New ! Strawberry & Moist Chocolate Cake

**Latest Update ** 24 Jun 2011** lihat kek ini versi 2011 🙂

Terbaru di AnisBAkery.net .

Kek Ekslusif untuk hari terpenting anda…

strawberry chocolate cake

Moist Chocolate Cake ( variasi daripada all-chocolate-wedding-cakes) dengan dihiasi buah strawberry segar !

Samada 1 , 2 , 3 tingkat atau setinggi mana  anda perlukan .. 🙂

enjoy the slideshow ..

what do U think ..?

wassalam ..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

20 thoughts on “New ! Strawberry & Moist Chocolate Cake

  1. assalamualaikum anis…

    kek ni harga dia berapa? brownies ari tu mmg best nanti saya nak order lagi ye.

  2. salam,

    kek utk mothers day boleh ke anta ke negeri lain? mcm kelantan ke…

  3. Celes Rosales May 6, 2009 — 6:11 am

    Hi! Nama Saya Celes. Saya tinggal di Toronto, Kanada. Saya pengagum karya-karya ibu (cupcake). Semuanya cantik-cantik. Saya selalu berkunjung ke website ibu untuk melihat kreasi yang terbaru. Kalau boleh saya mau tanya nama supplier tempat ibu membeli kertas cupcake yang ibu pakai. Apa nama perusahaannya dan nomer telpon-nya supaya saya bisa menghubungi mereka; Apakah mereka punya website sehingga saya bisa langsung pesan? Harapan saya, agar ibu bisa menyempatkan diri untuk membalas surat email saya ini, Saya berterima kasih ibu sudah meluangkan waktu untuk membaca email ini. Saya berharap segera menerima jawaban/balasan surat ini dari ibu.

  4. hai anisbakery, sy tersangat dan sangat berminat dengan kek nie, boleh bg quotation x? TQ….

  5. Hi there,cakes nampk menarik,boleh quote x berape harge 4′ 1 tier & 2 tier n if include delivery cost ke muar bole ke..tq

  6. Salam,
    Berapa harga utk sekilo Strawberry cake ni…? menarik utk dijadikan kek harijadi……

    1. @ rozi – harga kek ekslusif ini = RM 150 / kg .

      ** kek moist chocolate
      ** hiasan penuh dgn coklat
      ** dan hiasan akhir dengan fresh strawberry !…
      ** termasuk harga wording eg . ” happy birthday.. etc ” yg dibuat khas menggunakan plate chocolate .. 🙂
      ** berat kek lebih drpd .. 1KG ++

      thanks..

  7. salam..
    jus wanna say tq 4 da wedding cake..sume org ckp sdap..

    1. @ nina –
      thank U so much ..! 🙂
      &
      Selamat Pengantin Baru ya …

  8. hai,saya dari brunei!since i watch majalah 3,i terus melayari laman web ni..saya suka n teringin sangat mencuba:)

    1. @ khairkhalilah..
      .. salam buat orang Brunei ..
      thanks kerana sudi melawat kami ya.. 🙂

  9. yang nie braper harga?

  10. salam… blh ke kalau tempahan dihantar ke Brunei…

    1. Salam Anis ..
      maaf ya cupcakes jenis tidak sesuai untuk di hantar ke Brunei.
      berapa kuantiti yang Anis perlukan ..?

      tq

  11. wow.. gosh.. i think i gained a kilo by looking at this delic hevenly sweets.. yum yum..

    Kak Nisa.. dont forget to reply my enquiry on ur email yeah…

    thx lots..

    1. he he .. thanks Irna …
      jumpa esok…

      wslm

  12. saya sukaaaa kek ni.
    berapa ye untuk satu tingkat ?

  13. saya nak buat majlis persaraan tuk seorang kakitangan tempat sy bekerja.leh suggest ape2 kek yg sesuai n harga skali.tq
    klu leh email skali alamat kedai korang..mane lah tau sempat g.

  14. slm.
    blh x email adres kdai? stil mncri kdai tuk tmpah cupcake 4 my engagedment.
    plz……

  15. salam..boleh x kalo tempahan ni di hantar ke terengganu??

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close