Tempahan Cupcakes | hantaran

261 comments… add one
  1. zarina zaini June 15, 2010, 4:39 pm

    Salam, cup cakes cadbury utk hantaran I box berapa harganya? Berapa lama boleh tahan. Coklat xcair ke. I berminat nk order untuk my sister enggagement nk hantar ke pihak lelaki. Colour tema purple & silver. Penghantaran & payment macamana ye?

    Reply
    1. sham n nisa June 16, 2010, 10:16 am

      Salam Zarina Zaini ,

      * harga cadbury coklat cupcakes = RM 65 / set / 25 pcs .
      * pilihan untuk mendapatkan packaging khas hantaran dengan tambahan RM 35 sahaja ( kotak hantaran transparent + custom made tapak cupcakes + hiasan pada kotak hantaran )
      * coklat cadbury tu insyaAllah selamat , simpan di tempat sejuk

      untuk maklumat tempahan / delivery / pembayaran : sila gunakan order form ini ya .

      thanks Zarina

      Reply
  2. nor afidah July 7, 2010, 4:02 pm

    salam, i berminat nak order Cadbury Chocolate Cupcakes (with packaging) n Cadbury Chocolate + Rich Strawberry Cream Cupcakes. How much n mcm mane dgn payment. bley ke delivery ke klang area coz i dok klang.

    Reply
  3. Wendy July 16, 2010, 8:05 pm

    sy nk tanya berkenaan dgn fondant cupcakes .. rm120/box, how many are there in a box? thank you

    Reply
  4. suriana August 2, 2010, 3:17 pm

    sy nk tnya bkenaan tempahan luar kwsn klang, cm sy dr terengganu, bleh ke nk order? tempahan untuk cup cakes for hantaran kahwin. tolong ya, jawab ngn kadar segera, terima kasih.

    Reply
  5. fadhilah August 26, 2010, 6:09 am

    SALAM SY BERMINAT UTK ORDER CUPCAKES BG MAJLIS PERTUNANGNA PADA 25 SEPTEMBER 20101…BERMINAT PADA YANG 65 / SET. (YANG ADE WORDING/ CADBURY) YANG ADE WORDING BOLEH Tukar perkataan lain x?nnti bg quotation ye…terima kasih///=)..

    Reply
    1. sham n nisa August 29, 2010, 1:35 pm

      Fadhilah .

      sila confrmkan tempahan ini ya .

      kami sudah emailkan details tempahan ini . tqvm & wassalam

      Reply
  6. fadhilah August 26, 2010, 6:11 am

    salam nk order cupcakes hantaran bagi majlis 25 september 2010..

    Reply
  7. Siti August 29, 2010, 10:00 am

    Salam.

    Saya berminat dengan pink fondant cupcakes. Utk hantaran ke pihak lelaki, tema orange cream, kalu 25 pcs best price akak leh bg brp? Saya ddk di kajang. Bleh emailkan quotation utk cupcakes hantaran dan patern yg bersesuaian?

    Reply
  8. lia September 30, 2010, 4:59 pm

    salam kak,
    boley x nak taw price untuk cupcakes cadbury chocolate tu..untuk buat hantaran for majlis tunang..n mebi nk letak nama skalik..tlg emel kan dekat saya pliss…tq..

    Reply
  9. wanis October 16, 2010, 9:58 am

    saya berminat utk membuat tempahan Cadbury Chocolate Cupcakes (Harga = RM 65 ) utk birthday gift, bole send pd saya harga beserta kos penghantaran.terima kasih.

    Reply
  10. Nurul October 21, 2010, 1:12 pm

    utk cup cake berapa lama boleh simpan?

    Reply
    1. sham n nisa October 21, 2010, 3:33 pm

      Nurul :
      …. cupcakes / cakes — > boleh tahan sehingga 3 – 4 hari ( simpan dalam peti sejuk ) .

      tqvm

      Reply
  11. zura October 25, 2010, 4:17 pm

    sy duk jb…
    bleh x untk tmpahan

    Reply
  12. rose October 26, 2010, 7:47 am

    sye nak kawen bln march 13.seawal mana kah sye perlu buat tempah tersebut.
    sye memerlukan 150 cupcakes for vip’s.brpe kak?

    Reply
  13. wahida hashim October 27, 2010, 11:25 am

    salam kak

    nak tanya kalau delivery service ada buat area seri kembangan tak..

    Reply
  14. adlin November 9, 2010, 9:16 pm

    salam…
    sy nak tanya..
    if buat gift utk kahwin bleh siapkan dgn bekas nye skali ke?
    sy nak 200pcs brapa ek harga?
    if hantar kat cheras belh kan?
    if ikut tema bleh ke?ada caj tak?
    tq….

    Reply
  15. mahdhar November 18, 2010, 1:54 pm

    salam, utk tempahan cadbury choc n strawberry cream, cara penyimpanan mcmmn ye? cuz saya nak order n nak bw ke Rembau from KL…boleh tak..risau takut cream cair:p

    Reply
    1. sham n nisa November 18, 2010, 3:24 pm

      Salam Mahdhar ..
      * cara penyimpanan : simpan dalam bekas bertutup di dalam peti sejuk
      * untuk travel drpd KL -Rembau – insyaAllah selamat =>> just make sure pasang Air-cond kereta tu kuat2 he he ..

      … good luck ..!

      FYI : cupcakes yg sama sudah selamat untuk travel yg paling jauh ke arah selatan ( setakat ni ) drpd Bangi – Pasir Gudang

      wassalm

      Reply
  16. zue November 20, 2010, 11:58 pm

    salam..nak tnye red and white cupcakes tuk hantaran packages brp yer…harap email quotation..tq

    Reply
    1. sham n nisa November 22, 2010, 5:40 pm

      zue ..

      red&*white cupcakes harganya = RM 75/ set / 25pcs . tqvm

      Reply
  17. haszmira hanipah December 10, 2010, 10:47 am

    salam…nak tanye harga gift bahulu dlm plastik…tidak termasuk kotak…

    Reply
  18. hanizan December 15, 2010, 11:49 am

    salam,

    Sy nak tempah Cadbury & rich Strawberry cream cupcakes (with word) + packing.
    Bila seelok2nya sy nak tempah? sbb nak buat hantaran pertunangan awal bln 2 / 2011 (raya cina)

    Reply
  19. fuziana tusimin December 20, 2010, 9:37 pm

    saya nak tanya, macam mana penghantaran cupcakes nie? saya perlu pickup sendri or boleh delivery sampai ke rumah?

    Reply
  20. kama January 7, 2011, 2:21 pm

    salam..nak tanye….ada perhantaran ke seremban x?kalo xd…..sy nak amik tempahan nie kt mn yer?kalo ade penghantaran lagi cun…=)

    Reply
  21. ija hashim January 25, 2011, 1:06 pm

    Salam, saya ada email you about my order, can you please reply it ASAP?
    thanks

    Reply
  22. ogy February 16, 2011, 3:47 pm

    cantekk tapi sye jauh kat jb… untuk bertunang.. emmmm nice…

    Reply
  23. Fiza May 5, 2011, 2:44 pm

    salam.. blh x saya nk tempah cupcake.. untuk majlis pada 28/05/2011…tema warna pink hijau..blh bagi saya quotation x? saya nak cupcake yg tahan lama coz nak bawa dr kl ke perak…tq

    Reply
  24. liya yahaya May 26, 2011, 10:38 am

    ade tak penghantaran ke Kuantan Pahang

    Reply
  25. radzwan May 31, 2011, 11:13 am

    kalau nak tempah cadbury chocolate cake,kuantiti dalam 500 biji..boleh x bg harga yg bersesuaian…..

    Reply
    1. sham n nisa June 1, 2011, 5:47 pm

      Radzwan ,

      cadbury chocolate cupcakes ni , perlukan harga cupcakes sahaja ,

      atau dgn individual packaging …?

      wslm

      Reply
  26. riswan July 30, 2011, 11:08 am

    ble bgi no fon.saya betul2 nk order.urgent

    Reply
  27. elvy August 16, 2011, 11:29 pm

    anis,
    ada tak jual coklat ngan kotaknya skali utk wedding gift?
    brapa lama coklat ni bole simpan?

    Reply

Leave a Reply