Close

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

[+]  Update  7 July 2010 : 2 kuih raya baru untuk 2010 : lihat di sini & di sini

[+]  Update  26 June 2010 : live now ! :> Tempahan Kuih Raya 2010

———————–

Daripada tahun 2006 hingga ke saat ini satu jenis biskut di dalam menu biskut raya kami – masih memegang rekod sebagai all-time-bestseller-cookies..

Marble Chocolate Almond CookiesTempahan Kuih Raya | Bestseller Cookies 2006 , 2007 , 2008 ?

  • 2006 – AnisBakery.net – Bestseller Cookies
  • 2007 – AnisBAkery.net – Bestseller Cookies
  • 2008 – ermmm .. belum tahu lagi, tetapi terlalu banyak pesaing tahun ini seperti Tart Nenas, Almond Chocolate Orange Cookies ( sebelum ni dikenali sebagai Chocolate Thumbprint ) &  new cookies in town -> Snow Almond Chocolate Cookies..

About Marble Chocolate Almond Cookies

isi kandungan :

  • almond ground
  • chocolate
  • nescafe
  • cocoa powder
  • tepung gandum
  • baking powder
  • white egg
  • fine sugar
  • marjerin & coffee oil
  • ** 64 pcs / box

” Cuba Satu Hari Ini…. “

p/s : untuk mendapatkan harga cookies / promosi terhebat sila subscribe ( Percuma ) kepada Email updates kami atau Feed kami .

thanks 🙂

Related links :

  1. Weekly Update ! Tempahan Kuih Raya 2010
  2. Kuih Raya 2010 | latest picture gallery

20 Comments on “Tempahan Kuih Raya|Bestseller Cookies 2006 , 2007, 2008 ?

eyda
November 20, 2008 at 3:41 pm

yumyum….i nak tahu 4 price marble chocolate almond…n bape piece kat dlm?

Reply
anis.bakery
November 20, 2008 at 5:03 pm

Hi Eyda,
harganya RM 25 / box
kuantiti = 64pcs / box..

tq

Reply
lynn
February 12, 2009 at 11:40 am

i nak tempah Marble Chocolate Almond Cookies mcm mana,ada penghantaran ke jb x.Pls reply to my email.tq

Reply
elly
July 27, 2009 at 12:59 am

Biskut-biskut di anis bakery nampak menyelerakan. Boleh berikan senarai semua harga biskut. Terima kasih!

Reply
oya
August 23, 2009 at 12:13 pm

icah..aku nak tempahlah..boleh anta jb ke?

Reply
yatie
August 23, 2009 at 6:26 pm

kena ada minimum kuantiti setiap order per delivery . kalau ada minimum kuantiti boleh ke dibuat campuran dari pelbagai jenis cookies

Reply
yatie
August 23, 2009 at 6:29 pm

saya pun nak price list. Betul ke tempahan untuk tahun ni dah ditutup.

Reply
sham n nisa
August 24, 2009 at 12:04 pm

@ yatie
.. Salam Yatie ..

boleh lihat price list – Katalog Raya 2009 di sini

tempahan di lanjutkan ke 15hb Ramadhan .

thanks 🙂

Reply
syalina
August 26, 2009 at 2:29 pm

nak tanya,,, ada tak penghantaran sampai ke sarawak(miri)

Reply
sham n nisa
August 26, 2009 at 3:22 pm

@ syalina ..

yess ade buat delivery ke sana . Guna POSlaju.

thanks 🙂

Reply
eza
September 8, 2009 at 11:06 am

nak tanya , lau nak order arini bole lai kew x ya ?

Reply
sham n nisa
September 8, 2009 at 12:01 pm

@ eza..
maaf bebanyak Eza. Kami sudah ‘memaksima’ kan kapasiti pengeluaran Kuih Raya tahun ni ..
dan kami baru je tutup tempahan 2-3 hari yg lalu..
sememangnya tak sempat untuk mengambil tempahan tambahan lagi .. maaf ya..

wslm

Reply
rusha
July 2, 2010 at 5:32 pm

salam…a.sham…klu sy order dlm bulan 8 buleh dapat lagi??or bila tutp tempahan raya

Reply
sham n nisa
July 6, 2010 at 11:00 am

rusha 🙂 apa khabar …?

** insyaAllah bulan 8 masih available.
** nanti kami akan umumkan tarikh tutup tempahan .

thanks Rusha

Reply
rusha
July 6, 2010 at 3:03 pm

ingat lagi 🙂 ok a.sham..thanks…

Reply
munira
July 13, 2010 at 3:58 pm

salam…
boleh tak emailkan kat saya katalog + price list for all the available cookies.
cookies kat sini nampak menarik sgt!! rasa macam nak cuba skrg juga 🙂

by the way, anisbakery ni di mana ye?

Reply
harliza
July 26, 2010 at 5:32 pm

Boleh bagi price list produk bakeryanis tak?….Lokasi di mana yer…kalau nak dapatkan sample boleh ker?

Reply
sham n nisa
July 27, 2010 at 5:53 pm

Salam Harliza ,
saya sudah emailkan maklumat kuih raya untuk tahun 2010 .

pls check email ya .. tq

Reply
Azlina Hussin
August 3, 2010 at 2:42 pm

salam…
boleh tak emailkan kat saya katalog + price list for all the available cookies.
cookies kat sini nampak menarik sgt!! rasa macam nak cuba skrg juga

by the way, anisbakery ni di mana ye?

Reply
sham n nisa
August 4, 2010 at 3:38 pm

Salam Azlina ..

saya sudah email katalog harga ya .

thanks

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *