Close

Top 10 Bestseller @ AnisBakery.net

Moist Chocolate Cake

Jadi – inilah hasil daripada penelitian kami untuk sepanjang 5 bulan pertama 2008 ini – “Top 10 Bestseller @ AnisBAkery.net ” :

  1. Muffin Chocolate Marble
  2. Vanilla Cupcakes

Cheese Cake @ AnisBakery.net

Terima Kasih kepada semua Pelanggan- pelanggan AnisBakery.net

Sham&NIsa

Related Links :

23 Comments on “Top 10 Bestseller @ AnisBakery.net

[…] mendapatkan hasil yang memuaskan – kami menggunakan resepi Favourite kami ( sila lihat post kami – Top 10 Bestseller @ AnisBakery.net ..) – Moist Chocolate […]

Reply

[…] top 10 bestseller @ AnisBakery.net […]

Reply

[…] : Moist Chocolate Cake ( lihat posting kami – Top 10 Bestseller @ AnisBakery.net […]

Reply
nana nair
October 15, 2008 at 8:42 pm

nampak menyelerekan.boleh bagi alamat kdai anda yg paling hampir dgn bangi?

Reply
anis.bakery
October 16, 2008 at 10:32 am

hi Nana ..
lokasi kami :
AnisBakery
No 30, Lot 6076 Jln Selamat,
Kg Sg Ramal Dalam,
43000 Kajang…

kami akan email map sebentar lagi … thanks 4 visiting 🙂

Reply
sweety moms
January 22, 2009 at 12:01 pm

nak tya anisbakery ada x kat sabah??

Reply
anis.bakery
January 22, 2009 at 12:50 pm

hi sweety moms,
maaf ya . Buat masa ni kami di Semenanjung shj.
tetapi satu hari nanti kami akan ke sana juga 🙂

thanks

Reply
ima
February 24, 2009 at 10:13 am

Salam anis.bakery..

saya berminat nak tempah kek untuk 4 Mac ini.
boleh emailkan ke ima367@yahoo.com quotation untuk kek dan harga delivery untuk area kajang/serdang?
satu lagi, boleh cadangkan kek yang paling sedap? 🙂

terima kasih.

Reply
Umie
March 19, 2009 at 8:58 am

Salam anis bakery..

Saya berminat nak tempah kek untuk bulan April,
boleh cadangkan kek yang sedap untuk anniversary kawin… dan juga kek orange untuk birthday emak…
please quote the price. Delivery di KL

Reply
Azie
May 3, 2009 at 8:12 pm

Hi anis bakery,

boleh saya dptkan quotation untuk wedding cake and delivery charge sekali.
Email ke azim209@yahoo.com

Reply
hanyf
August 27, 2009 at 1:24 pm

saya nak request quotation bahulu dengan packaging skali.saya nak tempah untuk bulan oct.tq

Reply
sham n nisa
August 27, 2009 at 3:03 pm

@ hanyf
..
saya akan emailkan quote malam ni ya …

tq

Reply
sham n nisa
August 27, 2009 at 8:11 pm

@ hanyf
..ok kami dah email… tq

Reply
wanie
September 27, 2010 at 12:18 pm

salam…………

sy nk tanya muffin chocolate chip msh ada lg x.blh bg qoutation x utk 1000pcs siap dengan bekas sekali.brp lm blh thn klu utk perjalanan jauh.ada apa2 charge x?

Reply
diana
October 4, 2010 at 9:02 pm

hi..saya nak order kek bln 11 nie..blh delivery tak coz nak buat suprise..area sekitar bt.24 dengkil..email quote kat emal saya

Reply
rafiza bt rahmat
October 11, 2010 at 12:51 pm

hi,
leh email kt sy quote ”birthday cake”…
sy nk order utk 30/10 ni..

teringin nk order New ! “Super” Strawberry + Moist Chocolate Cakes …give me quote ye..

delivery if posibble ke Hosp. Sungai Buloh..

Reply
rozana
December 31, 2010 at 3:05 pm

boleh x saya dapat quatation harga bagi kek kahwin termasuk penghantaran sekali…

Reply
nana
February 11, 2011 at 11:01 pm

hye, boleh tak tlg bagi quotation harga paling murah (hehehe…) untuk muffin chocolate chip untuk 3000 pc?? muffin sahaja without packaging.. thanks…

Reply
ujie
February 14, 2011 at 1:25 pm

Salam,

Boleh saya dapatkan price utk cheese cake yang ada strawberry tu dan berapa beratnya?
Jika saya nak tempah dan ambil pada 22hb ni sempat tak? harap dapat email saya.

TQ

Reply
little lulu
June 23, 2011 at 12:16 pm

hi there…

bleh qou utk muffin choc inc packanging, 100pcs..tq

Reply
suenish
July 13, 2011 at 10:31 pm

salam,

cantik2 design kek yg anis bakery buat. boleh email pada sy quotation untuk tempahan wedding cakes. tq

Reply
Ququ
August 11, 2011 at 2:20 pm

Hi,

Nak tanye bpe tok bahulu + kotak? 1500 pcs . Tq

Reply
sham n nisa
August 17, 2011 at 10:10 am

Ququ : harganya untuk kuantiti tempahan 1500 kotak = RM 2.10 sekotak . Tqvm ..

by the way … bila majlis Ququ akan berlangsung ye ?

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: