Tempahan Cupcakes | promosi

Cupcakes

**Latest Update ** 21 Jun 2011**
..Promosi Tempahan Cupcakes terbaru ! Untuk 3 hari sahaja .

Cupcakes -promo #2 @ AnisBakery.net

 

Promosi Cupcakes  Terbaru di AnisBakery.net :

.. thanks kepada semua pemenang Promosi Cupcakes #1 kami , pada Februari yang lalu , kami akan mengadakan sekali lagi ( Promosi Cupcakes #2 ) pada pertengahan Jun 2009 ini .. sekarang ! –>> lihat promo #2 di sini

.. so simple..

.. lebih ramai pemenang …

.. lebih mengenyangkan … :)

stay tuned !

& make sure  anda subscribe pada Email Updates kami …

thanks & Wassalam …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

147 comments… add one

Comments

  1. Ms Amalina says:

    i love browsing thru ur pages. love it! Looking 4ward to order with u later:)

  2. yanti says:

    saya nak order cupcakes + berapa harga + design?

    saya nak order dalam 200 biji

  3. Vie says:

    ada buat delivery tak??

    1. asmer says:

      Salam,

      Salam,

      Nak tanye..

      Kedai cik ade jual cup cake untuk hari jadi x?
      untuk lelaki..dlm 15-20 cup cakes..
      and ade x perkhidmatan delivery ke area kajang?
      kalo ade, nk mtk quotation harga..=)

      Thank You.

  4. lyana ain says:

    u pnye kdai ade kat mane ek? sy nk tnye psl cupcake utk bfday n just utk ske2 ..50 pieces (cadbury chocolate) brape ye?? u ade delivery ke? brape ye hrga delivery??

  5. lynn ina says:

    salam
    sy nak tanye if sy nak order cadbury chocolate sempena bezday tunang sy kat samsung port klang bp rege? bezday date on 6/8.

  6. Fazilah says:

    Salam…..

    Saya bercadang untuk mengadakan “Birthday Party” anak. Saya nak tanya harga untuk tempahan cupcakes.

  7. noratikah roslan says:

    sy nak buat tempahan cupcake… tapi boleh ke design kan cupcake yg berkisarkn pelayan n dunia kapal… kalo tempahan dlm 40 biji, berapa harganye..

  8. jamalia says:

    saya nak order cup cake .berapa harga ye

  9. jamalia says:

    saya nak order cup cake .berapa harganya. berapa harga sebiji kek

  10. piyu says:

    saya nak order cup cake dlm 50 biji.. brapa harganya?

  11. suryana says:

    salam. saya nak order cup cakes (cadbury chocolate).
    berapa min purchase untuk cup cakes 2?
    and berapa harga?

  12. Normala johari says:

    saya nak tau kalau saya nak tempah cupcakes dalam 200biji siap dalam bekas sekali berapa harganya?dan kalau saya dtg amik sendiri cupcakes tu saya area batu caves je… tq

  13. saza says:

    salam.
    nak tanya kalau saya nak tempah cupcakes untuk anniversary jenis ape yg sesuai n nak tahu harga. kalau bleh nak buat kejutan kat suami.nak mintak hantar kat opis dia (area jalan ipoh, KL).

  14. huda says:

    salam..sy nk tny price utk order cup cakes yg print gmbo?lokasi sy dkt batu buruk trg..de delivery ke?cup cakes utk hantaran tunang

  15. Effa says:

    Salam,

    Sy nk mtk quotation utk cupcakes cadbury choc. Leh x bg info on bpe quantity cuppies + harga skali? And nk tanya la, u de delivery service x area sek.9 bdr bru bangi? Utk bday kawan on 4/11/2010 (Khamis). Many thanks! Looking forward fr ur reply..

  16. ct says:

    salam…sy nk tnyer harga cupcakes nie brape yer?utk birthday..plz inform me ASAP…

  17. jaja says:

    Salam, boleh dapatkan harga utk cupcakes dan muffin utk 50pcs siap di dalam bekas sebagai doorgift. Majlis pada 4.12.2010. tq

  18. yanti says:

    salam..nak tanya?klu nak cupcakes yg medium yer,bper ek hrga??klu sya nak suprise kat hsband,delivery cm ner??kat serdang jer..

  19. ana says:

    salam..sy nk tanye if sy nk order cupcake utk majlis aqiqah anak saya..dlm 100pcs bape rgt ye?

  20. yanti says:

    totally smua,trmasuk delivery..bper?

  21. ekin says:

    nak tanye la.. camne nak wat tempahan????
    n ade delivery ke jb x?

  22. dany says:

    sy ada stu pertnyaan…sy ingn mmbt stu kjtan trhadapan gf sy yang brada di KL,ttpi sy skrg brada di peneng….sy ingn mmbt tmpahan melalui jrak jauh dan trus hantr kew rumah gf sy…tphan itu adalah ”
    cupcake”..

  23. nadiah says:

    ada delivery ke png x.kalau ada i nk buat. payment kt bank mana..?

    1. sham n nisa says:

      Salam ..

      so sorry Nadiah , buat masa ni kami tiada khidmat delivery ke Penang sana .

      wassalam .

  24. adaw says:

    Hi, ada buat delivery to Rantau Panjang tak? do email me to reply. Thanks.

  25. nuru says:

    salam..saya nak tnye, ade buat dlvry ke desaminium, seri kembangan x? untuk bufday kwn sy, ..

  26. Khalidakhorpani says:

    Saya nk tempah cupcake 50 pcs untuk wedding….saya nk pada 23 hb 11 9:30 pg tpi bleh ke hntr kt area selayang

Leave a Comment

%d bloggers like this: