Tempahan Kek Perkahwinan, Harijadi & "Mother’s Day"

Cakes, Menu, Wedding Cakes

Jika anda ingin membuat tempahan Kek Perkahwinan, Kek Harijadi ataupun kek untuk orang yang tersayang seperti  “Mother’s Day” – kami di AnisBakery.net mempunyai beberapa pilihan untuk anda :

New ! Truffles Chocolate Cake @ RM 115.00

truffles chocolate cake

truffles chocolate cake

(  lihat details untuk kek Truffles coklat  di sini )

Cake with Edible Image

Kek Hantaran / Wedding - tema orange /white

Kek Hantaran / Wedding - tema orange /white

Kek hantaran pertunangan / perkahwinan /birthday dan untuk kek annivesary pun boleh :-).

Jenis kek moist chocolate / strawberry / blackforest . Topping  Fresh cream & custom edit& print edible image .

Harga kek = RM 75/ kg  ( Tambahan RM 25 untuk Edible image )

Exclusive ! White Chocolate Strawberry cake

White Chocolate Strawberry Cake

White Chocolate Strawberry Cake

Harga kek = RM 160 / each.

Berat = 1 kg++ ( berat kek sahaja  , belum termasuk berat strawberry & chocolate  )

thanks all . Wassalam .

Related Links :

12 comments… add one

Comments

  1. rohaya says:

    I nak tanya kalau kek span utk hari jadi berat 1kg, brp you charge?

  2. anis.bakery says:

    rohaya

    Kek span untuk hari jadi ( berat dalam 1 kg ) siap dengan buttercream decor harganya RM 37.00 sahaja.

    1. sheriffah says:

      boleh x bagi gambr kak span ini dengan lebih elok… sye nk tgk keselurn d… mudain klu boleh nak gambr kek buzday sekali dgn harga… kad sungai petani boleh hantar x?

  3. Tina a nuique says:

    assalamualaikum kak anis.10.03.09 birthday daddy saye..so kalau saye nak tempah cupcake,berapa hari in advance saye nak tempah?and 1 lagi,bley tak,flavor cupcake saye tu,camour?means,ada coklat,vanilla,blueberry?

  4. ani says:

    akum kak anis,

    saya nak tempah kek untuk besday husband n anniversary yg ke-3 pada 12.3.09.(tarikh yg sama)

    apa jenis kek yg special yg boleh kak anis suggest untuk 2 event tersebut.

    tq

  5. b@by_kawaii says:

    kak anis… nk tanye… kalo baby tmpah kek hari jadi… (birthday kawan hujung bulan ni)… kena bayar deposit kan dulu.. biasa berapa kena charge deposit

  6. aini says:

    salam….

    kak anis, nk tanye.. ade buat carrot kek & tart nanas x? kalo ade nk tanye regenye skl. thanx

  7. ima says:

    utk kek strawberry ferraro klu nak delivery berape harge die?kene byr deposit brape dulu sbb saye nak utk 8/1/2011.

  8. Pairus says:

    Saya nak tempah cake yg Football Cake. Boleh ke?

  9. huda says:

    salam k.anis… besday ank sya 05.02.2011 nie… sya nk tempah buttercream cake,ada pic pocoyo friends dgn pic ank sya.. so hrga camne n nk amik camne? k.anis bleh hantar ke selayang ke?
    pastu nk wat cupcake corak2 lawa2 skit ikut kreativiti k.anis la,nk letak pic ank sya n pic pocoyo n kwn2 dia ..

  10. norashikin rahim says:

    salam, nk tanya..kalu tempah kek no 1 buttercream oren brapa harga? nk pakai 28/2 ni…saya area uniten..

  11. izan says:

    assalam…kak klu nak tempah kek utk besday anak sya dgn tema spiderman pada 2/11 ni sempat x ? sya duk kat mentakab,..leh bg harga sekali x

Leave a Comment

%d bloggers like this: