Close

May 20, 2009

Tempahan Cupcakes | promosi

**Latest Update ** 21 Jun 2011**
..Promosi Tempahan Cupcakes terbaru ! Untuk 3 hari sahaja .

Cupcakes -promo #2 @ AnisBakery.net

Malaysia's Easiest Cupcakes Contest ! 🙂

 

Promosi Cupcakes  Terbaru di AnisBakery.net :

.. thanks kepada semua pemenang Promosi Cupcakes #1 kami , pada Februari yang lalu , kami akan mengadakan sekali lagi ( Promosi Cupcakes #2 ) pada pertengahan Jun 2009 ini .. sekarang ! –>> lihat promo #2 di sini

.. so simple..

.. lebih ramai pemenang …

.. lebih mengenyangkan … 🙂

stay tuned !

& make sure  anda subscribe pada Email Updates kami …

thanks & Wassalam …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

147 Comments on “Tempahan Cupcakes | promosi

Ms Amalina
April 20, 2010 at 11:03 pm

i love browsing thru ur pages. love it! Looking 4ward to order with u later:)

Reply
yanti
June 30, 2010 at 3:59 pm

saya nak order cupcakes + berapa harga + design?

saya nak order dalam 200 biji

Reply
Vie
July 20, 2010 at 6:58 pm

ada buat delivery tak??

Reply
asmer
September 28, 2010 at 3:55 pm

Salam,

Salam,

Nak tanye..

Kedai cik ade jual cup cake untuk hari jadi x?
untuk lelaki..dlm 15-20 cup cakes..
and ade x perkhidmatan delivery ke area kajang?
kalo ade, nk mtk quotation harga..=)

Thank You.

Reply
lyana ain
July 21, 2010 at 2:18 pm

u pnye kdai ade kat mane ek? sy nk tnye psl cupcake utk bfday n just utk ske2 ..50 pieces (cadbury chocolate) brape ye?? u ade delivery ke? brape ye hrga delivery??

Reply
lynn ina
July 22, 2010 at 9:15 pm

salam
sy nak tanye if sy nak order cadbury chocolate sempena bezday tunang sy kat samsung port klang bp rege? bezday date on 6/8.

Reply
Fazilah
August 23, 2010 at 4:55 pm

Salam…..

Saya bercadang untuk mengadakan “Birthday Party” anak. Saya nak tanya harga untuk tempahan cupcakes.

Reply
noratikah roslan
September 22, 2010 at 7:57 pm

sy nak buat tempahan cupcake… tapi boleh ke design kan cupcake yg berkisarkn pelayan n dunia kapal… kalo tempahan dlm 40 biji, berapa harganye..

Reply
jamalia
September 25, 2010 at 4:48 pm

saya nak order cup cake .berapa harga ye

Reply
jamalia
September 25, 2010 at 4:48 pm

saya nak order cup cake .berapa harganya. berapa harga sebiji kek

Reply
piyu
October 7, 2010 at 12:25 am

saya nak order cup cake dlm 50 biji.. brapa harganya?

Reply
suryana
October 13, 2010 at 1:23 pm

salam. saya nak order cup cakes (cadbury chocolate).
berapa min purchase untuk cup cakes 2?
and berapa harga?

Reply
Normala johari
October 17, 2010 at 11:33 pm

saya nak tau kalau saya nak tempah cupcakes dalam 200biji siap dalam bekas sekali berapa harganya?dan kalau saya dtg amik sendiri cupcakes tu saya area batu caves je… tq

Reply
saza
October 19, 2010 at 7:30 am

salam.
nak tanya kalau saya nak tempah cupcakes untuk anniversary jenis ape yg sesuai n nak tahu harga. kalau bleh nak buat kejutan kat suami.nak mintak hantar kat opis dia (area jalan ipoh, KL).

Reply
huda
October 25, 2010 at 9:56 pm

salam..sy nk tny price utk order cup cakes yg print gmbo?lokasi sy dkt batu buruk trg..de delivery ke?cup cakes utk hantaran tunang

Reply
Effa
October 26, 2010 at 4:33 pm

Salam,

Sy nk mtk quotation utk cupcakes cadbury choc. Leh x bg info on bpe quantity cuppies + harga skali? And nk tanya la, u de delivery service x area sek.9 bdr bru bangi? Utk bday kawan on 4/11/2010 (Khamis). Many thanks! Looking forward fr ur reply..

Reply
ct
October 29, 2010 at 9:02 pm

salam…sy nk tnyer harga cupcakes nie brape yer?utk birthday..plz inform me ASAP…

Reply
jaja
November 10, 2010 at 9:50 am

Salam, boleh dapatkan harga utk cupcakes dan muffin utk 50pcs siap di dalam bekas sebagai doorgift. Majlis pada 4.12.2010. tq

Reply
yanti
December 1, 2010 at 9:17 am

salam..nak tanya?klu nak cupcakes yg medium yer,bper ek hrga??klu sya nak suprise kat hsband,delivery cm ner??kat serdang jer..

Reply
ana
December 10, 2010 at 8:18 am

salam..sy nk tanye if sy nk order cupcake utk majlis aqiqah anak saya..dlm 100pcs bape rgt ye?

Reply
yanti
December 10, 2010 at 5:15 pm

totally smua,trmasuk delivery..bper?

Reply
ekin
January 6, 2011 at 10:33 pm

nak tanye la.. camne nak wat tempahan????
n ade delivery ke jb x?

Reply
dany
May 15, 2011 at 10:19 pm

sy ada stu pertnyaan…sy ingn mmbt stu kjtan trhadapan gf sy yang brada di KL,ttpi sy skrg brada di peneng….sy ingn mmbt tmpahan melalui jrak jauh dan trus hantr kew rumah gf sy…tphan itu adalah ”
cupcake”..

Reply
nadiah
June 22, 2011 at 2:55 pm

ada delivery ke png x.kalau ada i nk buat. payment kt bank mana..?

Reply
sham n nisa
June 23, 2011 at 3:59 am

Salam ..

so sorry Nadiah , buat masa ni kami tiada khidmat delivery ke Penang sana .

wassalam .

Reply
adaw
July 25, 2011 at 9:05 pm

Hi, ada buat delivery to Rantau Panjang tak? do email me to reply. Thanks.

Reply
nuru
August 3, 2011 at 7:09 am

salam..saya nak tnye, ade buat dlvry ke desaminium, seri kembangan x? untuk bufday kwn sy, ..

Reply
Khalidakhorpani
November 12, 2013 at 12:11 pm

Saya nk tempah cupcake 50 pcs untuk wedding….saya nk pada 23 hb 11 9:30 pg tpi bleh ke hntr kt area selayang

Reply

Leave a Reply