Close

Exclusive! AnisBakery.net’s 2008 Cake Collection | watch Video

Selamat Tahun Baru.. 

Welcome 2009 & goodbye 2008..

Finally.. kami berjaya juga menyiapkan video koleksi kek untuk tahun 2008.. ( tidak semua dapat kami masukkan di dalam video ringkas ini  & maaf jika kek anda tiada didalam video ni 🙂 ) 

enjoy the video..!

thanks all… 

p.s : kami ade banyak kejutan untuk tahun 2009 ni … :)

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa
 

More Videos & Slide show :

1. 4 tiers purple  wedding cupcakes

2. 4 tiers wedding cakes | our first !

3. Football Cupcakes Slideshow

3 Comments on “Exclusive! AnisBakery.net’s 2008 Cake Collection | watch Video

iffa
January 6, 2009 at 7:36 pm

Salam Sham n Nisa,

Baru tgok video tu..nampaknye wedding cake kami jd closing video tu…terharu. sgt cantik! n menarek.

Member2 ramai yg tanye mane amek kek tu…nnt sy post kat blog sy bout kek tu..so kalo ade membe ade yg berminat, bolela dierang contact Anisbakery..

On my honeymoon today!!so happy n bersyukur. Terima kaseh again to anisbakery for making my BIG day more cherish n meaningful..

Jumpe lagi!

Reply
anis.bakery
January 7, 2009 at 8:02 am

Salam Iffa & Dosh..
Selamat Ber’Honeymoon’ .. 🙂 wah ..! seronoknya.. teringat pula zaman kami ber’honeymoon’ dulu.. 🙂 he he

thanks pada Iffa n Dosh. Kami dlm proses menyiapkan video clip untuk U all. Nanti dah siap kami post di website ni ya…

thanks

Reply
zakiah
January 21, 2009 at 12:12 am

askum…leh sy tau brape harge wedding cake?kos penghantarn brape?cmne nak tempah…Wedding saya 1st Mac 2009

Tq….

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: