New Brownies in town…

setelah mencuba beberapa resepi…

akhirnya official Food Tester di AnisBakery.net a.k.a  Sham 🙂 ,  bersetuju memberikan lampu hijau untuk resepi brownies kami  yang terkini…

” … ia merupakan satu tugasan yang amat sukar.. amat mencabar … lebih – lebih lagi jika anda amat menggemari Coklat…macamana nak describe rasanya…? .. ermm .. amat sukar..!  selepas satu potong .. ke potongan yang seterusnya… anda masih lagi belum dapat membuat kesimpulannya…. Tetapi, pada akhirnya… seseorang mesti melakukan tugasnya…  “  Sham , AnisBakery.net ( food Tester )


Bangi Brownies | the New Brownies in town …

Bangi Browniespenuh dengan rasa coklat,

Bangi Brownies @ AnisBAkery.net ..tak boleh tahan… Winking

Bangi Brownies

Resepi sudah dipersetujui . Food Tester pun sudah beri Green Light . Langkah kami seterusnya ialah untuk mencari packaging yang paling sesuai untuk Bangi Brownies ni.

sila ikuti adventure kami seterusnya di dalam posting kami akan datang, di dalam usaha kami untuk mempopularkan ‘Bangi Brownies’

Dare to try ?

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

21 thoughts on “New Brownies in town…

  1. Assalamualaikum…

    Rupa pun tempting la…sbb nampak sgt ianya moist….
    camner…boleh start ordering dah ker?..ehhehehe

  2. yummy….so tempting…. berapa harga ni?

  3. salam… nmpak sgt menarik…
    berapa harga ek?

    1. Yanie,
      Harga Bangi Brownies = RM 35 / box ( +- 1/2kg ) …
      .. . special recipe.. .. dengan penuh rasa coklat .. 🙂

      tq

  4. yummie2x…so delicious…should try…don’t miss it…
    nak oder lagi….

  5. You…lau nak buat as door gift camne packaging dia erk?Bape kos?

  6. Brownies ni kalu beli dah siap potong ya? berapa hari kalu nak tempah? Harga

  7. ari 2 dah order cupcakes …ni nak try brownies lak. 1/2 kg brp potongan brownies ni…. yummie……

  8. akak,brownies nie bley thn smapi bape lme kalo tak ltk dlm fridge?
    n kalo nak order tp dalam byk2 slices, brape harga 1 slice?
    sy tnye coz club kat skola sy nk cari tmpat tempah brownies untuk jualan kat students sbb kami nk kutip duit for projek charity..

    1. @ Siti Khodijah
      .. untuk makluman Siti, brownies ni boleh tahan sehingga 1 minggu di dalam fridge .

      Harga untuk brownies = RM 35 / 500grm.
      Jika Siti perlukan – in slices kena maklumkan macamana packaging yg Siti perlukan ya .. & kuantiti nya .

      thanks

  9. akak, bape harga utk 1 slice brownies ni? ni utk gft kenduri kahwin…ada sample packaging tak? thanks 🙂

  10. nk ode jg yg nie.. 35 jek? sempat x ode this friday 20/08/10

  11. nk tnye,kalau brownies ni dipotong slice mcm ‘doorgift bahulu’ tu
    brape kos nye jika order dlm 100 shaja.

    TQ!

  12. Salam, nk ty berapa u caj untuk delivery charge ke Bdr Baru Bangi? tq.

  13. lg satu…lupa nk ty. Rm35/box ni blh utk berapa org mkn? brownies ni dh siap potong2 ke dlm box tu?

  14. berapa harga brownies ni ye? ade buat packaging per slice x utk buat dorr gift? kalu ade, berapa size 1 piece? ade gmbr?

    sorry byk sgt tanya.. thanks

  15. brp harga 1/2kg + kos penghantaran ke johor?

    1. so sorry Sha , buat masa ni delivery service untuk brownies / cupcakes / cake etc hanya tempahan area Klang Valley sahaja. tq

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close