Tempahan Cupcakes | promosi

147 comments… add one
  1. Ms Amalina April 20, 2010, 11:03 pm

    i love browsing thru ur pages. love it! Looking 4ward to order with u later:)

    Reply
  2. yanti June 30, 2010, 3:59 pm

    saya nak order cupcakes + berapa harga + design?

    saya nak order dalam 200 biji

    Reply
  3. Vie July 20, 2010, 6:58 pm

    ada buat delivery tak??

    Reply
    1. asmer September 28, 2010, 3:55 pm

      Salam,

      Salam,

      Nak tanye..

      Kedai cik ade jual cup cake untuk hari jadi x?
      untuk lelaki..dlm 15-20 cup cakes..
      and ade x perkhidmatan delivery ke area kajang?
      kalo ade, nk mtk quotation harga..=)

      Thank You.

      Reply
  4. lyana ain July 21, 2010, 2:18 pm

    u pnye kdai ade kat mane ek? sy nk tnye psl cupcake utk bfday n just utk ske2 ..50 pieces (cadbury chocolate) brape ye?? u ade delivery ke? brape ye hrga delivery??

    Reply
  5. lynn ina July 22, 2010, 9:15 pm

    salam
    sy nak tanye if sy nak order cadbury chocolate sempena bezday tunang sy kat samsung port klang bp rege? bezday date on 6/8.

    Reply
  6. Fazilah August 23, 2010, 4:55 pm

    Salam…..

    Saya bercadang untuk mengadakan “Birthday Party” anak. Saya nak tanya harga untuk tempahan cupcakes.

    Reply
  7. noratikah roslan September 22, 2010, 7:57 pm

    sy nak buat tempahan cupcake… tapi boleh ke design kan cupcake yg berkisarkn pelayan n dunia kapal… kalo tempahan dlm 40 biji, berapa harganye..

    Reply
  8. jamalia September 25, 2010, 4:48 pm

    saya nak order cup cake .berapa harga ye

    Reply
  9. jamalia September 25, 2010, 4:48 pm

    saya nak order cup cake .berapa harganya. berapa harga sebiji kek

    Reply
  10. piyu October 7, 2010, 12:25 am

    saya nak order cup cake dlm 50 biji.. brapa harganya?

    Reply
  11. suryana October 13, 2010, 1:23 pm

    salam. saya nak order cup cakes (cadbury chocolate).
    berapa min purchase untuk cup cakes 2?
    and berapa harga?

    Reply
  12. Normala johari October 17, 2010, 11:33 pm

    saya nak tau kalau saya nak tempah cupcakes dalam 200biji siap dalam bekas sekali berapa harganya?dan kalau saya dtg amik sendiri cupcakes tu saya area batu caves je… tq

    Reply
  13. saza October 19, 2010, 7:30 am

    salam.
    nak tanya kalau saya nak tempah cupcakes untuk anniversary jenis ape yg sesuai n nak tahu harga. kalau bleh nak buat kejutan kat suami.nak mintak hantar kat opis dia (area jalan ipoh, KL).

    Reply
  14. huda October 25, 2010, 9:56 pm

    salam..sy nk tny price utk order cup cakes yg print gmbo?lokasi sy dkt batu buruk trg..de delivery ke?cup cakes utk hantaran tunang

    Reply
  15. Effa October 26, 2010, 4:33 pm

    Salam,

    Sy nk mtk quotation utk cupcakes cadbury choc. Leh x bg info on bpe quantity cuppies + harga skali? And nk tanya la, u de delivery service x area sek.9 bdr bru bangi? Utk bday kawan on 4/11/2010 (Khamis). Many thanks! Looking forward fr ur reply..

    Reply
  16. ct October 29, 2010, 9:02 pm

    salam…sy nk tnyer harga cupcakes nie brape yer?utk birthday..plz inform me ASAP…

    Reply
  17. jaja November 10, 2010, 9:50 am

    Salam, boleh dapatkan harga utk cupcakes dan muffin utk 50pcs siap di dalam bekas sebagai doorgift. Majlis pada 4.12.2010. tq

    Reply
  18. yanti December 1, 2010, 9:17 am

    salam..nak tanya?klu nak cupcakes yg medium yer,bper ek hrga??klu sya nak suprise kat hsband,delivery cm ner??kat serdang jer..

    Reply
  19. ana December 10, 2010, 8:18 am

    salam..sy nk tanye if sy nk order cupcake utk majlis aqiqah anak saya..dlm 100pcs bape rgt ye?

    Reply
  20. yanti December 10, 2010, 5:15 pm

    totally smua,trmasuk delivery..bper?

    Reply
  21. ekin January 6, 2011, 10:33 pm

    nak tanye la.. camne nak wat tempahan????
    n ade delivery ke jb x?

    Reply
  22. dany May 15, 2011, 10:19 pm

    sy ada stu pertnyaan…sy ingn mmbt stu kjtan trhadapan gf sy yang brada di KL,ttpi sy skrg brada di peneng….sy ingn mmbt tmpahan melalui jrak jauh dan trus hantr kew rumah gf sy…tphan itu adalah ”
    cupcake”..

    Reply
  23. nadiah June 22, 2011, 2:55 pm

    ada delivery ke png x.kalau ada i nk buat. payment kt bank mana..?

    Reply
    1. sham n nisa June 23, 2011, 3:59 am

      Salam ..

      so sorry Nadiah , buat masa ni kami tiada khidmat delivery ke Penang sana .

      wassalam .

      Reply
  24. adaw July 25, 2011, 9:05 pm

    Hi, ada buat delivery to Rantau Panjang tak? do email me to reply. Thanks.

    Reply
  25. nuru August 3, 2011, 7:09 am

    salam..saya nak tnye, ade buat dlvry ke desaminium, seri kembangan x? untuk bufday kwn sy, ..

    Reply
  26. Khalidakhorpani November 12, 2013, 12:11 pm

    Saya nk tempah cupcake 50 pcs untuk wedding….saya nk pada 23 hb 11 9:30 pg tpi bleh ke hntr kt area selayang

    Reply

Leave a Reply