new ( chocolate-dipped) muffin in town !

** Update 8 July 2010 ** Variasi terbaru Chocolate Dipped Muffin     …  now with Oreo …

chocolate dipped muffin @ anisbakery.net

coming soon ..! Available Now !

from January 2010 …

“Chocolate-Dipped-Muffin”

chocolate dipped muffin @ anisbakery.net.net

exclusively for :

  • wedding gift / door gift
  • birthday / anniversary / party / “kenduri”   :)  etc

enjoice..

Sham : 019-3797 569 | Nisa :  019-255 4537 | Email : anisbakery@live.com.my | Facebook page : www.facebook.com/anisbakery.net

99 thoughts on “new ( chocolate-dipped) muffin in town !

  1. boleh bg quot utk muffin ni dlm 1000 dan 1500 piece..skali dgn bekas ye.. majlis 31/10

  2. Salam,

    Boleh emailkan quot utk 500 pcs muffin sekali dgn packaging.

    TQVM

  3. kak anis,muffin ni kalau saya order 600 hingga 800 pcs brp harganya? Skali dgn packing kotak silver dan riben.

  4. kalau saya nak tempah muffin ni dlm 600 pcs brp? ada special offer tak?

  5. kalau nak tempah ke muffin dlm 350 pcs berapa rm?ada any special offer?

  6. boleh hantarkan quotation utk muffin + packaging for 1000 ..nk guna untuk 11/07/2010

  7. berapa harga utk tempahan muffin sebanyak 100 utk majlis pada 5/6/10

  8. salam,
    boleh tak quote kan harga muffin untuk 1000pcs.please

  9. anisbakery ni kat mane ye kedai nyer…boleh bgtau senang utk beli terus dan tgkyg lain2..utk majlis lepas raye nnt

  10. maaf belum sempat edit ayat2 td..
    boleh bg quot utk muffin ni utk 1500 pieces..utk harga;
    -muffin sahaja
    -muffin + box
    -muffin + chrome
    dan harga with tagging..tq
    majlis 18sept (smggu lpas raya..)

  11. Boleh bagi quotation untuk 600?

  12. salam…kak.
    just nak tau price dia bape tuk 200 pcs.then delivery kene charge bape tuk area segamat? price for packaging plak bape?
    hope to hear soon

  13. salam,
    bley bg quot for
    1k muffin
    1k muffin + normal pckging
    tq

  14. salam,
    boleh bg quot utk muffin ni dlm 1000 piece..skali dgn packaging..

    tq

  15. Akum..

    Boleh emailkan quot utk 500 pcs muffin sekali dgn packaging?

  16. leh bagi quotation for muffin …

    kuantiti = 100 – 500 kotak
    Wedding = Disember 2010

    * siap ribbon and labelling … tq ….

  17. bole quote muffin ni utk 600 pcs..

  18. kak anis,

    nak quote utk 1000 pcs . packaging silver box n ribbon.
    wedding : february 2011

  19. leh bagi quotation untuk maffin ni dalam 1200 beserta kotak.

  20. assalammualaikum. boleh bg quot utk muffin ni dlm 100 dan 150 piece..skali dgn bekas ye.. majlis 25 dec 2010

    REPLY

  21. salam..
    boleh bg quot utk muffin ni utk 2000 pieces..utk harga;
    -muffin sahaja
    -muffin + box
    -muffin + chrome
    dan harga with tagging..tq

  22. plz email for 1000 pcs dengan packing sekali..berapa harga nya

    1. Hi Eja ..

      kami dah hantar email details harga untuk pakej door gift Muffin ni ya .

      wslm

  23. Salam…boleh tak email quo untuk muffin+kotak+tq tag? Untuk 1600pcs….TQ!

  24. Assalammualaikum. boleh bg quot utk muffin dlm 300 pieces for mjlis 5/3/2011.TQ
    -muffin sahaja
    -muffin + box
    -muffin + chrome
    dan harga with tagging

  25. Sorry.also sy nk tnye
    – quot for wedding cake
    – delivering cost for area ampang and kulim,kedah..TQ.

  26. Salam, boleh saya tau quo untuk muffin dalam 800 bj :
    a) muffin shj
    b) muffin with dome container and tag

    thanks

  27. salam kak,
    muffin small size 1pc with pack berapa?
    dlm 500pcs

  28. Hi anis..leh bg quotation utk muffin ni for 1000 pcs (including packaging kotak peach and ribbon or tq tag)?
    2. Delivery charges if nak mintak you hantar ke selayang baru?
    wedding: 24 dec 2011

  29. kak, tolong email harga mufin ni utk 1000pcs ya. tq

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close