4 tiers wedding cakes

4 tiers Snow White Wedding Cakes

… bukan 1 / 2 /3 tetapi 4 tingkat Kek Perkahwinan untuk Narqes&Radziq .  Berikut ini adalah details untuk tempahan kek 4 tingkat  ( Anyone interested with 5 tiers wedding CAkes..?  ) …  & pastikan anda lihat vIdeo klip yang kami sediakan di bawah untuk melihat gambaran kek ini…

Tempahan Kek Perkahwinan 4 tingkat :

Tema Asal Kek: Snow White Wedding Cakes

Warna Tema : Gold

Tema Perkahwinan : Garden -perkahwinan di dalam taman ( lots of Flowers…)

Jenis Kek : Butter Cake ( PIlihan lain – strawberry / blueberry / coklat )

Cream Decor : ButterCream ..( Pilihan Lain – Fresh-Cream )

Berat kek : 6.5 KG !!

100_3069

Watch the Video ..

Related Links ;

18 thoughts on “4 tiers wedding cakes

  1. So sweet this cake. love it.

  2. Thanks Liyana- appreciate your visits and comments!

  3. Wah, lawanya kek diaorang. Saya attend wedding mereka di Tasik Shah Alam. The husband is my junior during school days. From the muffin la yang I got to about this website.

  4. sweetnyer kek nih..nak quotation pls. 🙂 would like to have it on my wedding …

  5. hi, leh bagi quotation utk kek 2tier? n kos pnghantaran ke bt caves. tq

  6. salam klu kek mcm ni brape ye tq

  7. @ fana
    – sila lihat email ye Fana . Details & quote berkenaan wedding cake ni kami dah sertakan sekali.

    thanks
    – sham

  8. very nice cake…kalau u buat on my weddign 17th October sempat tak? and How much

    1. @ Tini .. Pakej Wedding Cake ini :
      * 4 tiers wedding cakes
      * 1st tier, 2nd tier & 3rd tier = buttercake + buttercream topping
      * 4th tier ( cake topper ) = dummy cake
      * lengkap dengan Wedding Cake tiers
      * complete with fresh flower decoration
      * harganya = RM 600 sahaja.

      tq

  9. hai….

    Cantik la kek dierrrrr……
    bleh buat penghantaran ke kluang, johor ker????
    kalau tak der penghantaran, ader alternatif lain x???
    very intersted tengok hasil kek korang….
    tahniah sham n nisa!!!

    1. Salam Nani ,

      thanks 🙂

      buat masa ni kami tak dapat buat delivery ke area Kluang Johor sana . Kecuali untuk special kes sahaja ( conthnya jika tempahan wedding cakes dibuat bersama dgn wedding gift etc.. )

      alternatif yg ade :
      ..”jika sekiranya Nani mempunyai saudara mara @ kawan2 drpd Area KL yg akan pulang ke Johor waktu majlis Nani nanti , mungkin kami boleh kirimkan/tumpangkan wedding kek Nani pada mereka .. – lebih menjimatkan untuk Nani ”
      dan kami akan provide everything spt wedding cake tiers , stand etc.. sampai je di Kluang nanti , tinggal perlu dipasang sahaja.

      tq .. 🙂

  10. salam,,

    boleh tak emailkan pada sy quotation utk wedding cake fondant color purple and also harga 2 tier (jenis cake yg sme,,)

    klu ade set dengan cupcakes brpe harganya?
    thx ya =)

  11. the cake is beautiful… can u pls give quotation for square size 4 tiers with the same design and i want with fondant icing. I want the dummy cake change with real cake.

  12. the cake is awesome..suka sangat combinations fresh flowers..can u pls give quotation for 3 tiers buttercream n fondant.no dummy cake.tks!

  13. Alia Fazlin Ismail December 28, 2010 — 7:50 pm

    Salam kak nis,
    cute sangat cake ni. I would like to have this cake for my sis’s wedding day on 3rd Feb 2011. please email to me the quotation for 2 tier and no dummy cake. tq tq tq.

    aliafazlin@gmail.com

  14. Can you please email me your contact number….Need a cake for September 16…quite urgent

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close