Close

May & June Update : critical times !

Alhamdulillah .May & June datang lagi .

Ramai yang akan melangsungkan majlis istimewa mereka time waktu cuti ni ..

dan ini bermaksud ‘tiada cuti’ bagi kami di ANisBakery.net Open-mouthed

blue wedding cakes @ anisbakery.net

>> s-i-x Tiers wedding cakes !

kami sedang bertungkus lumus minggu ni membuat preparation untuk ‘S-i-x Tiers wedding cakes’ ( & cupcakes)  weekend ni .. ( tunggu posting kami akan datang Open-mouthed )

antara projek terbesar kami tahun ni ..

amat2 mencabar … & we luv it !

>> Wedding Cakes For Deejay Nazie@ Radio KLFM

thanks so much pada Deejay Nazie @ RadioKLFm yang memberikan kepercayaan kepada kami untuk menyediakan wedding cakes  mereka  … .

Berapa tingkat ..?…  Sudah semestinya banyak tingkat Open-mouthed

( sila subscribe pada email updates kami  untuk  mendapatkan latest info – terus ke mailbox anda & it’s Free  jer…  )

*** Update 13th July 2009 :  live Now ! Wedding Cakes For Deejay Nazie ( Hot ! ) 🙂


>> Latest @ AnisBakery.net

‘Free Cupcakes Promo’ #2 …  . !

it’s bacckk!

kami akan mengadakan sekali lagi ( #2 ) Free Cupcakes promo … khas buat pelanggan2 & pengunjung AnisBakery.net .. ( lihat detailnya di sini ) ..  & kali ni… expect something Bigger ! …..    he he

Flckr & Photoblog Updates !

antara yang terbaru :

thanks & Wassalam …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related links :

5 Comments on “May & June Update : critical times !

joe
May 29, 2009 at 10:08 am

saya nak jugak la..nak tau harga mcm mana ??untuk wedding cakes tier punya,sempat x mggu depan???

Reply
sham n nisa
May 30, 2009 at 10:00 am

Joe ..
so sorry … x sempat untuk next week ( 1st week June ) coz .. masa suntuk & tempahan dah penuh time tu …

so sorry ya ..

Reply
Zie
June 10, 2009 at 10:27 pm

Salam..

1. muffin tu kira cemana eks? brp harga dia?
2. kalau nak order cup cake utk minggu depan sempat tak? utk father’s day..klu nak ari khamis or jumaat 18@19 jun

Reply
lia
June 15, 2009 at 12:05 pm

Ada tak brocher yang ada price sekali sbb bila tgk kat web terlalu rambang mata…

Saya nak kan tema gold maroon..Kalau kek dan cupcakes ni tahan lama, mgkn saya boleh amik by hand jek sbb saya duk di bangi dan dekat sangat dengan sg Ramal Dalam tu.

Cupcake dalm kuantiti 50 ,brp yek. Set hantaran berapa ketul dan brp RM biasa org lain order?

Lagi satu, ada buat kek Ben10 tak dalam bulan June ni sbb nak order untuk anak.Brp harganya?

TK

Reply
sham n nisa
June 16, 2009 at 8:08 pm

@ lia – brochure / details price dalam proses kemaskini & kami akan letak online tak lama lagi..
-> berkenaan cupcakes tu kami sudah emailkan Quote harga & details..
-> kek Ben10 tu … yes available… & kena confrm awal ya..

thanks Lia & wassalam

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: