Close

July 2009 Updates : 2k Cupcakes Marathon & Raya Cookies 2009

  • ultraman cupcakesultraman cupcakes
  • { Announcement }

    2 k Cupcakes Marathon from 1st July  – 12th July 2009 : Tempahan di tutup .

    –>> we hate to do this 🙁

    kami dan seluruh ‘krew’ di ANisBakery.net akan bertungkus lumus untuk prepare 2K cupcakes wedding gift untuk client kami  di Johor  (  see u All Johorean ! 🙂 ).

    It’s a marathon! Non stop!
    Semoga semuanya berjalan lancar .

    Amin!

    **ermmm.. dengan kapasiti kami yang agak terhad buat masa ni – kami terpaksa menutup tempahan ( online ) daripada 1st July 2009 hingga 12th July 2009 .

    ** sekiranya anda sedang merancang untuk majlis anda pada penghujung tahun 2009 ini – sila book tarikh anda ya ..! 🙂

    — sorry again  !

    Tempahan Raya Cookies 2009

    raya cookies @ AnisBakery.net-1

    kuih raya 2009 @A nisBakery.net

    kami sedang di dalam proses menyiapkan Cookies Catalog 2009 dah ready!  dapatkan  –>> di sini <<–  dengan beberapa tambahan cookies baru ..:)

    insyaAllah tempahan kuih raya di AnisBakery.net akan sudah mula dibuka daripada sekarang ini ..

    thanks all  ..

    ** update 20 July 2009 : lihat cookies terbaru untuk tahun ni 🙂 …

    On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

    Related Links :

    8 Comments on “July 2009 Updates : 2k Cupcakes Marathon & Raya Cookies 2009

    ciktari
    July 2, 2009 at 8:22 am

    tak sabar tunggu Cookies Catalog muncul. hehe..

    Reply
    sham n nisa
    July 2, 2009 at 10:31 am

    @ salam ciktari 🙂
    thanks … bebanyak …
    kami cuba segerakan tetapi jadual amat padat sangat sekarang ni ..
    ermmm
    p.s : ade special deal untuk last year customer … 🙂

    wslm

    Reply
    mamaALYA
    July 13, 2009 at 1:05 pm

    salam..
    bila cookies catalog nak kuar.? mama bercadang nak jual kat kwn2 ni..nak beli sample cookies blh x? mama duk area anisbakery gak..hehe

    Reply
    sham n nisa
    July 13, 2009 at 1:09 pm

    @ mamaALYA
    — InsyaAllah . Kami plan dalam minggu ni nak siapkan katalog cookies untuk 2009 . Ni tengah bertungkus lumus menyiapkan beberapa jenis cookies lagi …

    — nak beli sample , boleh je.. amat2 dialu2kan .. 🙂

    thanks mama

    Reply
    efa
    July 20, 2009 at 12:23 pm

    bila nak kluar catalog ni…. x sabar dah ni

    Reply
    sham n nisa
    July 20, 2009 at 1:05 pm

    @ efa
    ….. lihat kuih raya untuk tahun –>> di sini <<–

    full & details katalog … dijangka siap hari ni . Nanti kami emailkan … 🙂

    thanks

    Reply
    syaza
    July 23, 2010 at 2:33 pm

    assalamualaikum…..

    tumpang tanya… kat mana nak cari topper ultraman ni yer?
    tq..

    Reply
    sham n nisa
    July 27, 2010 at 6:17 pm

    Syaza ..

    .. topper ultraman ni biasanya available drpd pembekal2 produk bakery .

    tetapi tak banyak bakery yg offer produk ni – cuba Syaza refer pada taukeh kedai tu sendiri .

    thanks 🙂

    Reply

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: