Close

** Update 8 July 2010 ** Variasi terbaru Chocolate Dipped Muffin     …  now with Oreo …

chocolate dipped muffin @ anisbakery.net

coming soon ..! Available Now !

from January 2010 …

“Chocolate-Dipped-Muffin”

chocolate dipped muffin @ anisbakery.net.net

exclusively for :

  • wedding gift / door gift
  • birthday / anniversary / party / “kenduri”   :)  etc

enjoice..

Sham : 019-3797 569 | Nisa :  019-255 4537 | Email : anisbakery@live.com.my | Facebook page : www.facebook.com/anisbakery.net

99 Comments on “new ( chocolate-dipped) muffin in town !

nik
March 25, 2010 at 12:33 pm

boleh bg quot utk muffin ni dlm 1000 dan 1500 piece..skali dgn bekas ye.. majlis 31/10

Reply
Sally
April 5, 2010 at 5:24 pm

Salam,

Boleh emailkan quot utk 500 pcs muffin sekali dgn packaging.

TQVM

Reply
Nor emyra
April 6, 2010 at 8:49 am

kak anis,muffin ni kalau saya order 600 hingga 800 pcs brp harganya? Skali dgn packing kotak silver dan riben.

Reply
myra
April 13, 2010 at 12:07 pm

kalau saya nak tempah muffin ni dlm 600 pcs brp? ada special offer tak?

Reply
norlie
May 9, 2010 at 3:01 pm

kalau nak tempah ke muffin dlm 350 pcs berapa rm?ada any special offer?

Reply
sara
May 9, 2010 at 7:56 pm

boleh hantarkan quotation utk muffin + packaging for 1000 ..nk guna untuk 11/07/2010

Reply
zuraini
May 12, 2010 at 7:46 am

berapa harga utk tempahan muffin sebanyak 100 utk majlis pada 5/6/10

Reply
umi
May 26, 2010 at 4:45 pm

salam,
boleh tak quote kan harga muffin untuk 1000pcs.please

Reply
zakiah
June 7, 2010 at 8:47 pm

anisbakery ni kat mane ye kedai nyer…boleh bgtau senang utk beli terus dan tgkyg lain2..utk majlis lepas raye nnt

Reply
sumaiyah
June 19, 2010 at 9:40 pm

maaf belum sempat edit ayat2 td..
boleh bg quot utk muffin ni utk 1500 pieces..utk harga;
-muffin sahaja
-muffin + box
-muffin + chrome
dan harga with tagging..tq
majlis 18sept (smggu lpas raya..)

Reply
Reza
June 20, 2010 at 9:53 pm

Boleh bagi quotation untuk 600?

Reply
ema
June 24, 2010 at 2:22 pm

salam…kak.
just nak tau price dia bape tuk 200 pcs.then delivery kene charge bape tuk area segamat? price for packaging plak bape?
hope to hear soon

Reply
anisz
June 29, 2010 at 12:24 pm

salam,
bley bg quot for
1k muffin
1k muffin + normal pckging
tq

Reply

[…] salah satu daripada “family” pakej chocolate dipped muffin yang telah kami perkenalkan sebelum ini […]

Reply
ana
July 22, 2010 at 9:32 am

salam,
boleh bg quot utk muffin ni dlm 1000 piece..skali dgn packaging..

tq

Reply
siti
August 17, 2010 at 5:25 pm

Akum..

Boleh emailkan quot utk 500 pcs muffin sekali dgn packaging?

Reply
Sal
August 18, 2010 at 3:27 pm

leh bagi quotation for muffin …

kuantiti = 100 – 500 kotak
Wedding = Disember 2010

* siap ribbon and labelling … tq ….

Reply
liza
October 5, 2010 at 5:22 pm

bole quote muffin ni utk 600 pcs..

Reply
sida
October 12, 2010 at 10:52 am

kak anis,

nak quote utk 1000 pcs . packaging silver box n ribbon.
wedding : february 2011

Reply
suziela
November 24, 2010 at 10:36 pm

leh bagi quotation untuk maffin ni dalam 1200 beserta kotak.

Reply
suhana
December 20, 2010 at 11:43 am

assalammualaikum. boleh bg quot utk muffin ni dlm 100 dan 150 piece..skali dgn bekas ye.. majlis 25 dec 2010

REPLY

Reply
liyana
December 28, 2010 at 11:14 am

salam..
boleh bg quot utk muffin ni utk 2000 pieces..utk harga;
-muffin sahaja
-muffin + box
-muffin + chrome
dan harga with tagging..tq

Reply
eja
January 20, 2011 at 6:12 pm

plz email for 1000 pcs dengan packing sekali..berapa harga nya

Reply
sham n nisa
January 21, 2011 at 3:32 pm

Hi Eja ..

kami dah hantar email details harga untuk pakej door gift Muffin ni ya .

wslm

Reply
Nurul
January 26, 2011 at 5:30 pm

Salam…boleh tak email quo untuk muffin+kotak+tq tag? Untuk 1600pcs….TQ!

Reply
sofia
February 3, 2011 at 9:49 pm

Assalammualaikum. boleh bg quot utk muffin dlm 300 pieces for mjlis 5/3/2011.TQ
-muffin sahaja
-muffin + box
-muffin + chrome
dan harga with tagging

Reply
sofia
February 3, 2011 at 9:58 pm

Sorry.also sy nk tnye
– quot for wedding cake
– delivering cost for area ampang and kulim,kedah..TQ.

Reply
farrah
February 22, 2011 at 3:52 pm

Salam, boleh saya tau quo untuk muffin dalam 800 bj :
a) muffin shj
b) muffin with dome container and tag

thanks

Reply
mardiana
March 3, 2011 at 3:55 pm

salam kak,
muffin small size 1pc with pack berapa?
dlm 500pcs

Reply
sri hayati
March 23, 2011 at 3:30 pm

Hi anis..leh bg quotation utk muffin ni for 1000 pcs (including packaging kotak peach and ribbon or tq tag)?
2. Delivery charges if nak mintak you hantar ke selayang baru?
wedding: 24 dec 2011

Reply
alia
April 6, 2011 at 2:24 pm

kak, tolong email harga mufin ni utk 1000pcs ya. tq

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *