Close

setelah mencuba beberapa resepi…

akhirnya official Food Tester di AnisBakery.net a.k.a  Sham 🙂 ,  bersetuju memberikan lampu hijau untuk resepi brownies kami  yang terkini…

” … ia merupakan satu tugasan yang amat sukar.. amat mencabar … lebih – lebih lagi jika anda amat menggemari Coklat…macamana nak describe rasanya…? .. ermm .. amat sukar..!  selepas satu potong .. ke potongan yang seterusnya… anda masih lagi belum dapat membuat kesimpulannya…. Tetapi, pada akhirnya… seseorang mesti melakukan tugasnya…  “  Sham , AnisBakery.net ( food Tester )


Bangi Brownies | the New Brownies in town …

Bangi Browniespenuh dengan rasa coklat,

Bangi Brownies @ AnisBAkery.net ..tak boleh tahan… Winking

Bangi Brownies

Resepi sudah dipersetujui . Food Tester pun sudah beri Green Light . Langkah kami seterusnya ialah untuk mencari packaging yang paling sesuai untuk Bangi Brownies ni.

sila ikuti adventure kami seterusnya di dalam posting kami akan datang, di dalam usaha kami untuk mempopularkan ‘Bangi Brownies’

Dare to try ?

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

21 Comments on “New Brownies in town…

Lyenda
February 12, 2009 at 7:02 pm

Assalamualaikum…

Rupa pun tempting la…sbb nampak sgt ianya moist….
camner…boleh start ordering dah ker?..ehhehehe

Reply
fatin
February 14, 2009 at 12:05 pm

yummy….so tempting…. berapa harga ni?

Reply
yanie
February 27, 2009 at 10:37 pm

salam… nmpak sgt menarik…
berapa harga ek?

Reply
anis.bakery
February 28, 2009 at 10:11 am

Yanie,
Harga Bangi Brownies = RM 35 / box ( +- 1/2kg ) …
.. . special recipe.. .. dengan penuh rasa coklat .. 🙂

tq

Reply
zaity
March 3, 2009 at 8:54 pm

yummie2x…so delicious…should try…don’t miss it…
nak oder lagi….

Reply
anis.bakery
March 4, 2009 at 8:13 am

thanks Zaity … 🙂

Reply
haniza
April 3, 2009 at 10:54 am

nak!

Reply
hani
April 27, 2009 at 9:30 pm

You…lau nak buat as door gift camne packaging dia erk?Bape kos?

Reply
Shawa
May 1, 2009 at 9:16 am

Brownies ni kalu beli dah siap potong ya? berapa hari kalu nak tempah? Harga

Reply
athirah
June 24, 2009 at 5:51 pm

ari 2 dah order cupcakes …ni nak try brownies lak. 1/2 kg brp potongan brownies ni…. yummie……

Reply

[…] daripada ‘penyertaan’ Brownies & Rainbow Buttercake , terdapat 3 lagi pilihan baru untuk anda tahun ni […]

Reply
Siti Khodijah
August 29, 2009 at 7:13 am

akak,brownies nie bley thn smapi bape lme kalo tak ltk dlm fridge?
n kalo nak order tp dalam byk2 slices, brape harga 1 slice?
sy tnye coz club kat skola sy nk cari tmpat tempah brownies untuk jualan kat students sbb kami nk kutip duit for projek charity..

Reply
sham n nisa
August 31, 2009 at 5:42 pm

@ Siti Khodijah
.. untuk makluman Siti, brownies ni boleh tahan sehingga 1 minggu di dalam fridge .

Harga untuk brownies = RM 35 / 500grm.
Jika Siti perlukan – in slices kena maklumkan macamana packaging yg Siti perlukan ya .. & kuantiti nya .

thanks

Reply
aida
January 17, 2010 at 9:57 pm

akak, bape harga utk 1 slice brownies ni? ni utk gft kenduri kahwin…ada sample packaging tak? thanks 🙂

Reply
fifa
August 18, 2010 at 1:55 pm

nk ode jg yg nie.. 35 jek? sempat x ode this friday 20/08/10

Reply
mek
December 12, 2010 at 8:59 pm

nk tnye,kalau brownies ni dipotong slice mcm ‘doorgift bahulu’ tu
brape kos nye jika order dlm 100 shaja.

TQ!

Reply
ezzul
March 16, 2011 at 10:58 am

Salam, nk ty berapa u caj untuk delivery charge ke Bdr Baru Bangi? tq.

Reply
ezzul
March 16, 2011 at 11:00 am

lg satu…lupa nk ty. Rm35/box ni blh utk berapa org mkn? brownies ni dh siap potong2 ke dlm box tu?

Reply
Azimah
April 22, 2011 at 11:38 am

berapa harga brownies ni ye? ade buat packaging per slice x utk buat dorr gift? kalu ade, berapa size 1 piece? ade gmbr?

sorry byk sgt tanya.. thanks

Reply
sha
May 23, 2011 at 3:08 pm

brp harga 1/2kg + kos penghantaran ke johor?

Reply
sham n nisa
May 25, 2011 at 11:21 am

so sorry Sha , buat masa ni delivery service untuk brownies / cupcakes / cake etc hanya tempahan area Klang Valley sahaja. tq

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *