Top 10 Bestseller @ AnisBakery.net

Moist Chocolate Cake

Jadi – inilah hasil daripada penelitian kami untuk sepanjang 5 bulan pertama 2008 ini – “Top 10 Bestseller @ AnisBAkery.net ” :

  1. Muffin Chocolate Marble
  2. Vanilla Cupcakes

Cheese Cake @ AnisBakery.net

Terima Kasih kepada semua Pelanggan- pelanggan AnisBakery.net

Sham&NIsa

Related Links :

23 thoughts on “Top 10 Bestseller @ AnisBakery.net

  1. nampak menyelerekan.boleh bagi alamat kdai anda yg paling hampir dgn bangi?

  2. hi Nana ..
    lokasi kami :
    AnisBakery
    No 30, Lot 6076 Jln Selamat,
    Kg Sg Ramal Dalam,
    43000 Kajang…

    kami akan email map sebentar lagi … thanks 4 visiting 🙂

  3. nak tya anisbakery ada x kat sabah??

    1. hi sweety moms,
      maaf ya . Buat masa ni kami di Semenanjung shj.
      tetapi satu hari nanti kami akan ke sana juga 🙂

      thanks

  4. Salam anis.bakery..

    saya berminat nak tempah kek untuk 4 Mac ini.
    boleh emailkan ke ima367@yahoo.com quotation untuk kek dan harga delivery untuk area kajang/serdang?
    satu lagi, boleh cadangkan kek yang paling sedap? 🙂

    terima kasih.

  5. Salam anis bakery..

    Saya berminat nak tempah kek untuk bulan April,
    boleh cadangkan kek yang sedap untuk anniversary kawin… dan juga kek orange untuk birthday emak…
    please quote the price. Delivery di KL

  6. Hi anis bakery,

    boleh saya dptkan quotation untuk wedding cake and delivery charge sekali.
    Email ke azim209@yahoo.com

  7. saya nak request quotation bahulu dengan packaging skali.saya nak tempah untuk bulan oct.tq

    1. @ hanyf
      ..
      saya akan emailkan quote malam ni ya …

      tq

    2. @ hanyf
      ..ok kami dah email… tq

  8. salam…………

    sy nk tanya muffin chocolate chip msh ada lg x.blh bg qoutation x utk 1000pcs siap dengan bekas sekali.brp lm blh thn klu utk perjalanan jauh.ada apa2 charge x?

  9. hi..saya nak order kek bln 11 nie..blh delivery tak coz nak buat suprise..area sekitar bt.24 dengkil..email quote kat emal saya

  10. hi,
    leh email kt sy quote ”birthday cake”…
    sy nk order utk 30/10 ni..

    teringin nk order New ! “Super” Strawberry + Moist Chocolate Cakes …give me quote ye..

    delivery if posibble ke Hosp. Sungai Buloh..

  11. boleh x saya dapat quatation harga bagi kek kahwin termasuk penghantaran sekali…

  12. hye, boleh tak tlg bagi quotation harga paling murah (hehehe…) untuk muffin chocolate chip untuk 3000 pc?? muffin sahaja without packaging.. thanks…

  13. Salam,

    Boleh saya dapatkan price utk cheese cake yang ada strawberry tu dan berapa beratnya?
    Jika saya nak tempah dan ambil pada 22hb ni sempat tak? harap dapat email saya.

    TQ

  14. hi there…

    bleh qou utk muffin choc inc packanging, 100pcs..tq

  15. salam,

    cantik2 design kek yg anis bakery buat. boleh email pada sy quotation untuk tempahan wedding cakes. tq

  16. Hi,

    Nak tanye bpe tok bahulu + kotak? 1500 pcs . Tq

    1. Ququ : harganya untuk kuantiti tempahan 1500 kotak = RM 2.10 sekotak . Tqvm ..

      by the way … bila majlis Ququ akan berlangsung ye ?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close