Close

May 13, 2008

Tempahan Kek Perkahwinan, Harijadi & "Mother’s Day"

Jika anda ingin membuat tempahan Kek Perkahwinan, Kek Harijadi ataupun kek untuk orang yang tersayang seperti  “Mother’s Day” – kami di AnisBakery.net mempunyai beberapa pilihan untuk anda :

New ! Truffles Chocolate Cake @ RM 115.00

truffles chocolate cake

truffles chocolate cake

(  lihat details untuk kek Truffles coklat  di sini )

Cake with Edible Image

Kek Hantaran / Wedding - tema orange /white

Kek Hantaran / Wedding - tema orange /white

Kek hantaran pertunangan / perkahwinan /birthday dan untuk kek annivesary pun boleh :-).

Jenis kek moist chocolate / strawberry / blackforest . Topping  Fresh cream & custom edit& print edible image .

Harga kek = RM 75/ kg  ( Tambahan RM 25 untuk Edible image )

Exclusive ! White Chocolate Strawberry cake

White Chocolate Strawberry Cake

White Chocolate Strawberry Cake

Harga kek = RM 160 / each.

Berat = 1 kg++ ( berat kek sahaja  , belum termasuk berat strawberry & chocolate  )

thanks all . Wassalam .

Related Links :

15 Comments on “Tempahan Kek Perkahwinan, Harijadi & "Mother’s Day"

rohaya
May 16, 2008 at 2:28 am

I nak tanya kalau kek span utk hari jadi berat 1kg, brp you charge?

Reply
anis.bakery
May 16, 2008 at 3:17 am

rohaya

Kek span untuk hari jadi ( berat dalam 1 kg ) siap dengan buttercream decor harganya RM 37.00 sahaja.

Reply
sheriffah
October 10, 2010 at 3:01 pm

boleh x bagi gambr kak span ini dengan lebih elok… sye nk tgk keselurn d… mudain klu boleh nak gambr kek buzday sekali dgn harga… kad sungai petani boleh hantar x?

Reply
Tina a nuique
February 11, 2009 at 5:15 pm

assalamualaikum kak anis.10.03.09 birthday daddy saye..so kalau saye nak tempah cupcake,berapa hari in advance saye nak tempah?and 1 lagi,bley tak,flavor cupcake saye tu,camour?means,ada coklat,vanilla,blueberry?

Reply
ani
February 21, 2009 at 10:10 am

akum kak anis,

saya nak tempah kek untuk besday husband n anniversary yg ke-3 pada 12.3.09.(tarikh yg sama)

apa jenis kek yg special yg boleh kak anis suggest untuk 2 event tersebut.

tq

Reply
b@by_kawaii
March 27, 2009 at 4:03 pm

kak anis… nk tanye… kalo baby tmpah kek hari jadi… (birthday kawan hujung bulan ni)… kena bayar deposit kan dulu.. biasa berapa kena charge deposit

Reply
aini
June 28, 2010 at 4:31 pm

salam….

kak anis, nk tanye.. ade buat carrot kek & tart nanas x? kalo ade nk tanye regenye skl. thanx

Reply
ima
December 8, 2010 at 4:43 pm

utk kek strawberry ferraro klu nak delivery berape harge die?kene byr deposit brape dulu sbb saye nak utk 8/1/2011.

Reply
Pairus
January 12, 2011 at 4:24 pm

Saya nak tempah cake yg Football Cake. Boleh ke?

Reply
huda
January 29, 2011 at 4:30 pm

salam k.anis… besday ank sya 05.02.2011 nie… sya nk tempah buttercream cake,ada pic pocoyo friends dgn pic ank sya.. so hrga camne n nk amik camne? k.anis bleh hantar ke selayang ke?
pastu nk wat cupcake corak2 lawa2 skit ikut kreativiti k.anis la,nk letak pic ank sya n pic pocoyo n kwn2 dia ..

Reply
norashikin rahim
February 13, 2011 at 4:25 pm

salam, nk tanya..kalu tempah kek no 1 buttercream oren brapa harga? nk pakai 28/2 ni…saya area uniten..

Reply
izan
October 30, 2013 at 4:13 pm

assalam…kak klu nak tempah kek utk besday anak sya dgn tema spiderman pada 2/11 ni sempat x ? sya duk kat mentakab,..leh bg harga sekali x

Reply
syuhaidah
February 4, 2015 at 3:21 pm

as salam . boleh hantar kek harijadi untuk area selayang ke ?

Reply
sham n nisa
February 22, 2015 at 10:34 pm

Salam Syuhaidah ..

yes boleh …

Reply

Leave a Reply


Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/a/c/h/achoy777/html/wp-content/plugins/jetpack/modules/gravatar-hovercards.php on line 238