Close

June 19, 2008

Tempahan Cupcakes | Cadbury

cadbury cupcakes | anisbakery.net

***Update 25/10/08 : Birthday Cupcakes … khas buat Pilot ?

***Update 25/11/08 : Pink Cupcakes yang menawan hati .. ?

***Update 25/11/08 : Our Latest &  Super-licious Cupcakes Slideshow... ( **Must See**)

Related Links :

  1. About AnisBakery.net
  2. Our picture Gallery
  3. Cadbury Cupcakes
  4. latest promotions @ AnisBakery.net

35 Comments on “Tempahan Cupcakes | Cadbury

Wedding Gift : Moist-Chocolate Cupcakes | aNisBAkerY.net |Muffin|Cupcakes|Wedding Cakes & more..
June 23, 2008 at 6:09 pm

[…] Cadbury Cupcakes […]

Reply
ZURINAH MUHIDIN
July 3, 2008 at 10:17 am

selamat sejahtera, saya minta quotation dari cik sbb saya nak supplier dekat poli. harap ciik bagi harga yang terbaik.

Reply
anis.bakery
July 3, 2008 at 4:07 pm

hI Zurinah
sila check email ya…
tq

Reply

[…] kami – dengan gabungan beberapa jenis cupcakes di AnisBakery.net ( ..sudah semestinya termasuk juga Cadbury Cupcakes! ) -> […]

Reply

[…] cadbury chocolate cupcakes […]

Reply

[…] Tempahan Cupcakes | Cadbury → […]

Reply
ainaa
October 11, 2008 at 12:48 am

berapa lama mase penghantaran?
then boleh saya buat tempahan melalui telefon?

Reply
anis.bakery
October 13, 2008 at 2:48 pm

Hi ainaa
berapa lama masa penghantaran bergantung pada lokasi ainaa.. ( di mana ya ..? )
tempahan melalui phone dialu2kan…

thanks ainaa 🙂

Reply
mieza
October 17, 2008 at 9:05 pm

Nak tanya quo utk cadbury cupcakes brape yer?brape biji dalam 1 pakej?tq

Reply
mieza
October 17, 2008 at 9:09 pm

nak tanya juga pasal promosi istimewa 3 tiers cupcakes for wedding…brape yer?email saya yer, tq

Reply
Noraziah
October 21, 2008 at 5:20 pm

salam. sebelum ni saya ada membuat tempahan utk kuih raya. sume sedap2 belaka. so saya nk tanya utk cup cakes pula. nak tempah utk open house. leh bagi saya quotation?

Reply
anis.bakery
October 21, 2008 at 9:37 pm

Hi Mieza..
sila check email ya…

kami sudah reply… 🙂

Reply
anis.bakery
October 21, 2008 at 10:52 pm

Noraziah …( k. Azie)..
kami dah hantar email ..& ( ade special offer ye..) 🙂

thanks…

Reply
achik
November 3, 2008 at 1:27 pm

salam…
leh emailkan sya oution cupcakes utk wedding gift,hantran n wedding kek..bgmana dgn pnghntarn if tngal d perak..

Reply
Eida
November 10, 2008 at 1:37 pm

Hi,

boleh email i quotation for small cupcakes. ada catalog with price x? i plan nak buat as a doorgift time wedding. estimate for 500 person.

Reply
eyda
November 12, 2008 at 2:11 pm

hye…nak taye price 4 cadbury cupcake bpe ekk?1 pakej ade bpe bijik?n sy nak buat tema bola n cadbury…mcm mane?lay email alik kat sye?

Reply
eyda
November 12, 2008 at 2:14 pm

hah,lupe plk,,mcm mane nak buat bayaran tanpe pegi ke anisbakery??

Reply
ili
November 21, 2008 at 4:52 pm

emm saya nak gak quotation tok 16 bijik je ley x? cadburg cupcake ni.. pastu letak 2 3 jenis yang lain jus macam kak iffa punye tok nadzirah..major cupcake yang cadburg ni.. penghantaran kat mid valley atau taman seri gombak batu caves.. tema love.. agknye bape arge?include penghantaran..

Reply
emma muzaffar
January 2, 2009 at 4:40 pm

saya nak tanya 3 tier wedding cake punya harga brapa? tema Gold n Red….
emails sayer eyh//

tq

Reply
anis.bakery
January 5, 2009 at 5:55 am

Emma,
sila lihat harga 3 tier wed. cupcakes dlm email ye..

tq

Reply
fierana
March 12, 2009 at 3:21 pm

askum kak anis leh tak tempah cupcake cudbury utk dibuat gift….

Reply
Mrs Farrah
July 3, 2009 at 12:28 pm

salam..
firstly, i nak ucap tahniah on your cupcakes website that i think gorgeous..
second, i nak minta u emailkan price lists for wedding cakes, muffins and cupcakes in box.
third, i plan nak tempah around 1800 boxes of cupcakes or muffin. so harap2 dpt best price..
Lastly, tema adalah ‘EnglishWedding’.
Tq..

Reply
dee
August 20, 2009 at 12:57 pm

Nak tanya quo utk cadbury cupcakes brape yer?brape biji dalam 1 pakej?kalu nak buat penghantaran ke subang jaya bole ke?n berapa casnye?tq

Reply
zet
August 21, 2009 at 10:11 am

bleh bg quO tuk cadbury cupcakes…
nak try dulu 1 bOx..
camner yer?
lOcatiOn seremban…

tq

Reply
aznie afiza
December 12, 2009 at 10:59 am

boleh jd supplier kami x?utk kiosk.
tq!

Reply
sham n nisa
December 13, 2009 at 2:52 pm

salam aznie afiza..

thanks .

nanti kami akan email .

thanks

Reply
Zarith Safhea
March 17, 2010 at 3:05 pm

quo for cadbury cupcakes berapa ya?

Reply
sham n nisa
March 18, 2010 at 10:40 pm

Zarith … cadbury chocolate cupcakes = RM 65 / box / 25pcs .. tq

Reply
farhanah
April 4, 2010 at 8:06 pm

salamzz
nak tau price tuk hantaran cupcake cadbury.25pcs location kat mane yer

Reply
sham n nisa
April 5, 2010 at 11:42 am

salam ..
Hi Farhanah … harga untuk pakej cadbury chocolate cupcakes = RM 65 / box / 25 pcs .

lokasi kami di Bangi / Kajang

thanks

Reply
ayin
April 14, 2010 at 5:18 pm

i nk tau hrga 4 cadbury cupcake pic yg ats skali to putrajaya..tq

Reply
hanna
May 31, 2010 at 10:09 am

nak tye sal cupcake yg cadbury tu..bole x delivery kat perak? bpe hari le tahan?

Reply
Fatin
July 11, 2010 at 1:29 pm

salam..
nk tnyer la…klu cadbury cupcakes tu mcm mne nk kire ye?
means da tetp brape pcs for brape ringgit?
tq..

Reply
jusnita
January 9, 2011 at 11:58 am

sy nk ty mengenai tempahan cup cakes nie…sy nk 20 biji je tok birthday suami sy…sy dok kat area batu caves…ade penghantaran x?pas2 sy nk wat tema bola ataupn manchester united tok toping…tq

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: