Tempahan Kek | Luv U Dad !

4th June 2014 : Latest Update  — Fathers’ DAY PROMO 2014   , bakal bermula dalam minggu ini . Nanti kan update terkini daripada kami 🙂   tq

Promosi tempahan Kek untuk orang tersayang , your Dad !

Luv U Dad | AnisBakery.net

berterusan di AnisBakery.net…. Selain daripada promosi Ferrerrocher & Strawberry kek  kami sebelum ini – kami menambah satu lagi promosi . Khas untuk Bapa…

Kami mengambil salah satu daripada “10 Ten Bestseller Products” ( lihat post kami sebelum ni ) di AnisBakery.net dengan menambah sedikit dekorasi istimewa untuk sambutan Hari Bapa.

Luv U Dad ! the  Cake..

Jenis Kek : Real Moist Chocolate Cake ( see Top 10 BestSeller @ AnisBAkery.net )

Berat : 1kg ++

Topping : 1st layer : chocolate garnache & 2nd layer :Fresh Cream ! ( sudah semestinya )

Decor : Chocolate / Maraschino cherry / Chocolate Rice

Harga : RM 75  sahaja ( for your Dad ! )

Packaging : Cake Box with Ribbon & a card

luv u dad

Hubungi  kami hari ini  untuk tempahan kek ini :


Email : subjek  “Luv U Dad” dengan details berikut ( copy & paste )  :

Name :

Address :

Phone :

Delivery Date :

Special Notes :

Atau hubungi kami :

Call  / WhatsApp  : 012-6664044

Thanks & Happy Father’s Day !..

Related Links :

9 thoughts on “Tempahan Kek | Luv U Dad !

  1. salam..

    quote kn sy price kek ini klu berat dia 1.5kg..

  2. sory..quote jg utk 1kg..

    tq

  3. kalu nk tempah cake,brp minggu sblm tarikh kna order???

  4. nak tanya,chocolate decor yg berlubang2 tu beli siap atau buat sendiri.hehehe….
    tq.

    1. Hi Azlina..
      .. berkenaan chocolate decor tu , yess kami buat sendiri ye… 🙂

      thanks

  5. Astrie Surwati (sue) April 7, 2009 — 10:09 am

    salam…k nisa…
    su pun nk tau price kek ni utk 1kg, 1.5kg n kos penghantran ke keramat, kl….tq.

  6. Astrie Surwati (sue) April 9, 2009 — 12:59 pm

    salam k nisa…

    sue nak tanya..akak de buat kek yang berbentuk abjad tak? contohnya macam bentuk no 24 ke…., 26 ke…?
    harga untuk 1kg n 1/2kg berapa yerk…lau nak kek mcam tu…? tq…from sue_wisma felda(019-9980383)

  7. Salam,

    So yummy kek2 akak..so,boleh x saye dapatkan quotation tuk tempahan cupcakes hantaran dan cupcakes tuk fathers day..camne charge delivery skali..

    TQ

  8. Akak nak tanya kek ni kalau beli untuk 1.5kg berapa harga termasuk penghantaran ker Pandan Jaya. nak order tapi untuk birthday nyer boleh inform tak.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close