Tempahan Kek Perkahwinan, Harijadi & "Mother’s Day"

12 comments… add one
  1. rohaya May 16, 2008, 2:28 am

    I nak tanya kalau kek span utk hari jadi berat 1kg, brp you charge?

    Reply
  2. anis.bakery May 16, 2008, 3:17 am

    rohaya

    Kek span untuk hari jadi ( berat dalam 1 kg ) siap dengan buttercream decor harganya RM 37.00 sahaja.

    Reply
    1. sheriffah October 10, 2010, 3:01 pm

      boleh x bagi gambr kak span ini dengan lebih elok… sye nk tgk keselurn d… mudain klu boleh nak gambr kek buzday sekali dgn harga… kad sungai petani boleh hantar x?

      Reply
  3. Tina a nuique February 11, 2009, 5:15 pm

    assalamualaikum kak anis.10.03.09 birthday daddy saye..so kalau saye nak tempah cupcake,berapa hari in advance saye nak tempah?and 1 lagi,bley tak,flavor cupcake saye tu,camour?means,ada coklat,vanilla,blueberry?

    Reply
  4. ani February 21, 2009, 10:10 am

    akum kak anis,

    saya nak tempah kek untuk besday husband n anniversary yg ke-3 pada 12.3.09.(tarikh yg sama)

    apa jenis kek yg special yg boleh kak anis suggest untuk 2 event tersebut.

    tq

    Reply
  5. b@by_kawaii March 27, 2009, 4:03 pm

    kak anis… nk tanye… kalo baby tmpah kek hari jadi… (birthday kawan hujung bulan ni)… kena bayar deposit kan dulu.. biasa berapa kena charge deposit

    Reply
  6. aini June 28, 2010, 4:31 pm

    salam….

    kak anis, nk tanye.. ade buat carrot kek & tart nanas x? kalo ade nk tanye regenye skl. thanx

    Reply
  7. ima December 8, 2010, 4:43 pm

    utk kek strawberry ferraro klu nak delivery berape harge die?kene byr deposit brape dulu sbb saye nak utk 8/1/2011.

    Reply
  8. Pairus January 12, 2011, 4:24 pm

    Saya nak tempah cake yg Football Cake. Boleh ke?

    Reply
  9. huda January 29, 2011, 4:30 pm

    salam k.anis… besday ank sya 05.02.2011 nie… sya nk tempah buttercream cake,ada pic pocoyo friends dgn pic ank sya.. so hrga camne n nk amik camne? k.anis bleh hantar ke selayang ke?
    pastu nk wat cupcake corak2 lawa2 skit ikut kreativiti k.anis la,nk letak pic ank sya n pic pocoyo n kwn2 dia ..

    Reply
  10. norashikin rahim February 13, 2011, 4:25 pm

    salam, nk tanya..kalu tempah kek no 1 buttercream oren brapa harga? nk pakai 28/2 ni…saya area uniten..

    Reply
  11. izan October 30, 2013, 4:13 pm

    assalam…kak klu nak tempah kek utk besday anak sya dgn tema spiderman pada 2/11 ni sempat x ? sya duk kat mentakab,..leh bg harga sekali x

    Reply

Leave a Reply