cakes / cupcakes
  • wedding cake tiers / stand  yang siap dihias khas mengikut tema majlis anda
  • pisau khas pemotong kek untuk pengantin..

Kek Untuk Anda

Kek Pertunangan Azie & Zul

Jadi bagaimanakah rupanya kek anda kelak ?

FREE Consultation

 Kami menjemput anda untuk mengunjungi Wedding Cake Showroom kami di Anis Cafe bagi mendapatkan consultation Percuma untuk anda .

Pastikan anda memilih jenis wedding cake yang bersesuaian dengan majlis anda :-)

& kami juga boleh menyediakan Wedding Cake ( Custom-Design ) yang unik untuk majlis anda sahaja :-)

— >> sila hubungi kami ( Call / WhatsApp ) di no berikut : 012-6664044 / 603-8920 9464

thanks all.

162 comments… add one
  • zue

    nk tau harga tuk kek 3tingkat..blh bg quote x?

  • elynna

    kak…nak tahu adakah kek yg ditempah akn dihantar terus ke rumah?

  • nak quotation =)

  • ogy

    Nak tau harga2 kek kahwin kat sini..email me the best price plz, kalau boleh sekali ngan gambar kek yer..tq

  • bell

    salam…
    akak..leh mail kat sy semua price utk cake including delivery…utk hantaran…
    thanx a lot

  • Elyas

    Salam kak,

    saya nak tempah kek untuk hantaran tunang tema gold+ Putih…jenis fondant..biase berat 1 kek brp…dan brp harga per kg…biase tahan brp lama yer…

    • Salam Elyas .

      ** untuk kek hantaran jenis Kek Fondant :
      harga = RM 150 / kg
      kek kebiasaannya boleh tahan 4 hari

      Bila tarikh majlis Elyas ni ..?

      tqvm

  • naema

    salam kak..

    Saya perlukan quotation untuk wedding cake+ cuppies 3 & 4 tier.
    tq :)

  • hana

    nak tnye..klu sy di seremban, bleh wt tempahan x?delivery mcm mane?
    tq

  • aida

    as salam..
    saya nk tau harga kek coklat segiempat tepat 1 tingkat..berat dalam 3kg..berapa yer harga dia..lg satu anisBakery ni dok area mana yer..
    TQ

    • Aida

      harga kek untuk majlis wedding / prertunangan ( anggaran 3 kg ) = bermula drpd RM 250.00 . tq

  • biha

    sy nk thu harge utk cupcake n kek 2 tgkat…or ade pakej ke 2 2 skali…

  • Nurul Ain

    As Salam kak,

    Saya nak tanye, kalau saye nak kek kawen 3 tingkat (fondant), first and second tier tu dummy, the bottom butter cake, berape ye agak2 best price akak? plz email saye ye..

  • aisyah

    nak tau harga untuk kek dr setingkat-3tingkat,n area temerloh phg blh ker tempah?

  • jue

    salam,

    nak tanye…brape harga kek 3 tingkat dan boleh delivery ke johor ke? majlis saya 11 jun 2011

  • berry

    salam…

    boleh email kan senarai harga kek di kedai anda?…
    kedai ni di mana yer?

  • blh x bg semua harga..nk tau harga n termasuk kos hantar..bangi,semenyih,langat.

  • fifi

    Salam,

    Nak tanya 3 tier wedding cake berapa ye. Saya xnk pakai fondant..maybe mix of chocolate and light buttercream…my house is in wangsa maju area. Please quote price + transportation.

    • Salam Fifi ..

      pls check yr email . Kami sudah emailkan senarai pilihan wedding cakes untuk pilihan Fifi. wasslam

  • asyrani

    boleh i th harga kek 3 tingkat with fondant / with buttercream..

    • Asyrani ,
      kami dah emailkan details harga untu pakej wedding cake ye. wslm

    • Salam Asyrani ..

      kami sudah emailkan senarai harga lengkap untuk pilihan pakej wedding cake ya ..

      thanks

  • Nurhidayah

    Assalammua’laikum
    Boleh tak tolong hantar email mengenai harga dan gambar2 kek fondant..saya nk tau coz nk wat tempahan untuk majlis pertunangan saya tak lama lagi.

  • Aliza

    salam..nk tanya,klu kek 4 tingkat ada gambar sekali berapa harga.tema saya merah putih.klu buat tempahan,penghantaran boleh atau tdk antar terus kerumah di gemas n.sembilan.lagi,klu sy tempah kek tu berapa lama boleh siap sbb majlis saya 16julai 2011.

  • Salam, Kak nak tya cake cup cakes tiers for wedding bp rm?

  • nisa

    nk mintk sume price tok kek pertunangan…..tq

  • zurina

    salam,
    nak tanya, klo zu nk tempah “polka dot wedding cakes | black & white” ni berape harga nye?blh pm price? klo zu ade cth design kek yg zu berkenan, blh x nk request anisbakery buatkn sama mcm cth yg zu bg?

    • Salam Zurina ..
      harga wedding cake “polka-dot” ini = RM 450.00 sahaja .

      jika Zurina mempunyai design kek lain boleh terus email pada kami ya ..

      wslm

  • wanie

    salam akk tuk kek 3 tgkat…bpe ye?? area kuala selangor anta x?
    Plzzz email

  • mia

    salam kak nk tnye klu tempah kek kawen 3 tgkt utk bln 9 sempat lg x?
    umah sy d cheras..akk tlg hntr x?
    klu setiap kek sy nk 1 kg je boleh x?
    cne kire hrga?
    cmne lak hrga klu kek cume setingkat.1 kg..2 tgkt lg cupcakes…cmne lak hrga nyer..akk emel kt sy cpt2 eh..cm da lmbt lak nk cri.. thanx

  • mawar berduri

    i nak tempah kek fondant untuk mjls pertunangan setingkat,empat segi, bole deliver on 3rd day of raye? kl area…brp harga?tema peach n white

    • so sorry ye ..
      kami masih bercuti pada 3rd Raya tu .. Maaf sekali lagi . wslm

  • Syafiqa

    Salam,

    Boleh kak bg quotation untuk kek 2 tingkat sahaja, tema – white and gold. Kalau boleh dgn gambar sekali? Majlis bln 11.

    Kalau sy nk include delivery ke tanjong malim skali boleh tk?

    Thanks.

  • Hazma

    Hi, boleh beri gambar kek dan juga quotation utk mjlis pertunangan? Sy nk tempah utk majlis 20/11 ni,nk bw dr kl ke perlis.. Tema pink white..

  • anis

    Kak saya nak senarai harga wedding cake 3 tiers ye.. Kalau boleh semua lah.. Lokasi kat mana ye?

  • azraini

    saya nk tahu harga kek untuk wedding cake satu tingkat je..price..kat mana ye nak amil..

    • Azraini …
      harga kek bergantung pada size / berat kek …
      Berapa anggaran berat / size yg Azraini perlukan ?

  • Areneece

    Salam, boleh tak email saya quotation utk wedding kek 2 & 3 tingkat & gambar kek. Kakau boleh nk fondant kek yg simple & x sarat dgn hiasan. majlis dec tema purple & maroon.tq.

  • nurul

    Assalamualaikum, I need quote for wedding cake.. please email me..

  • Ekin

    Bleh emailkn quote for all wedding cake,,please

  • mohd faiz auzairi

    salam kak,

    saya nak quotation kek kahwin untuk 3 or 2 tingkat.

    TQ :)

  • Fqa

    nk tya, bape ye harga tok mini fondant cake tu?

    • Salam Fqa …

      harga mini Fondant cake drpd RM 25 dan ke atas bergantung pada design yg Fqa perlukan … ( minimum 7 pcs ) tq & wslm

Leave a Comment