Tempahan Pink Cupcakes 2.0

peminat warna pink amat ramai sekali .

pink cupcakes

 

Percayalah kenyataan ini. Lebih 50% daripada pelanggan2 kami memilih / berminat dengan warna pink . Beberapa bulan yang lepas , seorang daripada customer kami membuat special request pada Nisa untuk membuat decor cupcakes dengan warna tema ‘pink&purple’.

Maka – terhasillah satu lagi variant cupcakes di AnisBakery.net ini ( untuk variasi cupcakes lain lihat posting kami sebelum ni ..)  yang kami namakan ‘pink&purple cupcakes’. Dan kami membuat satu posting khas di laman kami untuk pink&purple cupcakes ini.

Pink Cupcakes 2.0

…  beberapa minggu yang lalu – kami menerima satu lagi tempahan dengan tema yang sama .

pink birthday cake Ilham2

.. tetapi dengan sedikit kelainan. Pink Cupcakes 2.0 ( now- available with strawberry flavour ! 🙂 )

pink n purple

dan juga ditambah ‘wording’ pada cupcakes..  .  amat2 sesuai untuk dijadikan Birthday Cupcakes , Hantaran cupcakes, wedding cupcakes ataupun sebagai wedding gift.

pink n purpleclose

gambar dari sudut tepi.. ( our favourite )

 

 

pink n purple date

& jangan lupa request untuk tarikh penting seperti ini ya…!.

 

 

Tempahan Pink Wedding Cupcakes

Jika anda adalah peminat pink.. & anda akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi …

..dan anda lebih ‘prefer’ wedding cupcakes daripada wedding cakes …

.. ataupun kombinasi Wedding Cupcakes + Snow White Wedding Cakes .. untuk majlis anda nanti …

.. samada 2 tiers … ataupun  3 tiers … ( U decide..)

Hubungi kami segera ! ( call hari ni !)  – kami ingin ( amat teruja sebenarnya 🙂 ) untuk membuat satu pakej wedding cupcakes dengan tema pink….. untuk anda  .

Khas untuk pelanggan yang bertuah , kami akan membuat 1 posting Istimewa ( special coverage ) untuk wedding cupcakes anda di laman web ini ( complete with slideshow ) untuk tatapan anda, family , frens etc… 24/7 …

dengan kata lain  kenangan indah anda akan diabadikan Online … .. 🙂

 

thanks all..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

 

Related Links :

 

17 thoughts on “Tempahan Pink Cupcakes 2.0

  1. saya ili macam mana saya nak tempah?
    saya nak yang macam kak iffa bagi kat nazuitm 2.. saya da try da
    yang choclate 2 sedap tol..
    yang korang wat tok dia ada 2 jenis kan? 2 saya suke.. yang lagi satu sedap gak tapi prefer yang 2 2.
    penat cari mana akak naz tempah kek 2.. akhirnye berjaya
    yeyeyyeye

  2. jap jap.. nak tanya arga sekali.. hehe

  3. how much untuk tempah?sy berminat tempah for wedding..

  4. ili..
    kami dah hantar email ya…
    hope U enjoy the slideshow…

    tq

  5. ilyana ,
    quote untuk ‘pink wedding cupcakes’ tu kami dah email last nite..
    tq

  6. salam..i ber minat sgt about ull nyer product!! so cute…
    boleh bg i info about cup cake n quo skali x..acctually utk hantaran pertunangan n gift,kalu boleh u komen2 or give some ideas kk..u tgl maner eh?? boleh i dpt kn trial set x??

    1. Hi gurlz..
      thanks for yr interest .

      pls check email ya..

  7. cantik sangat….leh email tak cara nk tempah n harga skali?…so lovely………….10x

  8. boleh tak sent harga cup cake for majlis pertunangan..
    cepat tau
    urgent!!

  9. bleh anta hrga utk tng x?
    secepat mgkn k..
    thanks

  10. lg 1 branch kt mne?

    1. sara ..

      Alamat Kami :

      Anis Bakery,
      No 30, Lot 6076,
      Jalan Selamat, Kg Sungai Ramal Dalam,
      43000 Kajang, Sel.

      Phone :

      019-3797 569 ( sham )
      010-255 4537 ( nisa )

      atau boleh lihat di sini – untuk maklumat tentang kami ..
      thanks

  11. bole x bg quo untuk cupcake untuk door gift, yg de personal casing. dlm 100pcs…

  12. hii,
    saya nida, saya berkenan dengan cupcake pink +purple tu… cantik sgt2
    nak buat hantaran untuk perkahwinan..
    boleh bagi quotation tak berapa harga…
    & kalo nk uat gift tuk tetamu & order >1000 pcs brp lak hg? ada diskaun tak….

  13. hai..nk tnye..tu cuppy fondant or krim besa yer?hrga brape? tgh mcri utk bezday tng nie

    1. Ain .. yg ni bukan fondant ya .. 🙂

      harga cupcakes seperti ini = RM 75 / box / 25pcs / moist chocolate kek / fresh cream.

      wslm

  14. hi..
    i interested with this pink cupcakes n also pink&purple cupcakes. is it still available? if yes, boleh x bg info both of the cupcakes n the quo..actually utk hantaran pertunangan.
    t.i.a:)

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close