Tempahan Kek Perkahwinan, Harijadi & "Mother’s Day"

Cakes, Menu, Wedding Cakes

Jika anda ingin membuat tempahan Kek Perkahwinan, Kek Harijadi ataupun kek untuk orang yang tersayang seperti  “Mother’s Day” – kami di AnisBakery.net mempunyai beberapa pilihan untuk anda :

New ! Truffles Chocolate Cake @ RM 115.00

truffles chocolate cake

truffles chocolate cake

(  lihat details untuk kek Truffles coklat  di sini )

Cake with Edible Image

Kek Hantaran / Wedding - tema orange /white

Kek Hantaran / Wedding - tema orange /white

Kek hantaran pertunangan / perkahwinan /birthday dan untuk kek annivesary pun boleh :-).

Jenis kek moist chocolate / strawberry / blackforest . Topping  Fresh cream & custom edit& print edible image .

Harga kek = RM 75/ kg  ( Tambahan RM 25 untuk Edible image )

Exclusive ! White Chocolate Strawberry cake

White Chocolate Strawberry Cake

White Chocolate Strawberry Cake

Harga kek = RM 160 / each.

Berat = 1 kg++ ( berat kek sahaja  , belum termasuk berat strawberry & chocolate  )

thanks all . Wassalam .

Related Links :

14 comments… add one
  • rohaya

    I nak tanya kalau kek span utk hari jadi berat 1kg, brp you charge?

  • rohaya

    Kek span untuk hari jadi ( berat dalam 1 kg ) siap dengan buttercream decor harganya RM 37.00 sahaja.

    • sheriffah

      boleh x bagi gambr kak span ini dengan lebih elok… sye nk tgk keselurn d… mudain klu boleh nak gambr kek buzday sekali dgn harga… kad sungai petani boleh hantar x?

  • Tina a nuique

    assalamualaikum kak anis.10.03.09 birthday daddy saye..so kalau saye nak tempah cupcake,berapa hari in advance saye nak tempah?and 1 lagi,bley tak,flavor cupcake saye tu,camour?means,ada coklat,vanilla,blueberry?

  • ani

    akum kak anis,

    saya nak tempah kek untuk besday husband n anniversary yg ke-3 pada 12.3.09.(tarikh yg sama)

    apa jenis kek yg special yg boleh kak anis suggest untuk 2 event tersebut.

    tq

  • b@by_kawaii

    kak anis… nk tanye… kalo baby tmpah kek hari jadi… (birthday kawan hujung bulan ni)… kena bayar deposit kan dulu.. biasa berapa kena charge deposit

  • aini

    salam….

    kak anis, nk tanye.. ade buat carrot kek & tart nanas x? kalo ade nk tanye regenye skl. thanx

  • ima

    utk kek strawberry ferraro klu nak delivery berape harge die?kene byr deposit brape dulu sbb saye nak utk 8/1/2011.

  • Pairus

    Saya nak tempah cake yg Football Cake. Boleh ke?

  • huda

    salam k.anis… besday ank sya 05.02.2011 nie… sya nk tempah buttercream cake,ada pic pocoyo friends dgn pic ank sya.. so hrga camne n nk amik camne? k.anis bleh hantar ke selayang ke?
    pastu nk wat cupcake corak2 lawa2 skit ikut kreativiti k.anis la,nk letak pic ank sya n pic pocoyo n kwn2 dia ..

  • norashikin rahim

    salam, nk tanya..kalu tempah kek no 1 buttercream oren brapa harga? nk pakai 28/2 ni…saya area uniten..

  • izan

    assalam…kak klu nak tempah kek utk besday anak sya dgn tema spiderman pada 2/11 ni sempat x ? sya duk kat mentakab,..leh bg harga sekali x

  • syuhaidah

    as salam . boleh hantar kek harijadi untuk area selayang ke ?

Leave a Comment