Tempahan Muffin untuk Majlis Perkahwinan & Pertunangan

Kami menerima tempahan pelbagai jenis Muffin untuk sebarang keperluan Majlis anda( dengan pelbagai pilihan Container yang menarik ) pada harga yang amat Istimewa.

Anis Bakery tidak menetapkan sebarang Minimum Kuantiti… untuk tempahan Muffin. Hanya beritahu sahaja keperluan Anda dan kami akan tunaikan…

Muffin with Blue & gold reben muffin mix
muffin 4s muffin 4s
muffin in a box - close ** Baru** Muffin Serunding
Muffin Chocolate Chip Muffin with cheese topping

Terdapat pelbagai jenis Muffin yang kami tawarkan seperti :

  • Coklat Chip
  • oren
  • serunding ** baru**
  • strawberry
  • bluberry
  • marble
  • vanilla
  • coffe
  • pandan dan banyak lagi….

…di Anis Bakery, kami menawarkan “Fresh-Baked-Muffin” & “Made-to-Order” Muffin…. untuk setiap tempahan anda. Cubalah Try…Muffin KAmi…..

Anda pasti akan teruja !

Hubungi kami sekarang juga :

www.anisbakery.net

Sham 019-3797 569 | Nisa 019-255 4537 |email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

  1. Promosi MUffin … harga Runtuh….
  2. Pelbagai pilihan Bekas Muffin untuk majlis perkahwinan anda
  3. Tempahan Muffin di AnisBakery.net
  4. 10 perkara yang anda mesti ketahui tentang Muffin di AnisBakery.net

18 thoughts on “Tempahan Muffin untuk Majlis Perkahwinan & Pertunangan

  1. nak tanye brape size muffin awak ye? bole x if saye nak letak dlm my own kotak?quotation utk 800bj brape?tq.

  2. if sy nk tempah dalam 1000, ade discount x n brape harganya?

  3. kak,ila nk tau price muffin yg ade cream kt atas die tu..
    bp kak klu 1000pcs..

  4. hye…
    kalo i nk tempah 1000 pcs muffin dlm individual packaging utk wedding doorgift bape ye??? bole email i pic packaging yg mcm 2 x

  5. Blh sy tau jns packaging & price muffin?TQ

  6. hi sham/nisa

    baper quotation untuk muffin packaging untuk 100 / 200 … thanks …

  7. salam nisa…i nak tnye quotation utk 400pcs cc with individual packaging..with simple deco,thanks

  8. Packaging yang square tp gold or silver aje…taknak ada colour2 lain ada tak? Wedding maybe next year but not mine. Anak saudara nya. So nak survey dulu ..tp mcm best aje …designnya..i meant

  9. mata i rambang, yang muffin ni macmane yer price nya. saya nak tempah untuk kenduri.

  10. hai, can u email me the prices for all the muffin and cup cake?

  11. salam…sy nk tnye brpe hrge utk muffin spt image diats (3bj muffin + container petak) if tmpah dlm kuantiti 1000,ade discoun tk ?n bpe lme muffin trsbt brthn…tq

  12. saya ingin tempah 2000pcs muffin untuk door gift ke singpura brapa harga 1pcs of muffin dan penghantarannya ke singapura
    TQ

  13. Packaging kotak baulu tu leh personalised dgn tulisan nama pengantin x dihadapannya?

  14. brape harga muffin w/out kotak..just nak wrap dlm clear plastik je coz da ada paperbag sendiri..

  15. Harga untuk 2000 muffin

  16. Assalamualaikum kak..nk tumpang tnya bznz kak ni di mana yup??sbb sy di kuantan,pahang..

    1. Waalaikumsalam Maziah … kami di Bangi
      Selangor..

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close