Close

New ! All-Chocolate-Wedding-Cakes

** Update 13 July 2010** — > lihat versi White Chocolate !

diperkenalkan variasi terbaru wedding cake di AnisBakery.net. Jika sebelum ini kami cuba mengetengahkan ‘Snow-White Wedding Cakes’ , kali ini kami membawa pula ‘ sepupunya’ . Kami namakannya :

All-Chocolate-Wedding-Cakes

“.. dengan resepi moist chocolate cake kami (made from scratch !) Ditambah pula dengan layer chocolate garnache hasil olahan Nisa. Seterusnya , kek2 akan dihiasi dengan hirisan2 chocolate & di hias lagi di sekelilingnya dengan coklat  pagar….. ! .. kami tiada pilihan lain, selain menamakan kek ekslusif ini ….  All-Chocolate-Wedding-Cakes…”

All-in-one-Package

  • Wedding cakes
  • Decorative Wedding Cakes stand / tiers
  • wedding cake knife

Tempahan Kek Perkahwinan di AnisBakery.net :

samada anda mahukannya datang sebagai 1 tingkat  , 2 tingkat seperti K&H , 3 atau 4 tingkat ….  ( dan seterusnya ..) , kami akan menyediakan kek ekslusif anda ini mengikut permintaan anda. ..

… dan sudah semestinya ,setiap wedding cake akan dipastikan supaya dekorasinya menepati – tema majlis perkahwinan anda…

Hubungi kami hari ini.

Hiasilah majlis perkahwinan anda dengan “coklat” .. Winking

thanks all

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

12 Comments on “New ! All-Chocolate-Wedding-Cakes

sarah
April 8, 2009 at 10:22 am

salam, nmpk sgt yummy! berapa harga kek utk 2 tingkat?

Reply
ct
April 9, 2009 at 8:03 am

fuiyoo…terpukau tgk~ nyum nyum…

Reply

[…] Chocolate Cake ( variasi daripada all-chocolate-wedding-cakes) dengan dihiasi buah strawberry segar […]

Reply
ejar
April 13, 2009 at 6:05 pm

kek kawen u cntek,tp cm kecik jer, bp harge kek kawen 3 tingkt yg bsr cket??tlg bg pic cnth..
agk yg sesuai ngn tema my wedding coz nk potong kek ngn pedang.hehehe

Reply
jaina
May 13, 2009 at 11:23 am

salam kak, leh bg quotation utk kek ni

-kek 2 tiers+ cupcakes 1 tiers
-kek 1 tiers+ cupcakes 1 tiers

Reply
nasha aziz
May 15, 2009 at 11:53 pm

salam..
if sy nk kek nie with tiers and nk tambah decorate strawberi kt kek leh x??
braper harge utk delivery+kek ke rawang??

Reply
zet
August 24, 2009 at 1:32 pm

salam..
quOtatiOn tuk…
chOc cake 1 tiers + cupcakes 2 tiers???
dlvery price???
lOc seremban..

Reply
weeza
November 18, 2009 at 10:13 pm

salam..
berape harga kek ni untuk 2 tiers and 3 tiers ek?
thanks

Reply
Az
November 30, 2009 at 7:49 pm

Salam,
Nak minta quotation tuk All-Chocolate-Wedding-Cakes bleh?
for 2 tingkat, 3tingkat and 7 tingkat..hope to hear from you soon.thank you.

Reply
nurul
December 6, 2009 at 3:27 pm

nak tempah kek ni satu tingkat, bunga putih tu skali utk buat hantaran. majlis 26.12.20009.sempat tak. kalau ambik di putrajaya berapa caj kalau ambik di gombak berapa caj.

tq

Reply
sha
July 8, 2010 at 12:20 pm

klu kek yang ini plak baper harga die kak?klu utk 2tier n loc kt rembau

Reply
sham n nisa
July 13, 2010 at 1:02 am

Sha,

harga kek ini bermula daripada RM 450.00 ( 3 tingkat ) dan RM 390.00 ( 2 tingkat )

kami akan emailkan details pada Sha nanti ..

wassalam

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: