Close

salam Aidilfitri

salam aidilfitri cupcakes“…  di ucapkan

Selamat  Menyambut Hari Raya Aidilfitri

buat semua pelanggan , kawan2  & pengunjung2 AnisBakery.net.

Maaf Zahir & Batin..”

Terima kasih atas sokongan anda …

ikhlas daripada  :

Sham & Nisa

& ‘krew’ AnisBakery.net

p.s : kami akan memulakan Operasi pasa hari raya ke-3 ( 22 Sept. 2009 ) , sekiranya anda sedang membuat perancangan untuk majlis perkahwinan anda , sekarang adalah masa terbaik untuk mendapatkan ‘the best package’ daripada kami  :)  .

p.s #2 : tempahan utuk 2 mingu pertama bulan Disember 2009  ini sudah penuh ya…

3 Comments on “salam Aidilfitri

sarah
September 29, 2009 at 8:48 pm

Salam Sham & Nisa,

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin. Kuih raya yg sya order semuanya sedap2..especially chocolate rose tuh..sedap betul! tak rugi sya beli 🙂 just nak tanya, ada possibility tak for Sham & Nisa untuk ambik order for biskut chocolate rose tu selepas ni, just for tempahan biasa as a gifts ke, hantaran ke?

TQ

Reply
sham n nisa
September 30, 2009 at 9:32 am

Salam Aidilfitri Sarah..

thanks 🙂

yes boleh je. Chocolate Roses tu kami akan teruskan production selepas Musim Perayaan juga.
tak lama lagi kami akan pamerkan beberapa sample packaging untuk Chocolate hantaran & gift ..

wslm ..

Reply
naa
October 21, 2009 at 9:32 pm

slm..
wah..tempahan utk 2mggu pertama disember dah penuh ek?
semua jenis tempahan ke @ kek kawin je??
frustnyer..

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: