Tempahan Kuih Raya|Bestseller Cookies 2006 , 2007, 2008 ?

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

[+]  Update  7 July 2010 : 2 kuih raya baru untuk 2010 : lihat di sini & di sini

[+]  Update  26 June 2010 : live now ! :> Tempahan Kuih Raya 2010

———————–

Daripada tahun 2006 hingga ke saat ini satu jenis biskut di dalam menu biskut raya kami – masih memegang rekod sebagai all-time-bestseller-cookies..

Marble Chocolate Almond CookiesTempahan Kuih Raya | Bestseller Cookies 2006 , 2007 , 2008 ?

  • 2006 – AnisBakery.net – Bestseller Cookies
  • 2007 – AnisBAkery.net – Bestseller Cookies
  • 2008 – ermmm .. belum tahu lagi, tetapi terlalu banyak pesaing tahun ini seperti Tart Nenas, Almond Chocolate Orange Cookies ( sebelum ni dikenali sebagai Chocolate Thumbprint ) &  new cookies in town -> Snow Almond Chocolate Cookies..

About Marble Chocolate Almond Cookies

isi kandungan :

  • almond ground
  • chocolate
  • nescafe
  • cocoa powder
  • tepung gandum
  • baking powder
  • white egg
  • fine sugar
  • marjerin & coffee oil
  • ** 64 pcs / box

” Cuba Satu Hari Ini…. “

p/s : untuk mendapatkan harga cookies / promosi terhebat sila subscribe ( Percuma ) kepada Email updates kami atau Feed kami .

thanks 🙂

Related links :

  1. Weekly Update ! Tempahan Kuih Raya 2010
  2. Kuih Raya 2010 | latest picture gallery

20 thoughts on “Tempahan Kuih Raya|Bestseller Cookies 2006 , 2007, 2008 ?

  1. yumyum….i nak tahu 4 price marble chocolate almond…n bape piece kat dlm?

  2. Hi Eyda,
    harganya RM 25 / box
    kuantiti = 64pcs / box..

    tq

  3. i nak tempah Marble Chocolate Almond Cookies mcm mana,ada penghantaran ke jb x.Pls reply to my email.tq

  4. Biskut-biskut di anis bakery nampak menyelerakan. Boleh berikan senarai semua harga biskut. Terima kasih!

  5. icah..aku nak tempahlah..boleh anta jb ke?

  6. kena ada minimum kuantiti setiap order per delivery . kalau ada minimum kuantiti boleh ke dibuat campuran dari pelbagai jenis cookies

  7. saya pun nak price list. Betul ke tempahan untuk tahun ni dah ditutup.

    1. @ yatie
      .. Salam Yatie ..

      boleh lihat price list – Katalog Raya 2009 di sini

      tempahan di lanjutkan ke 15hb Ramadhan .

      thanks 🙂

  8. nak tanya,,, ada tak penghantaran sampai ke sarawak(miri)

    1. @ syalina ..

      yess ade buat delivery ke sana . Guna POSlaju.

      thanks 🙂

  9. nak tanya , lau nak order arini bole lai kew x ya ?

    1. @ eza..
      maaf bebanyak Eza. Kami sudah ‘memaksima’ kan kapasiti pengeluaran Kuih Raya tahun ni ..
      dan kami baru je tutup tempahan 2-3 hari yg lalu..
      sememangnya tak sempat untuk mengambil tempahan tambahan lagi .. maaf ya..

      wslm

  10. salam…a.sham…klu sy order dlm bulan 8 buleh dapat lagi??or bila tutp tempahan raya

    1. rusha 🙂 apa khabar …?

      ** insyaAllah bulan 8 masih available.
      ** nanti kami akan umumkan tarikh tutup tempahan .

      thanks Rusha

  11. ingat lagi 🙂 ok a.sham..thanks…

  12. salam…
    boleh tak emailkan kat saya katalog + price list for all the available cookies.
    cookies kat sini nampak menarik sgt!! rasa macam nak cuba skrg juga 🙂

    by the way, anisbakery ni di mana ye?

  13. Boleh bagi price list produk bakeryanis tak?….Lokasi di mana yer…kalau nak dapatkan sample boleh ker?

    1. Salam Harliza ,
      saya sudah emailkan maklumat kuih raya untuk tahun 2010 .

      pls check email ya .. tq

  14. salam…
    boleh tak emailkan kat saya katalog + price list for all the available cookies.
    cookies kat sini nampak menarik sgt!! rasa macam nak cuba skrg juga

    by the way, anisbakery ni di mana ye?

    1. Salam Azlina ..

      saya sudah email katalog harga ya .

      thanks

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close