tempahan | wedding cupcakes of the month

Wedding Cupcakes of the month ( Oktober 2008) :

wedding cupcakes
wedding cupcakes

more pictures ..

Tempahan Wedding Cupcakes | October 2008

(thanks to Wan Meliza  atas  gambar2 ni  :)  )

3 tiers wedding cupcakes
3 tiers wedding cupcakes

Tema : merah putih

Kek : Chocolate

Wedding Cupcakes Aimi & Azhar
Wedding Cupcakes Aimi & Azhar

ok ini dia pengantinnya…

From AnisBakery.net : kami mengucapkan “Selamat Pengantin Baru pada Aimi & Azhar”

” Semoga Berbahagia Hingga ke Anak Cucu ”

… terasa seperti nak kahwin sekali lagi .. 🙂

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

1. Tempahan Wedding Cupcakes

2. Tempahan Cupcakes Hantaran Package | Latest trend ..

3. not your ordinary wedding cupcakes…

10 thoughts on “tempahan | wedding cupcakes of the month

  1. Salam Kak Nisa..menarik la plak nengok 3 tiers wedding cupcakes nih…nampak simple dan sedap..brape quo?kalau 2 tiers lak camner?email saya ek?tq

  2. salam kak nisa sy pun suke sgt ngan kek akak 2. bleh akak email sy harganya tahniah diatas kreativiti akak moga trus success

  3. hi Mieza..
    kami dah email quote untuk 3 tiers & 2 tiers ya…

    thanks

  4. Hi Nurul 🙂

    kami dah email quote ya …

  5. hi kak. boleh email x quo utk 200 pcs cup cakes nie?

  6. wow..mnariknye..blh emailkn skali quotation 2 tiers & 3 tiers?

  7. hai kak..cantik..bole email harga tuk cup cakes utk 2 tier. dan cup cakes + cake jd 2 tier brp harga yer?
    mekasih…

  8. kak boleh tolong emailkan kat saya brp harga untuk kek fondant 2 tier dgn cup cakes kat bawah dia . Tq

  9. cute la 3 tier wedding cupcakes tu…leh x email quote kat sy?
    tq

  10. salam boleh x bg harga cup cake ini?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close