Tempahan Muffin ( with container ) pada harga runtuh…..

marble Chocolate Muffin & Chocolate chip muffin
Tempahan Muffin @ ANisBAkery.net

all-muffin-3-tiers
Muffin tiers

ready to eat muffin
Muffin Marble Chocolate vs Muffin Chocolate Chip

Muffin Container without decoration
Bekas Muffin ( Dome Cover )

Harga runtuh di AnisBakery.net ..pada .bulan April & May 2008 ini sahaja.

Kini anda boleh mendapatkan Muffin untuk majlis Istimewa anda pada harga yang sangat istimewa.Setiap muffin akan didatangkan lengkap dengan Container nya sendiri ( …jadi anda tidak perlu lagi pening kepala membeli Container Muffin berasingan..)

Tawaran terhad di AnisBakery.net:

  • 750 Biji Muffin ( Minimum Order)
  • Muffin With Container
  • Muffins are baked Fresh , Made-to-Order…
  • Terdapat banyak pilihan jenis& perisa Muffin mengikut ‘taste’ anda…


ok. Berapa harganya? Kebiasaannya Harga bagi setiap pakej 750 biji Muffin with Container tidak kurang daripada RM 1,010.00 . Tetapi kini anda boleh mendapatkan pakej 750 Muffin ini pada RM 1,010.00 RM 799.00 sahaja.

RM1,010 – RM 799 = RM 211 . Ya. Penjimatan hebat sebanyak RM 211 untuk anda.


*** BONUS Tambahan***
Untuk 30 tempahan / pengesahan tempahan pertama yang kami terima sepanjang tempoh promosi ini, kami memberikan anda PERCUMA ,1kg *** Wedding Cake .
Dengan dekorasi Istimewa. Boleh disesuaikan dengan warna tema Majlis Anda…. Bernilai RM 75 – RM 95.
..

*** Sila Lawati Wedding Cake Gallery kami… di sini

Kesimpulannya,dengan PROMOSI ini membolehkan anda memperolehi:

  1. Pakej Penjimatan hebat untuk Muffin lengkap dengan Container
  2. Penjimatan serta-merta RM 211 + RM 75 = RM 286….Wow…!!
  3. Pakej lengkap Muffin & Cake. ( Jimat Masa, wang & tenaga anda..)
  4. Fresh-Baked Muffin….
  5. Special Decorations for your Cake…

*** Update 11 August 2008 : Promosi ini sudah tamat pada Jun 2008. Sila call 019-3797 569 /email kami untuk mendapat harga terkini . tq

Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut / promosi lain :

| Sham&Nisa |
Phone : 019-3797 569 / 019-255 4537
Email :
anisbakery@live.com.my
AnisBakery.net’s Contact Form
Technorati Tags: ,Tempahan Muffin,,Muffin with container,

Related Links :

45 thoughts on “Tempahan Muffin ( with container ) pada harga runtuh…..

  1. saya berminat dgn produk yg ditawarkan…bagaimana kalau pesanan yg kurang daripada 750…saya berminat utk membuat pesanan sebanyak 300 pcs…kalau with container berapa price dan withour container pulak berapa price

  2. farouq

    Untuk pesanan sebanyak 300 pcs :
    dengan Container : RM 330.00
    tanpa Container : RM 210.00 sahaja
    ** Boleh Mix 2/3 flavour

  3. salam, sy minat nak order lebih kurang 1000 cupcakes or muffin with container. Dalam website u ada 3 jenis container, boleh email kan quotation utk ketiga2 jenis container. thanks.

  4. Hi Iza,
    kami dah email special Quote untuk Iza.
    Tlg check ya..
    tq

  5. comel giler kek u…telan air liur tgk.

  6. Hiii…
    Berapa harga muffin dan cupcakes bagi 500pcs. Yang ada siap decoration.. Pls quote harga with container dan without container… Dan berapa kalau tanpa decoration. Tq

  7. Berapakah harga choc moist muffin with container?oder dlm 1000pcs?berapakah harga 1pc?

  8. salam, sy minat nak order lebih kurang 1000 muffin with container. Dalam website u ada 3 jenis container, boleh email kan quotation utk ketiga2 jenis container. kalau sy order dlm quantity 1000 muffin n keatas with container,u bole bg discount? thanks.

  9. mnarik gak guna muffin…tp yg bwh rm1 tue kira termasuk ngan packaging terus ke?..koz sy nie nk cut cost..
    tp kalu bwh rm1 termasuk packaging sy bminat lh..
    majlis sy di kelantan…
    nti kira plak ke pgagkutan or mcmane??…detail lh..

  10. hi kak,
    klu muffin with container ni, klu 500pcs,bp rm..
    tq

  11. salam, hi!
    boleh tolong email special quotation utk 600 muffin with container (price utk each container). tq =)

  12. Salam Anis,

    Boleh tolong quotekan untuk 500-600 pcs muffin with and without container.

    Tq

  13. Salam..
    klu i nk tempah 1000 pcs muffin choc chip tu brape kos nye ek??
    n klu bleh u bgtau price tuk 1000pcs muffin tu with container n w/out container..
    TQ so much…

  14. Salam..
    Kalau saya nak tempah antara 800 – 1000 pcs muffin, berapa harga yang ditawarkan? Ada berapa jenis harga yang ditawarkan dan berapa perisa? Boleh bagi harga with container dan w/out container..

    Terima kasih.

    1. @ Aminah
      sila check email ya ..

  15. Salam,
    Kalau saya nak tempah 1000-1200 pcs muffin marble with container, berapa harga yang ditawarkan?

    Terima kasih.

  16. aslamkm…
    saya akan bersanding june ini…
    boleh tak berikan saya cadangan gift yang sedap,cantik,simple, dan murah..
    muffin atau cupcakes …. muffin takde offer ke untuk tahun ni…
    bolah tak saya dapatkan quotation muffin untuk 2000pcs…

    1. salam ain …

      kami dah emailkan senarai harga door gift terkini kami ..
      pls check ya..

  17. salam…
    akak leh x bagi saya quation klu antara 800-1000 biji siap paking.tq

  18. salam
    leh x nk dptkan quotation utk 1000pcs muffins utk doorgift?
    with/without packaging?
    flavor boleh cmpur2 x?

  19. hai sham n nisa..
    sy nak tahu rege utk 1000 muffin +bekas…n antar k kedah…wedding on 4hb dec

    tq

  20. salam,ni mcm mnarek…nk tau quo tuk 1000pcs muffin with container…mjlis 26June 2010.. mixed flavor…thanx!!

  21. salam..hai pn.nisa, if muffin tu container di tukar pd small box..berape hargenyer..bleh emailkn quo for muffin with box & with container utk jumlah dlm 700-800..thank you.

  22. haslina halim May 7, 2010 — 11:42 pm

    salam

    kal nak tau quo utk 400pcs muffin with container +kos hantar saya duk kt gombak.. acara majlis 28/5/2010 … mixed flavor

  23. salam….

    akak….Kalau saya nak tempah 200 pcs muffin , berapa harga yang ditawarkan?+ kos hantar kt sentul…acara majlis kat kelantan awal bln 6 ni

  24. salam…
    saya berminat utk tempah muffin utk door gift weeding amount dlm 700-800 sekali dgn container dan mix flavour..weeding 3/10/2010 ( sunday) boleh email harga sekali?
    tq..

  25. salam, bley tak emelkan harga utk muffin 1300 pcs with container utk majlis bln 11 ni…

  26. Salam,

    Muffins tu kalau order for wedding 1000 pcs with container…. where are you and can U deliver? Akak dekat Ampang ni, wedding planned in early january 2011. How much would be the cost?

  27. Salam…

    boleh tahu quotation bagi muffin mix flavor wif container…
    round 1500 pcs…
    braper lama muffin blh thn ek?

  28. hai..

    boleh tau bp quotation tuk 1200 muffin mixed flavor with container….
    n kalu nk tempah kene awl bp hari?

  29. how much muffins with container for 1300pcs n 1000pcs??

  30. Hi, boleh tlg emailkan quote for 900pcs of muffin (choc). This is for April & May. Saiz nie small ker or medium or large? Boleh ker request for large size? and how much is it for 900pcs. TQ.

  31. salam,
    blh tlg bg quote utk 1000 pcs mufin coklat dgn bgkusan plastik?

  32. assalamualaikum wtb,
    Saya perlukan harga muffin dllnya yang terkini serta promosi yang ditawarkan setiap produk kek anisbakey. Minta emailkan kepada saya segera. terima kasih.

  33. Assalamualaikum
    boleh tak dapatkan quote utk 1000 keping muffin with dome cover?
    just bertanye, boleh ke campur, macam 500 vanilla + 500 choc chip ke..
    penghantaran ke kajang mcm mane?
    thanx.

  34. Assalamualaikum
    boleh tak dapatkan quote utk 1000 keping muffin with dome cover?
    just bertanye, boleh ke campur, macam 500 marble + 500 choc chip ke..
    penghantaran ke kajang mcm mane?
    thanx.

    1. A.kum Muslim .. kami sudah email quote harga untuk pakej muffin ya … wasslam

  35. salam..saya nk tye quotation utk 300 pcs without and with container..berape saiz muffin tu ek??n boleh antar ke area putrajaya x??

  36. saya nak tau harga untuk 1000 pcs muffin with container..majlis kawin 10jan 2014.

  37. Slm akk.boleh x emailkan senarai price doorgift like muffin and cupcake plus container sekali. Tq

  38. Assalamualaikum, boleh emailkan quotation utk muffin dan cupcakes with container sekali. Tq

  39. Endon binti Abdullah February 11, 2016 — 2:05 am

    Tempahan coklat moist cupcake kukus.Harga dengan container sekali

  40. Endon binti Abdullah February 11, 2016 — 2:14 am

    Salam please notify me a quotation for chocolate moist cup cake for wedding door gift# with container for 1ooo pcs onwards

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close