Tempahan Cupcakes | Cadbury

cadbury cupcakes | anisbakery.net

***Update 25/10/08 : Birthday Cupcakes … khas buat Pilot ?

***Update 25/11/08 : Pink Cupcakes yang menawan hati .. ?

***Update 25/11/08 : Our Latest &  Super-licious Cupcakes Slideshow... ( **Must See**)

Related Links :

  1. About AnisBakery.net
  2. Our picture Gallery
  3. Cadbury Cupcakes
  4. latest promotions @ AnisBakery.net

35 thoughts on “Tempahan Cupcakes | Cadbury

  1. Pingback: Wedding Gift : Moist-Chocolate Cupcakes | aNisBAkerY.net |Muffin|Cupcakes|Wedding Cakes & more..
  2. ZURINAH MUHIDIN July 3, 2008 — 10:17 am

    selamat sejahtera, saya minta quotation dari cik sbb saya nak supplier dekat poli. harap ciik bagi harga yang terbaik.

  3. hI Zurinah
    sila check email ya…
    tq

  4. berapa lama mase penghantaran?
    then boleh saya buat tempahan melalui telefon?

  5. Hi ainaa
    berapa lama masa penghantaran bergantung pada lokasi ainaa.. ( di mana ya ..? )
    tempahan melalui phone dialu2kan…

    thanks ainaa 🙂

  6. Nak tanya quo utk cadbury cupcakes brape yer?brape biji dalam 1 pakej?tq

  7. nak tanya juga pasal promosi istimewa 3 tiers cupcakes for wedding…brape yer?email saya yer, tq

  8. salam. sebelum ni saya ada membuat tempahan utk kuih raya. sume sedap2 belaka. so saya nk tanya utk cup cakes pula. nak tempah utk open house. leh bagi saya quotation?

  9. Hi Mieza..
    sila check email ya…

    kami sudah reply… 🙂

  10. Noraziah …( k. Azie)..
    kami dah hantar email ..& ( ade special offer ye..) 🙂

    thanks…

  11. salam…
    leh emailkan sya oution cupcakes utk wedding gift,hantran n wedding kek..bgmana dgn pnghntarn if tngal d perak..

  12. Hi,

    boleh email i quotation for small cupcakes. ada catalog with price x? i plan nak buat as a doorgift time wedding. estimate for 500 person.

  13. hye…nak taye price 4 cadbury cupcake bpe ekk?1 pakej ade bpe bijik?n sy nak buat tema bola n cadbury…mcm mane?lay email alik kat sye?

  14. hah,lupe plk,,mcm mane nak buat bayaran tanpe pegi ke anisbakery??

  15. emm saya nak gak quotation tok 16 bijik je ley x? cadburg cupcake ni.. pastu letak 2 3 jenis yang lain jus macam kak iffa punye tok nadzirah..major cupcake yang cadburg ni.. penghantaran kat mid valley atau taman seri gombak batu caves.. tema love.. agknye bape arge?include penghantaran..

  16. saya nak tanya 3 tier wedding cake punya harga brapa? tema Gold n Red….
    emails sayer eyh//

    tq

    1. Emma,
      sila lihat harga 3 tier wed. cupcakes dlm email ye..

      tq

  17. askum kak anis leh tak tempah cupcake cudbury utk dibuat gift….

  18. salam..
    firstly, i nak ucap tahniah on your cupcakes website that i think gorgeous..
    second, i nak minta u emailkan price lists for wedding cakes, muffins and cupcakes in box.
    third, i plan nak tempah around 1800 boxes of cupcakes or muffin. so harap2 dpt best price..
    Lastly, tema adalah ‘EnglishWedding’.
    Tq..

  19. Nak tanya quo utk cadbury cupcakes brape yer?brape biji dalam 1 pakej?kalu nak buat penghantaran ke subang jaya bole ke?n berapa casnye?tq

  20. bleh bg quO tuk cadbury cupcakes…
    nak try dulu 1 bOx..
    camner yer?
    lOcatiOn seremban…

    tq

  21. boleh jd supplier kami x?utk kiosk.
    tq!

    1. salam aznie afiza..

      thanks .

      nanti kami akan email .

      thanks

  22. quo for cadbury cupcakes berapa ya?

    1. Zarith … cadbury chocolate cupcakes = RM 65 / box / 25pcs .. tq

  23. salamzz
    nak tau price tuk hantaran cupcake cadbury.25pcs location kat mane yer

    1. salam ..
      Hi Farhanah … harga untuk pakej cadbury chocolate cupcakes = RM 65 / box / 25 pcs .

      lokasi kami di Bangi / Kajang

      thanks

  24. i nk tau hrga 4 cadbury cupcake pic yg ats skali to putrajaya..tq

  25. nak tye sal cupcake yg cadbury tu..bole x delivery kat perak? bpe hari le tahan?

  26. salam..
    nk tnyer la…klu cadbury cupcakes tu mcm mne nk kire ye?
    means da tetp brape pcs for brape ringgit?
    tq..

  27. sy nk ty mengenai tempahan cup cakes nie…sy nk 20 biji je tok birthday suami sy…sy dok kat area batu caves…ade penghantaran x?pas2 sy nk wat tema bola ataupn manchester united tok toping…tq

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close