Close

June 12, 2008

Tempahan Kek | Luv U Dad !

4th June 2014 : Latest Update  — Fathers’ DAY PROMO 2014   , bakal bermula dalam minggu ini . Nanti kan update terkini daripada kami 🙂   tq

Promosi tempahan Kek untuk orang tersayang , your Dad !

Luv U Dad | AnisBakery.net

berterusan di AnisBakery.net…. Selain daripada promosi Ferrerrocher & Strawberry kek  kami sebelum ini – kami menambah satu lagi promosi . Khas untuk Bapa…

Kami mengambil salah satu daripada “10 Ten Bestseller Products” ( lihat post kami sebelum ni ) di AnisBakery.net dengan menambah sedikit dekorasi istimewa untuk sambutan Hari Bapa.

Luv U Dad ! the  Cake..

Jenis Kek : Real Moist Chocolate Cake ( see Top 10 BestSeller @ AnisBAkery.net )

Berat : 1kg ++

Topping : 1st layer : chocolate garnache & 2nd layer :Fresh Cream ! ( sudah semestinya )

Decor : Chocolate / Maraschino cherry / Chocolate Rice

Harga : RM 75  sahaja ( for your Dad ! )

Packaging : Cake Box with Ribbon & a card

luv u dad

Hubungi  kami hari ini  untuk tempahan kek ini :


Email : subjek  “Luv U Dad” dengan details berikut ( copy & paste )  :

Name :

Address :

Phone :

Delivery Date :

Special Notes :

Atau hubungi kami :

Call  / WhatsApp  : 012-6664044

Thanks & Happy Father’s Day !..

Related Links :

9 Comments on “Tempahan Kek | Luv U Dad !

nazya
January 2, 2009 at 4:06 pm

salam..

quote kn sy price kek ini klu berat dia 1.5kg..

Reply
nazya
January 2, 2009 at 4:08 pm

sory..quote jg utk 1kg..

tq

Reply
oniey
February 14, 2009 at 7:09 pm

kalu nk tempah cake,brp minggu sblm tarikh kna order???

Reply
azlina
April 5, 2009 at 1:56 pm

nak tanya,chocolate decor yg berlubang2 tu beli siap atau buat sendiri.hehehe….
tq.

Reply
anis.bakery
April 6, 2009 at 11:11 am

Hi Azlina..
.. berkenaan chocolate decor tu , yess kami buat sendiri ye… 🙂

thanks

Reply
Astrie Surwati (sue)
April 7, 2009 at 10:09 am

salam…k nisa…
su pun nk tau price kek ni utk 1kg, 1.5kg n kos penghantran ke keramat, kl….tq.

Reply
Astrie Surwati (sue)
April 9, 2009 at 12:59 pm

salam k nisa…

sue nak tanya..akak de buat kek yang berbentuk abjad tak? contohnya macam bentuk no 24 ke…., 26 ke…?
harga untuk 1kg n 1/2kg berapa yerk…lau nak kek mcam tu…? tq…from sue_wisma felda(019-9980383)

Reply
yante omar
June 16, 2009 at 4:27 pm

Salam,

So yummy kek2 akak..so,boleh x saye dapatkan quotation tuk tempahan cupcakes hantaran dan cupcakes tuk fathers day..camne charge delivery skali..

TQ

Reply
Mady
June 24, 2009 at 5:08 pm

Akak nak tanya kek ni kalau beli untuk 1.5kg berapa harga termasuk penghantaran ker Pandan Jaya. nak order tapi untuk birthday nyer boleh inform tak.

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: