Kuih Raya 2009 | tempahan ditutup

** latest Update ** 5 September 2009 / 15 Ramadan 1430

kami secara rasminya “terpaksa” menutup kesemua tempahan Raya 2009 – daripada hari ini.

the next two weeks , merupakan masa2 yang paling kritikal untuk keseluruhan crew AnisBakery.net.

Semua cuti dibekukan 🙂

Semua sekali kena but Over Time.

Semua kena Fokus 110%.

Semoga kesemuanya dikurniakan kesihatan oleh Allah swt . ( Amin ) supaya tiada yang terpaksa ambik Cuti Emergency .. 🙂

thanks all …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

17 thoughts on “Kuih Raya 2009 | tempahan ditutup

  1. salam..
    erk..!
    semalam,04-09-09 saya ada order..
    bley saya tau cemana dengan order saya?
    bley release ker…?

    1. @ fifa
      .. yes kami sudah terima order Fifa tu.
      Hari ni kami akan emailkan details tempahan Fifa..

      thanks 🙂

  2. alhamdulillah…
    thanks,k..

  3. Salam… esok saya bank in duit tempahan…harap 10hb biskut akan dikirimkan..harap2 la tiba dengan keadaan yang baik..kempunan saya nanti..thanks

    1. @ moon72..

      insyaAllah Moon.
      kami akan membuat apa sahaja yg termampu ( dari segi packaging ) bagi memastikan ke semua tempahan tiba dgn selamatnya…
      setakat ni penghantaran yg kami buat alhamdullah , selamat tiba 🙂
      thanks..

  4. arrghhh!!
    dah t’lepas nak order..leh order lg ker?

    1. @ ainn
      soryy bebanyk ainn..

  5. Arwina Jamaluddin September 9, 2009 — 12:26 pm

    Saya dah buat pembayaran pada 4 Sept 2009 ada terima?

    1. @ Arwina
      yess. kami sudah terima. delivery akan diuruskan weekend ni.

      thanks

  6. Alamak!!! baru terjumpa your website.. tak sempat nak mengorder.. your cookies looks so nice.. huhuhu..

  7. saya dah buat bayaran untuk tempahan kuih raya. dah terima ke?

  8. boleh beri saya number contact puan anis.bakery untuk tempah kek harijadi seperti adik fatin. terima kasih.

    1. salam Nurhasnah ..
      the number to call is 019-255 4537 ( nisa ) 🙂

      tq very very much …

  9. saya nak tanya macamana nak courier biskut supaya tidak pecah, letak dlm bekas apa yea? tq

  10. KATALOG KUIH RAYA 2010 DAH ADA KE? DAN BILA TARIKH TUTUPNYA.

  11. assalamualaikum,

    kalau nak tempah macam mana?kena telefon pihak anis bakery ker?kenapa tiba2 tempahan ditutup,ader banyak tempahan ke?

    1. Salam Anis ,

      untuk details berkenaan tempahan kuih raya untuk tahun 2010 – Anis lihat di sini ya

      http://www.anisbakery.net/tempahan-kuih-raya

      thanks Anis .

      p.s : announcement di atas ni untuk tempahan 2009 ye .. tqvm

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close