Tempahan Kek Perkahwinan dan Pertunangan di AnisBakery.net

Wedding Cakes
Wedding Cake with handmade flowers

.. di hari istimewa ini , anda berhak mendapat kek yang istimewa & di sediakan  khas untuk majlis perkahwinan anda..

strawberry chocolate cake-2

dengan design terkini

direka khas supaya dapat menepati citarasa anda..

.. pilih daripada pelbagai jenis kek perkahwinan, samada All-chocolate-wedding cake, fresh cream, buttercream mahupun fondant .Boleh jadi anda mahu kombinasi wedding cake + wedding cupcakes  & samada 1 , 2 ,3 tingkat , 4 atau 7 tingkat ?

.. anda tentukan ..

.. tugas kami memastikan kek anda kelak adalah unik & menepati kehendak anda  dan sedap  :-)

Koleksi Kek Perkahwinan

antara koleksi kek di ANisBakery.net (** Update 28 April 2014 ) :

Setiap pakej kek perkahwinan / pertunangan di AnisBakery.net termasuklah :

  • wedding cakes / cupcakes
  • wedding cake tiers / stand  yang siap dihias khas mengikut tema majlis anda
  • pisau khas pemotong kek untuk pengantin..

Kek Untuk Anda

Kek Pertunangan Azie & Zul

Jadi bagaimanakah rupanya kek anda kelak ?

FREE Consultation

 Kami menjemput anda untuk mengunjungi Wedding Cake Showroom kami di Anis Cafe bagi mendapatkan consultation Percuma untuk anda .

Pastikan anda memilih jenis wedding cake yang bersesuaian dengan majlis anda :-)

& kami juga boleh menyediakan Wedding Cake ( Custom-Design ) yang unik untuk majlis anda sahaja :-)

– >> sila hubungi kami ( Call / WhatsApp ) di no berikut : 012-6664044 / 603-8920 9464

thanks all.

162 comments… add one

Comments

  1. LAILY NORHAFIZA BINTI MD YATIM says:

    saya akan bertunang pada 02/04/2011 nie..kalau nk tempah cups kek berapa ye/leh tak bagi harga n contoh-contoh gambar…

  2. nani says:

    Saya berminat dgn wedding cakes.bole tolong send quotation ke email saya. pls provide address skali. thks

    1. sham n nisa says:

      hi Nani .. kami dah email quote harga kek ya ..

      tqvm

  3. farah nabilah jowari says:

    salam.
    jika sy nk tempah kek 3 tingkat bpe argenyew?
    bpe kos pghantaran ke raub, pahang ?

  4. Cha says:

    amk tempahan d muar,johor x?
    leh bg quotation tuk 2 tier fondant kek + cup cakes?

  5. zue says:

    nk tau harga tuk kek 3tingkat..blh bg quote x?

    1. sham n nisa says:

      zue .. sila check email ya .

      wslm

  6. elynna says:

    kak…nak tahu adakah kek yg ditempah akn dihantar terus ke rumah?

  7. liyana says:

    nak quotation =)

  8. ogy says:

    Nak tau harga2 kek kahwin kat sini..email me the best price plz, kalau boleh sekali ngan gambar kek yer..tq

  9. bell says:

    salam…
    akak..leh mail kat sy semua price utk cake including delivery…utk hantaran…
    thanx a lot

  10. Elyas says:

    Salam kak,

    saya nak tempah kek untuk hantaran tunang tema gold+ Putih…jenis fondant..biase berat 1 kek brp…dan brp harga per kg…biase tahan brp lama yer…

    1. sham n nisa says:

      Salam Elyas .

      ** untuk kek hantaran jenis Kek Fondant :
      harga = RM 150 / kg
      kek kebiasaannya boleh tahan 4 hari

      Bila tarikh majlis Elyas ni ..?

      tqvm

  11. naema says:

    salam kak..

    Saya perlukan quotation untuk wedding cake+ cuppies 3 & 4 tier.
    tq :)

  12. hana says:

    nak tnye..klu sy di seremban, bleh wt tempahan x?delivery mcm mane?
    tq

  13. aida says:

    as salam..
    saya nk tau harga kek coklat segiempat tepat 1 tingkat..berat dalam 3kg..berapa yer harga dia..lg satu anisBakery ni dok area mana yer..
    TQ

    1. sham n nisa says:

      Aida

      harga kek untuk majlis wedding / prertunangan ( anggaran 3 kg ) = bermula drpd RM 250.00 . tq

  14. biha says:

    sy nk thu harge utk cupcake n kek 2 tgkat…or ade pakej ke 2 2 skali…

  15. Nurul Ain says:

    As Salam kak,

    Saya nak tanye, kalau saye nak kek kawen 3 tingkat (fondant), first and second tier tu dummy, the bottom butter cake, berape ye agak2 best price akak? plz email saye ye..

    1. sham n nisa says:

      Salam Nurul Ain ..

      ** sebenarnya dari segi pricing tidak banyak berbeza antara keduanya ( kek dummy vs real cake ) :-)
      ** untuk dummy cake , yang berbeza hanya lah kek sahaja
      ** hiasan luarnya / fondant / flower etc masih sama seperti real cake .
      ** anggaran harga , mengikut design yg Nurul Ain perlukan bermula drpd RM 800 .00 untuk 3 tingkat ( and above )


      ** lihat kek fondant terbaru kami di sini :
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5691857497/in/photostream
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5659865914/in/photostream/
      dan http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5645460476/in/photostream/

      thanks Nurul

  16. aisyah says:

    nak tau harga untuk kek dr setingkat-3tingkat,n area temerloh phg blh ker tempah?

  17. jue says:

    salam,

    nak tanye…brape harga kek 3 tingkat dan boleh delivery ke johor ke? majlis saya 11 jun 2011

  18. berry says:

    salam…

    boleh email kan senarai harga kek di kedai anda?…
    kedai ni di mana yer?

  19. mieza says:

    blh x bg semua harga..nk tau harga n termasuk kos hantar..bangi,semenyih,langat.

    1. sham n nisa says:

      Ok Mieza .. kami dah hantar email ye . tqvm

  20. fifi says:

    Salam,

    Nak tanya 3 tier wedding cake berapa ye. Saya xnk pakai fondant..maybe mix of chocolate and light buttercream…my house is in wangsa maju area. Please quote price + transportation.

    1. sham n nisa says:

      Salam Fifi ..

      pls check yr email . Kami sudah emailkan senarai pilihan wedding cakes untuk pilihan Fifi. wasslam

  21. asyrani says:

    boleh i th harga kek 3 tingkat with fondant / with buttercream..

    1. sham n nisa says:

      Asyrani ,
      kami dah emailkan details harga untu pakej wedding cake ye. wslm

    2. sham n nisa says:

      Salam Asyrani ..

      kami sudah emailkan senarai harga lengkap untuk pilihan pakej wedding cake ya ..

      thanks

  22. Nurhidayah says:

    Assalammua’laikum
    Boleh tak tolong hantar email mengenai harga dan gambar2 kek fondant..saya nk tau coz nk wat tempahan untuk majlis pertunangan saya tak lama lagi.

  23. Aliza says:

    salam..nk tanya,klu kek 4 tingkat ada gambar sekali berapa harga.tema saya merah putih.klu buat tempahan,penghantaran boleh atau tdk antar terus kerumah di gemas n.sembilan.lagi,klu sy tempah kek tu berapa lama boleh siap sbb majlis saya 16julai 2011.

  24. fieza says:

    Salam, Kak nak tya cake cup cakes tiers for wedding bp rm?

  25. nisa says:

    nk mintk sume price tok kek pertunangan…..tq

  26. zurina says:

    salam,
    nak tanya, klo zu nk tempah “polka dot wedding cakes | black & white” ni berape harga nye?blh pm price? klo zu ade cth design kek yg zu berkenan, blh x nk request anisbakery buatkn sama mcm cth yg zu bg?

    1. sham n nisa says:

      Salam Zurina ..
      harga wedding cake “polka-dot” ini = RM 450.00 sahaja .

      jika Zurina mempunyai design kek lain boleh terus email pada kami ya ..

      wslm

  27. wanie says:

    salam akk tuk kek 3 tgkat…bpe ye?? area kuala selangor anta x?
    Plzzz email

  28. mia says:

    salam kak nk tnye klu tempah kek kawen 3 tgkt utk bln 9 sempat lg x?
    umah sy d cheras..akk tlg hntr x?
    klu setiap kek sy nk 1 kg je boleh x?
    cne kire hrga?
    cmne lak hrga klu kek cume setingkat.1 kg..2 tgkt lg cupcakes…cmne lak hrga nyer..akk emel kt sy cpt2 eh..cm da lmbt lak nk cri.. thanx

    1. sham n nisa says:

      Mia , untuk berapa hb ye ..?

  29. mawar berduri says:

    i nak tempah kek fondant untuk mjls pertunangan setingkat,empat segi, bole deliver on 3rd day of raye? kl area…brp harga?tema peach n white

    1. sham n nisa says:

      so sorry ye ..
      kami masih bercuti pada 3rd Raya tu .. Maaf sekali lagi . wslm

  30. Syafiqa says:

    Salam,

    Boleh kak bg quotation untuk kek 2 tingkat sahaja, tema – white and gold. Kalau boleh dgn gambar sekali? Majlis bln 11.

    Kalau sy nk include delivery ke tanjong malim skali boleh tk?

    Thanks.

  31. Hazma says:

    Hi, boleh beri gambar kek dan juga quotation utk mjlis pertunangan? Sy nk tempah utk majlis 20/11 ni,nk bw dr kl ke perlis.. Tema pink white..

  32. anis says:

    Kak saya nak senarai harga wedding cake 3 tiers ye.. Kalau boleh semua lah.. Lokasi kat mana ye?

  33. azraini says:

    saya nk tahu harga kek untuk wedding cake satu tingkat je..price..kat mana ye nak amil..

    1. sham n nisa says:

      Azraini …
      harga kek bergantung pada size / berat kek …
      Berapa anggaran berat / size yg Azraini perlukan ?

  34. Areneece says:

    Salam, boleh tak email saya quotation utk wedding kek 2 & 3 tingkat & gambar kek. Kakau boleh nk fondant kek yg simple & x sarat dgn hiasan. majlis dec tema purple & maroon.tq.

  35. nurul says:

    Assalamualaikum, I need quote for wedding cake.. please email me..

  36. Ekin says:

    Bleh emailkn quote for all wedding cake,,please

  37. mohd faiz auzairi says:

    salam kak,

    saya nak quotation kek kahwin untuk 3 or 2 tingkat.

    TQ :)

  38. Fqa says:

    nk tya, bape ye harga tok mini fondant cake tu?

    1. sham n nisa says:

      Salam Fqa …

      harga mini Fondant cake drpd RM 25 dan ke atas bergantung pada design yg Fqa perlukan … ( minimum 7 pcs ) tq & wslm

Leave a Comment

%d bloggers like this: