Tempahan Kek Perkahwinan dan Pertunangan di AnisBakery.net

Terkini !  6 Wedding Cake terbaru #anisbakery  –>> http://bit.ly/kekkahwinanisbakery

.. di hari istimewa ini , anda berhak mendapat kek yang istimewa & di sediakan  khas untuk majlis perkahwinan anda..

strawberry chocolate cake-2

dengan design terkini

direka khas supaya dapat menepati citarasa anda..

.. pilih daripada pelbagai jenis kek perkahwinan, samada All-chocolate-wedding cake, fresh cream, buttercream mahupun fondant .Boleh jadi anda mahu kombinasi wedding cake + wedding cupcakes  & samada 1 , 2 ,3 tingkat , 4 atau 7 tingkat ?

.. anda tentukan ..

.. tugas kami memastikan kek anda kelak adalah unik & menepati kehendak anda  dan sedap:-) 

Koleksi Kek Perkahwinan

antara koleksi kek di ANisBakery.net (** Update 4 December 2016 ) :

Setiap pakej kek perkahwinan / pertunangan di AnisBakery.net termasuklah :

  • wedding cakes / cupcakes
  • wedding cake tiers / stand  yang siap dihias khas mengikut tema majlis anda
  • pisau khas pemotong kek untuk pengantin..

Kek Untuk Anda

Kek Pertunangan Azie & Zul

Jadi bagaimanakah rupanya kek anda kelak ?

FREE Consultation

 Kami menjemput anda untuk mengunjungi Wedding Cake Showroom kami di Anis Cafe bagi mendapatkan consultation Percuma untuk anda .

Pastikan anda memilih jenis wedding cake yang bersesuaian dengan majlis anda 🙂

& kami juga boleh menyediakan Wedding Cake ( Custom-Design ) yang unik untuk majlis anda sahaja 🙂

— >> sila hubungi kami ( Call / WhatsApp ) di no berikut : 012-6664044 

thanks all.

167 thoughts on “Tempahan Kek Perkahwinan dan Pertunangan di AnisBakery.net

  1. LAILY NORHAFIZA BINTI MD YATIM January 11, 2011 — 5:53 pm

    saya akan bertunang pada 02/04/2011 nie..kalau nk tempah cups kek berapa ye/leh tak bagi harga n contoh-contoh gambar…

  2. Saya berminat dgn wedding cakes.bole tolong send quotation ke email saya. pls provide address skali. thks

    1. hi Nani .. kami dah email quote harga kek ya ..

      tqvm

  3. farah nabilah jowari February 5, 2011 — 4:49 pm

    salam.
    jika sy nk tempah kek 3 tingkat bpe argenyew?
    bpe kos pghantaran ke raub, pahang ?

  4. amk tempahan d muar,johor x?
    leh bg quotation tuk 2 tier fondant kek + cup cakes?

  5. nk tau harga tuk kek 3tingkat..blh bg quote x?

    1. zue .. sila check email ya .

      wslm

  6. kak…nak tahu adakah kek yg ditempah akn dihantar terus ke rumah?

  7. Nak tau harga2 kek kahwin kat sini..email me the best price plz, kalau boleh sekali ngan gambar kek yer..tq

  8. salam…
    akak..leh mail kat sy semua price utk cake including delivery…utk hantaran…
    thanx a lot

  9. Salam kak,

    saya nak tempah kek untuk hantaran tunang tema gold+ Putih…jenis fondant..biase berat 1 kek brp…dan brp harga per kg…biase tahan brp lama yer…

    1. Salam Elyas .

      ** untuk kek hantaran jenis Kek Fondant :
      harga = RM 150 / kg
      kek kebiasaannya boleh tahan 4 hari

      Bila tarikh majlis Elyas ni ..?

      tqvm

  10. salam kak..

    Saya perlukan quotation untuk wedding cake+ cuppies 3 & 4 tier.
    tq 🙂

  11. nak tnye..klu sy di seremban, bleh wt tempahan x?delivery mcm mane?
    tq

  12. as salam..
    saya nk tau harga kek coklat segiempat tepat 1 tingkat..berat dalam 3kg..berapa yer harga dia..lg satu anisBakery ni dok area mana yer..
    TQ

    1. Aida

      harga kek untuk majlis wedding / prertunangan ( anggaran 3 kg ) = bermula drpd RM 250.00 . tq

  13. sy nk thu harge utk cupcake n kek 2 tgkat…or ade pakej ke 2 2 skali…

  14. As Salam kak,

    Saya nak tanye, kalau saye nak kek kawen 3 tingkat (fondant), first and second tier tu dummy, the bottom butter cake, berape ye agak2 best price akak? plz email saye ye..

    1. Salam Nurul Ain ..

      ** sebenarnya dari segi pricing tidak banyak berbeza antara keduanya ( kek dummy vs real cake ) 🙂
      ** untuk dummy cake , yang berbeza hanya lah kek sahaja
      ** hiasan luarnya / fondant / flower etc masih sama seperti real cake .
      ** anggaran harga , mengikut design yg Nurul Ain perlukan bermula drpd RM 800 .00 untuk 3 tingkat ( and above )


      ** lihat kek fondant terbaru kami di sini :
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5691857497/in/photostream
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5659865914/in/photostream/
      dan http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5645460476/in/photostream/

      thanks Nurul

  15. nak tau harga untuk kek dr setingkat-3tingkat,n area temerloh phg blh ker tempah?

  16. salam,

    nak tanye…brape harga kek 3 tingkat dan boleh delivery ke johor ke? majlis saya 11 jun 2011

  17. salam…

    boleh email kan senarai harga kek di kedai anda?…
    kedai ni di mana yer?

  18. blh x bg semua harga..nk tau harga n termasuk kos hantar..bangi,semenyih,langat.

    1. Ok Mieza .. kami dah hantar email ye . tqvm

  19. Salam,

    Nak tanya 3 tier wedding cake berapa ye. Saya xnk pakai fondant..maybe mix of chocolate and light buttercream…my house is in wangsa maju area. Please quote price + transportation.

    1. Salam Fifi ..

      pls check yr email . Kami sudah emailkan senarai pilihan wedding cakes untuk pilihan Fifi. wasslam

  20. boleh i th harga kek 3 tingkat with fondant / with buttercream..

    1. Asyrani ,
      kami dah emailkan details harga untu pakej wedding cake ye. wslm

    2. Salam Asyrani ..

      kami sudah emailkan senarai harga lengkap untuk pilihan pakej wedding cake ya ..

      thanks

  21. Assalammua’laikum
    Boleh tak tolong hantar email mengenai harga dan gambar2 kek fondant..saya nk tau coz nk wat tempahan untuk majlis pertunangan saya tak lama lagi.

  22. salam..nk tanya,klu kek 4 tingkat ada gambar sekali berapa harga.tema saya merah putih.klu buat tempahan,penghantaran boleh atau tdk antar terus kerumah di gemas n.sembilan.lagi,klu sy tempah kek tu berapa lama boleh siap sbb majlis saya 16julai 2011.

  23. Salam, Kak nak tya cake cup cakes tiers for wedding bp rm?

  24. nk mintk sume price tok kek pertunangan…..tq

  25. salam,
    nak tanya, klo zu nk tempah “polka dot wedding cakes | black & white” ni berape harga nye?blh pm price? klo zu ade cth design kek yg zu berkenan, blh x nk request anisbakery buatkn sama mcm cth yg zu bg?

    1. Salam Zurina ..
      harga wedding cake “polka-dot” ini = RM 450.00 sahaja .

      jika Zurina mempunyai design kek lain boleh terus email pada kami ya ..

      wslm

  26. salam akk tuk kek 3 tgkat…bpe ye?? area kuala selangor anta x?
    Plzzz email

  27. salam kak nk tnye klu tempah kek kawen 3 tgkt utk bln 9 sempat lg x?
    umah sy d cheras..akk tlg hntr x?
    klu setiap kek sy nk 1 kg je boleh x?
    cne kire hrga?
    cmne lak hrga klu kek cume setingkat.1 kg..2 tgkt lg cupcakes…cmne lak hrga nyer..akk emel kt sy cpt2 eh..cm da lmbt lak nk cri.. thanx

  28. i nak tempah kek fondant untuk mjls pertunangan setingkat,empat segi, bole deliver on 3rd day of raye? kl area…brp harga?tema peach n white

    1. so sorry ye ..
      kami masih bercuti pada 3rd Raya tu .. Maaf sekali lagi . wslm

  29. Salam,

    Boleh kak bg quotation untuk kek 2 tingkat sahaja, tema – white and gold. Kalau boleh dgn gambar sekali? Majlis bln 11.

    Kalau sy nk include delivery ke tanjong malim skali boleh tk?

    Thanks.

  30. Hi, boleh beri gambar kek dan juga quotation utk mjlis pertunangan? Sy nk tempah utk majlis 20/11 ni,nk bw dr kl ke perlis.. Tema pink white..

  31. Kak saya nak senarai harga wedding cake 3 tiers ye.. Kalau boleh semua lah.. Lokasi kat mana ye?

  32. saya nk tahu harga kek untuk wedding cake satu tingkat je..price..kat mana ye nak amil..

    1. Azraini …
      harga kek bergantung pada size / berat kek …
      Berapa anggaran berat / size yg Azraini perlukan ?

  33. Salam, boleh tak email saya quotation utk wedding kek 2 & 3 tingkat & gambar kek. Kakau boleh nk fondant kek yg simple & x sarat dgn hiasan. majlis dec tema purple & maroon.tq.

  34. Assalamualaikum, I need quote for wedding cake.. please email me..

  35. Bleh emailkn quote for all wedding cake,,please

  36. mohd faiz auzairi November 27, 2013 — 12:17 pm

    salam kak,

    saya nak quotation kek kahwin untuk 3 or 2 tingkat.

    TQ 🙂

  37. nk tya, bape ye harga tok mini fondant cake tu?

    1. Salam Fqa …

      harga mini Fondant cake drpd RM 25 dan ke atas bergantung pada design yg Fqa perlukan … ( minimum 7 pcs ) tq & wslm

  38. Boleh tahu quotation kek kahwin 3 tingkat?
    sy area perak boleh ke?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close