Close

Tempahan Pink Cupcakes 2.0

peminat warna pink amat ramai sekali .

pink cupcakes

 

Percayalah kenyataan ini. Lebih 50% daripada pelanggan2 kami memilih / berminat dengan warna pink . Beberapa bulan yang lepas , seorang daripada customer kami membuat special request pada Nisa untuk membuat decor cupcakes dengan warna tema ‘pink&purple’.

Maka – terhasillah satu lagi variant cupcakes di AnisBakery.net ini ( untuk variasi cupcakes lain lihat posting kami sebelum ni ..)  yang kami namakan ‘pink&purple cupcakes’. Dan kami membuat satu posting khas di laman kami untuk pink&purple cupcakes ini.

Pink Cupcakes 2.0

…  beberapa minggu yang lalu – kami menerima satu lagi tempahan dengan tema yang sama .

pink birthday cake Ilham2

.. tetapi dengan sedikit kelainan. Pink Cupcakes 2.0 ( now- available with strawberry flavour ! 🙂 )

pink n purple

dan juga ditambah ‘wording’ pada cupcakes..  .  amat2 sesuai untuk dijadikan Birthday Cupcakes , Hantaran cupcakes, wedding cupcakes ataupun sebagai wedding gift.

pink n purpleclose

gambar dari sudut tepi.. ( our favourite )

 

 

pink n purple date

& jangan lupa request untuk tarikh penting seperti ini ya…!.

 

 

Tempahan Pink Wedding Cupcakes

Jika anda adalah peminat pink.. & anda akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi …

..dan anda lebih ‘prefer’ wedding cupcakes daripada wedding cakes …

.. ataupun kombinasi Wedding Cupcakes + Snow White Wedding Cakes .. untuk majlis anda nanti …

.. samada 2 tiers … ataupun  3 tiers … ( U decide..)

Hubungi kami segera ! ( call hari ni !)  – kami ingin ( amat teruja sebenarnya 🙂 ) untuk membuat satu pakej wedding cupcakes dengan tema pink….. untuk anda  .

Khas untuk pelanggan yang bertuah , kami akan membuat 1 posting Istimewa ( special coverage ) untuk wedding cupcakes anda di laman web ini ( complete with slideshow ) untuk tatapan anda, family , frens etc… 24/7 …

dengan kata lain  kenangan indah anda akan diabadikan Online … .. 🙂

 

thanks all..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

 

Related Links :

 

17 Comments on “Tempahan Pink Cupcakes 2.0

ili
November 21, 2008 at 3:13 pm

saya ili macam mana saya nak tempah?
saya nak yang macam kak iffa bagi kat nazuitm 2.. saya da try da
yang choclate 2 sedap tol..
yang korang wat tok dia ada 2 jenis kan? 2 saya suke.. yang lagi satu sedap gak tapi prefer yang 2 2.
penat cari mana akak naz tempah kek 2.. akhirnye berjaya
yeyeyyeye

Reply
ili
November 21, 2008 at 3:22 pm

jap jap.. nak tanya arga sekali.. hehe

Reply
ilyana
November 22, 2008 at 1:40 am

how much untuk tempah?sy berminat tempah for wedding..

Reply
anis.bakery
November 24, 2008 at 1:51 pm

ili..
kami dah hantar email ya…
hope U enjoy the slideshow…

tq

Reply
anis.bakery
November 24, 2008 at 1:53 pm

ilyana ,
quote untuk ‘pink wedding cupcakes’ tu kami dah email last nite..
tq

Reply
gurlz
December 21, 2008 at 2:42 pm

salam..i ber minat sgt about ull nyer product!! so cute…
boleh bg i info about cup cake n quo skali x..acctually utk hantaran pertunangan n gift,kalu boleh u komen2 or give some ideas kk..u tgl maner eh?? boleh i dpt kn trial set x??

Reply
anis.bakery
December 22, 2008 at 9:11 am

Hi gurlz..
thanks for yr interest .

pls check email ya..

Reply
D
December 31, 2008 at 2:50 pm

cantik sangat….leh email tak cara nk tempah n harga skali?…so lovely………….10x

Reply
aini
February 12, 2009 at 4:36 pm

boleh tak sent harga cup cake for majlis pertunangan..
cepat tau
urgent!!

Reply
sara
February 18, 2009 at 9:54 am

bleh anta hrga utk tng x?
secepat mgkn k..
thanks

Reply
sara
February 18, 2009 at 9:55 am

lg 1 branch kt mne?

Reply
anis.bakery
February 18, 2009 at 11:00 am

sara ..

Alamat Kami :

Anis Bakery,
No 30, Lot 6076,
Jalan Selamat, Kg Sungai Ramal Dalam,
43000 Kajang, Sel.

Phone :

019-3797 569 ( sham )
010-255 4537 ( nisa )

atau boleh lihat di sini – untuk maklumat tentang kami ..
thanks

Reply
ina
May 14, 2009 at 5:00 pm

bole x bg quo untuk cupcake untuk door gift, yg de personal casing. dlm 100pcs…

Reply
nida
August 22, 2009 at 6:25 pm

hii,
saya nida, saya berkenan dengan cupcake pink +purple tu… cantik sgt2
nak buat hantaran untuk perkahwinan..
boleh bagi quotation tak berapa harga…
& kalo nk uat gift tuk tetamu & order >1000 pcs brp lak hg? ada diskaun tak….

Reply
ain
February 25, 2010 at 10:31 am

hai..nk tnye..tu cuppy fondant or krim besa yer?hrga brape? tgh mcri utk bezday tng nie

Reply
sham n nisa
March 2, 2010 at 12:13 pm

Ain .. yg ni bukan fondant ya .. 🙂

harga cupcakes seperti ini = RM 75 / box / 25pcs / moist chocolate kek / fresh cream.

wslm

Reply
julian
March 19, 2010 at 5:04 pm

hi..
i interested with this pink cupcakes n also pink&purple cupcakes. is it still available? if yes, boleh x bg info both of the cupcakes n the quo..actually utk hantaran pertunangan.
t.i.a:)

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: