Close

marble Chocolate Muffin & Chocolate chip muffin

Tempahan Muffin @ ANisBAkery.net

all-muffin-3-tiers

Muffin tiers

ready to eat muffin

Muffin Marble Chocolate vs Muffin Chocolate Chip

Muffin Container without decoration

Bekas Muffin ( Dome Cover )

Harga runtuh di AnisBakery.net ..pada .bulan April & May 2008 ini sahaja.

Kini anda boleh mendapatkan Muffin untuk majlis Istimewa anda pada harga yang sangat istimewa.Setiap muffin akan didatangkan lengkap dengan Container nya sendiri ( …jadi anda tidak perlu lagi pening kepala membeli Container Muffin berasingan..)

Tawaran terhad di AnisBakery.net:

  • 750 Biji Muffin ( Minimum Order)
  • Muffin With Container
  • Muffins are baked Fresh , Made-to-Order…
  • Terdapat banyak pilihan jenis& perisa Muffin mengikut ‘taste’ anda…


ok. Berapa harganya? Kebiasaannya Harga bagi setiap pakej 750 biji Muffin with Container tidak kurang daripada RM 1,010.00 . Tetapi kini anda boleh mendapatkan pakej 750 Muffin ini pada RM 1,010.00 RM 799.00 sahaja.

RM1,010 – RM 799 = RM 211 . Ya. Penjimatan hebat sebanyak RM 211 untuk anda.


*** BONUS Tambahan***
Untuk 30 tempahan / pengesahan tempahan pertama yang kami terima sepanjang tempoh promosi ini, kami memberikan anda PERCUMA ,1kg *** Wedding Cake .
Dengan dekorasi Istimewa. Boleh disesuaikan dengan warna tema Majlis Anda…. Bernilai RM 75 – RM 95.
..

*** Sila Lawati Wedding Cake Gallery kami… di sini

Kesimpulannya,dengan PROMOSI ini membolehkan anda memperolehi:

  1. Pakej Penjimatan hebat untuk Muffin lengkap dengan Container
  2. Penjimatan serta-merta RM 211 + RM 75 = RM 286….Wow…!!
  3. Pakej lengkap Muffin & Cake. ( Jimat Masa, wang & tenaga anda..)
  4. Fresh-Baked Muffin….
  5. Special Decorations for your Cake…

*** Update 11 August 2008 : Promosi ini sudah tamat pada Jun 2008. Sila call 019-3797 569 /email kami untuk mendapat harga terkini . tq

Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut / promosi lain :

| Sham&Nisa |
Phone : 019-3797 569 / 019-255 4537
Email :
anisbakery@live.com.my
AnisBakery.net’s Contact Form
Technorati Tags: ,Tempahan Muffin,,Muffin with container,

Related Links :

45 Comments on “Tempahan Muffin ( with container ) pada harga runtuh…..

[…] Promosi MUffin … harga Runtuh…. […]

Reply

[…] ermmm promosi kami baru2 mendapat sambutan & response yang menggalakkan…Terima kasih pada anda yang memberikan […]

Reply
farouq
May 5, 2008 at 3:10 am

saya berminat dgn produk yg ditawarkan…bagaimana kalau pesanan yg kurang daripada 750…saya berminat utk membuat pesanan sebanyak 300 pcs…kalau with container berapa price dan withour container pulak berapa price

Reply
anis.bakery
May 5, 2008 at 3:34 am

farouq

Untuk pesanan sebanyak 300 pcs :
dengan Container : RM 330.00
tanpa Container : RM 210.00 sahaja
** Boleh Mix 2/3 flavour

Reply
iza
June 3, 2008 at 2:41 am

salam, sy minat nak order lebih kurang 1000 cupcakes or muffin with container. Dalam website u ada 3 jenis container, boleh email kan quotation utk ketiga2 jenis container. thanks.

Reply
anis.bakery
June 3, 2008 at 10:58 pm

Hi Iza,
kami dah email special Quote untuk Iza.
Tlg check ya..
tq

Reply
amy
June 16, 2008 at 10:04 pm

comel giler kek u…telan air liur tgk.

Reply
Roz
August 11, 2008 at 10:52 am

Hiii…
Berapa harga muffin dan cupcakes bagi 500pcs. Yang ada siap decoration.. Pls quote harga with container dan without container… Dan berapa kalau tanpa decoration. Tq

Reply
rozana
December 16, 2008 at 5:18 pm

Berapakah harga choc moist muffin with container?oder dlm 1000pcs?berapakah harga 1pc?

Reply
farah
January 14, 2009 at 12:05 am

salam, sy minat nak order lebih kurang 1000 muffin with container. Dalam website u ada 3 jenis container, boleh email kan quotation utk ketiga2 jenis container. kalau sy order dlm quantity 1000 muffin n keatas with container,u bole bg discount? thanks.

Reply
dura
January 21, 2009 at 3:28 pm

mnarik gak guna muffin…tp yg bwh rm1 tue kira termasuk ngan packaging terus ke?..koz sy nie nk cut cost..
tp kalu bwh rm1 termasuk packaging sy bminat lh..
majlis sy di kelantan…
nti kira plak ke pgagkutan or mcmane??…detail lh..

Reply
ila
March 22, 2009 at 12:04 am

hi kak,
klu muffin with container ni, klu 500pcs,bp rm..
tq

Reply
sarah
May 29, 2009 at 3:14 pm

salam, hi!
boleh tolong email special quotation utk 600 muffin with container (price utk each container). tq =)

Reply
Azlina
June 30, 2009 at 12:31 pm

Salam Anis,

Boleh tolong quotekan untuk 500-600 pcs muffin with and without container.

Tq

Reply
sya
July 13, 2009 at 3:24 pm

Salam..
klu i nk tempah 1000 pcs muffin choc chip tu brape kos nye ek??
n klu bleh u bgtau price tuk 1000pcs muffin tu with container n w/out container..
TQ so much…

Reply
Aminah Amir
August 17, 2009 at 4:05 pm

Salam..
Kalau saya nak tempah antara 800 – 1000 pcs muffin, berapa harga yang ditawarkan? Ada berapa jenis harga yang ditawarkan dan berapa perisa? Boleh bagi harga with container dan w/out container..

Terima kasih.

Reply
sham n nisa
August 17, 2009 at 4:35 pm

@ Aminah
sila check email ya ..

Reply
ayuni juhari
December 6, 2009 at 12:27 pm

Salam,
Kalau saya nak tempah 1000-1200 pcs muffin marble with container, berapa harga yang ditawarkan?

Terima kasih.

Reply
ain
February 2, 2010 at 4:24 pm

aslamkm…
saya akan bersanding june ini…
boleh tak berikan saya cadangan gift yang sedap,cantik,simple, dan murah..
muffin atau cupcakes …. muffin takde offer ke untuk tahun ni…
bolah tak saya dapatkan quotation muffin untuk 2000pcs…

Reply
sham n nisa
February 3, 2010 at 2:49 am

salam ain …

kami dah emailkan senarai harga door gift terkini kami ..
pls check ya..

Reply
sue
February 24, 2010 at 11:48 am

salam…
akak leh x bagi saya quation klu antara 800-1000 biji siap paking.tq

Reply
ell
April 23, 2010 at 11:51 am

salam
leh x nk dptkan quotation utk 1000pcs muffins utk doorgift?
with/without packaging?
flavor boleh cmpur2 x?

Reply
azian
April 25, 2010 at 5:15 pm

hai sham n nisa..
sy nak tahu rege utk 1000 muffin +bekas…n antar k kedah…wedding on 4hb dec

tq

Reply
wardah
May 2, 2010 at 11:26 am

salam,ni mcm mnarek…nk tau quo tuk 1000pcs muffin with container…mjlis 26June 2010.. mixed flavor…thanx!!

Reply
linda
May 7, 2010 at 6:58 pm

salam..hai pn.nisa, if muffin tu container di tukar pd small box..berape hargenyer..bleh emailkn quo for muffin with box & with container utk jumlah dlm 700-800..thank you.

Reply
haslina halim
May 7, 2010 at 11:42 pm

salam

kal nak tau quo utk 400pcs muffin with container +kos hantar saya duk kt gombak.. acara majlis 28/5/2010 … mixed flavor

Reply
ira
May 19, 2010 at 3:33 pm

salam….

akak….Kalau saya nak tempah 200 pcs muffin , berapa harga yang ditawarkan?+ kos hantar kt sentul…acara majlis kat kelantan awal bln 6 ni

Reply
nadiah rahim
August 9, 2010 at 8:41 am

salam…
saya berminat utk tempah muffin utk door gift weeding amount dlm 700-800 sekali dgn container dan mix flavour..weeding 3/10/2010 ( sunday) boleh email harga sekali?
tq..

Reply
dilla
August 17, 2010 at 3:50 pm

salam, bley tak emelkan harga utk muffin 1300 pcs with container utk majlis bln 11 ni…

Reply
wan noor r
October 5, 2010 at 10:22 pm

Salam,

Muffins tu kalau order for wedding 1000 pcs with container…. where are you and can U deliver? Akak dekat Ampang ni, wedding planned in early january 2011. How much would be the cost?

Reply
linda othman
December 15, 2010 at 4:47 pm

Salam…

boleh tahu quotation bagi muffin mix flavor wif container…
round 1500 pcs…
braper lama muffin blh thn ek?

Reply
sarah adnan
December 29, 2010 at 12:19 pm

hai..

boleh tau bp quotation tuk 1200 muffin mixed flavor with container….
n kalu nk tempah kene awl bp hari?

Reply
sha
January 24, 2011 at 3:20 pm

how much muffins with container for 1300pcs n 1000pcs??

Reply
zetty
February 17, 2011 at 5:34 pm

Hi, boleh tlg emailkan quote for 900pcs of muffin (choc). This is for April & May. Saiz nie small ker or medium or large? Boleh ker request for large size? and how much is it for 900pcs. TQ.

Reply
nur fathiah
February 22, 2011 at 2:03 pm

salam,
blh tlg bg quote utk 1000 pcs mufin coklat dgn bgkusan plastik?

Reply
syimanor
March 12, 2011 at 1:03 pm

assalamualaikum wtb,
Saya perlukan harga muffin dllnya yang terkini serta promosi yang ditawarkan setiap produk kek anisbakey. Minta emailkan kepada saya segera. terima kasih.

Reply
Muslim
March 14, 2011 at 10:24 pm

Assalamualaikum
boleh tak dapatkan quote utk 1000 keping muffin with dome cover?
just bertanye, boleh ke campur, macam 500 vanilla + 500 choc chip ke..
penghantaran ke kajang mcm mane?
thanx.

Reply
Muslim
March 14, 2011 at 10:26 pm

Assalamualaikum
boleh tak dapatkan quote utk 1000 keping muffin with dome cover?
just bertanye, boleh ke campur, macam 500 marble + 500 choc chip ke..
penghantaran ke kajang mcm mane?
thanx.

Reply
sham n nisa
March 16, 2011 at 8:56 am

A.kum Muslim .. kami sudah email quote harga untuk pakej muffin ya … wasslam

Reply
suraya sulaiman
August 16, 2011 at 10:13 am

salam..saya nk tye quotation utk 300 pcs without and with container..berape saiz muffin tu ek??n boleh antar ke area putrajaya x??

Reply
Norhidayah
October 30, 2013 at 4:52 pm

saya nak tau harga untuk 1000 pcs muffin with container..majlis kawin 10jan 2014.

Reply
Aisyah
January 15, 2014 at 7:02 am

Slm akk.boleh x emailkan senarai price doorgift like muffin and cupcake plus container sekali. Tq

Reply
nazuha
September 4, 2015 at 1:02 pm

Assalamualaikum, boleh emailkan quotation utk muffin dan cupcakes with container sekali. Tq

Reply
Endon binti Abdullah
February 11, 2016 at 2:05 am

Tempahan coklat moist cupcake kukus.Harga dengan container sekali

Reply
Endon binti Abdullah
February 11, 2016 at 2:14 am

Salam please notify me a quotation for chocolate moist cup cake for wedding door gift# with container for 1ooo pcs onwards

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *