Close

Majalah3 d anisbakery.netyess! memang benar !

kami  akan ke udara ekslusif di dalam Program popular Majalah 3 TV3  ( special thanks to Fariha 🙂 & semue crew MJ3 ).

When ?  22 / 08 / 2009

Jangan lepaskan peluang ini untuk melihat ‘pengambaran’ ekslusif di Anisbakery.net ( our 1st time  🙂 ).

Di dalam program ni , anda berpeluang melihat sendiri :

  • Bakery kecil kami 🙂
  • AnisBakery.net Krew sedang beraksi menyiapkan tempahan Bahulu
  • serba – sedikit rupa mini ‘showroom’ kami
  • my UBUNTU AMD PC
  • dan lain2

” …. actually … kami tak tau macam rupanya kami di dalam program tu nanti …. 1st time  di depan kamera … kalau di fikirkan balik hari tu  rasanya memang terlupa nak senyum la..  .. he he  …  ” – Sham

Jika anda tertengok program Majalah 3 pada 22hb nie, make sure bagi ‘markah’ pada kami nanti  ya .. 🙂

wslam ..

– sham

32 Comments on “Exclusive : Majalah 3 @ ANisBakery.net

ejam
August 22, 2009 at 7:42 am

Salam.
Baguslah dah masuk program tv, tak sabar gak menunggu waktu siaran M3 nak tgk. Rasanya waktu siaran jam 9 mlm tu tak sesuai plak coz time terawih lagi kan, xper akan cari alternatif lain utk tgk gak. Lagipun dah survey laman web tv3 ada tersenarai M3 dlm kategori boleh tonton online. Agak lambat juga nak tunggu release kat website tv3 tapi berbaloi kot menunggu…tak sabar nak tgk.

Semoga bisnes nie sukses yer.

Reply
sham n nisa
August 22, 2009 at 8:32 am

@ ejam
thanks Ejam . Yess memang boleh tengok di website TV3 nanti 🙂

Selamat Berpuasa..

Reply
Marvelcakes Online Bakery
August 22, 2009 at 11:25 am

Salam, Selamat menyambut bulan Ramadhan Al Mubarak dan seikhlas ucapan tahniah dari kami di Marvelcakes. Semoga bisnes semakin maju. 🙂

Reply
sham n nisa
August 22, 2009 at 11:01 pm

@ Marvelcakes
thanks for yr visit .
Selamat Berpuasa & Good Luck Untuk U all jugak … 🙂

Reply
KNizam
August 22, 2009 at 6:54 pm

x pe. kalau sapa2 terlepas boleh tengok balik online kat website. best wooooooo hehe 🙂

Reply
samdaddycool
August 22, 2009 at 9:33 pm

Baru lepas tengok kat tv3 tadi, kebetulan tgh on9, terus masuk page ni.. Tahniah! Tumpang bangga, semoga menjadi usahawan berjaya.

Reply
rahmat
August 22, 2009 at 9:48 pm

bumiputra boleh maju dr bangsa yg lain,semoga maju kehadapan…syabas!

Reply
didie Danial
August 22, 2009 at 9:50 pm

Br habih nonton m3 nih,ok la tuh,didie tgk cam pro jer…control tp steady hehe…best r,didie pun minat wat bende2 cam gini tp xtau la naper xjd2 nak wat..best of luck to all of you (xkr bos atau helper ek)

Reply
Feezan
August 22, 2009 at 10:15 pm

Salam,
Memang menarik…mengagumkan.Saya sangat tertarik dengan cara pengendalian bisnes ini.Kalau di pandang di selidik tak ramai warga Malaysia khususnya bumiputera melayu menceburi bidang perniagaan ini.Syabas….AnisBakery.net , perniagaan anda bakal mencipta kejayaan kelak..Tapikan, boleh tak beri sedikit penerangan / berkongsi maklumat bagaimana team anda mengurus perniagaan ini hingga mencapai kejayaan dalam bidang ini…mungkin dari segi pengurusan pemasaran, modal dan bantuan-bantuan perkakasan/peralatan/mesin-mesin.. Kalau ada kesempatan sudi-sudikanlah e-mail maklumat pada saya kerana saya juga ingin berkongsi pengalaman untuk memajukan industri perniagaan ini.Wassalam…

Selamat menunaikan ibadah puasa…

Reply
mysararahim
August 22, 2009 at 10:32 pm

heee baru je tgk majalah 3 tadi…. chumel sgt cupcakes and kek2 anisbakery… showroom pon nampak sangat tersusun dan sistematik… tahniah n keep up the good work… love to try your muffin and cupcakes one day insyaAllah:)

Reply
sham n nisa
August 22, 2009 at 11:14 pm

@ mysararahim
.. thank U so much..!

– Selamat Bersahur.. 🙂

Reply
nor
August 22, 2009 at 10:32 pm

Salam…dah tengok kat tv3 td. Tahniah dan syukurlah bangsa melayu dpt bersaing ngan bangsa lain buat bisnes ni. Kalau sudi bolehlah berkongsi info ye sbb saya pun ade buat bisnes gak, roti n mee kuning. Wassalam n tq.
Salam Ramadhan..

Reply
sham n nisa
August 22, 2009 at 11:12 pm

@ nor
Salam Ramadhan…
kami pun masih bertatih lagi … 🙂
insyaAllah , kami tiada ape2 halangan utk berkongsi …
wslm.

Reply
masariesya
August 22, 2009 at 11:06 pm

salam,
saya dah tgok majalah t3 td..sbnrnya memg x sangka lak anis bakery leh terada kat situ lak.biasa tgok dlm internet je,jd bila dah kuar tv kira 1 promosi la kat saya..tp tul ke tempahan dah close..?tpampang kat pintu kedai tempahan dah ditutup jd xde can la saya nak order ni..

Reply
sham n nisa
August 22, 2009 at 11:09 pm

@ masariesya
…. Salam ..
kami dah lanjutkan tempahan sehingga 15 Ramadhan ni insyaAllah .. 🙂

Reply
Maziyyah
August 23, 2009 at 5:59 am

Salam, saya sungguh tertarik melihat pelbagai bentuk biskut yang dijual oleh anda. Saya berasal dr Kuching Sarawak …di sini saya ingin bertanya kan soalan. dalam satu bungkusan terdapat berapa biskut dan jika saya ingin menempah biskut agaknya berapa lama tempoh penghantaran ke kuching?

Reply
Ann
August 23, 2009 at 9:41 am

Assalamualaikum …..
Dah Tengok semalam kat M3 kat TV3. Menarik sungguh.

Reply
sham n nisa
August 23, 2009 at 9:46 am

@ Ann
..thanks .. 🙂

Reply
oya
August 23, 2009 at 10:57 am

icah dan sham…aku dah tgk majalah 3..bangganye..well..congrate to both of you..hmm..nak tempah muffin cake aku dah kawen..hehe..nntlah aku tempah utk anak2 aku..guane??ok??

Reply
Lyenda
August 23, 2009 at 11:09 am

Assalamualaikum…

nasib baik sempat tgk semlm MJ3…… dah set alarm kat hp…..tapi time berbunyi..tak dengar plak….anyway….sempat tgk scene bahulu tu…nyummmm…nyummmmmm…. anyway, walaupun ruang bakery yang terhad, akak dapat menghasilkan produk yang berkualiti…… tak sabar nk tunggu cookies tiba ni…..eheheheheheheeheh…..

Reply
sham n nisa
August 23, 2009 at 11:18 am

@ Lyenda
… waalaikumsalam .. thanks … dah dekat tarikh delivery nanti kami akan hubungi Lyenda..

wassalam & selamat berpuasa .. 🙂

Reply
Kelab Rakan Muda Beaufort
August 23, 2009 at 6:10 pm

TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA ANIS BAKERY ATAS PERUSAHAAN YANG BERJAYA NI. KAMI KELAB RAKAN MUDA BEAUFORT SENTIASA MENYOKONG APA-APA JUA PERKARA YANG BAIK UNTUK BANGSA, AGAMA DAN NEGARA. JUSTERU ITU KAMI AKAN MEMBANTU MENGIKLANKAN PERNIAGAAN ANIS BAKERY DI LAMAN BLOG KAMI. SEMOGA IANYA DAPAT MEMBANTU ANIS BAKERY. LAMAN BLOG KAMI SEHINGGA KINI TELAH DIKUNJUNGI 11,000 RIBU PENGUNJUNG DI HARAP DAPAT MENINGKATKAN TEMPAHAN ANIS BAKERY. TERIMA KASIH.

Reply
sham n nisa
September 10, 2009 at 8:14 am

terima kasih 🙂

Reply
fidaiy(adik)
August 23, 2009 at 9:24 pm

wah…. orng tngok true tv3 online …
kirim slm kt anchah yer..

Reply
sham n nisa
August 24, 2009 at 6:55 am

@ fidaiy ..
thanks .. & selamat berpuasa 🙂

Reply
fadiah
August 24, 2009 at 9:21 pm

tahniah…
perniagaan ni sgt mengagumkan sy…
jgn berhenti ye…

Reply
sham n nisa
August 24, 2009 at 10:42 pm

@ fadiah ..
thanks fadiah … 🙂
Selamat berpuasa ..

Reply
ina zahari
August 25, 2009 at 2:33 pm

icah…tahniah,sebenarnya dah lama aku dengar anis bakery tak sangka teman aku dulu ,anyway congrat apa hal contact aku ye,bye.

Reply
farah wahidah
August 26, 2009 at 11:13 am

salam…
erm dh tgk dah kat majalah3..
mmg tak menang tangan yerk buat kuih raya..Pelbagai kuih raya..
paling best tgk wat kuih bakar..nmpak cam sedap jek…
pape pun teruskan usaha anda untuk lebih maju lagi dalam bidang ini..
wassalam..

Reply
sham n nisa
August 26, 2009 at 3:25 pm

@ farah wahidah
.. thanks bebanyak .. 🙂

Reply
nurzehan
August 31, 2009 at 12:29 am

Wah.. congrats ye! harap2 makin murah rezeki. sy sempat tgk di majalah 3 aritu. bukan main lg en.sham enterframe.. congrats coz keluar kat majalah SAJI gak..!!! hihihihihi.. nnt nk tempah muffin lg. errr, miss samprit anisbakery la this year! sy tgh sakit, so pantang2 xleh mkn lg. hihihihi

Reply
sham n nisa
August 31, 2009 at 11:37 am

@ nurzehan ..
thanks.. for yr visit .. 🙂
kami doakan U cepat2 sembuh ..

Kuih samprit tak de tahun ni .. maybe next year .. 🙂

thanks .

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *