Tempahan Cupcakes | hantaran

Salam All ..

tempahan cupcakes | pakej hantaran

tempahan cupcakes | pakej hantaran

Tempahan Cupcakes untuk dijadikan hantaran perkahwinan , kini :

  • Lebih mudah / pantas / efisyen : - tempahan online  + delivery service ( ** buat masa ini untuk area Klang Valley shj )
  • lebih berbaloi :- harga pakej cupcakes ( 25pcs / set ) bermula daripada RM 80 / set & above .
  • dengan pilihan packaging yang cun, menarik & menjimatkan masa & tenaga :- hanya dengan tambahan RM 40 sahaja membolehkan anda mendapatkan packaging khas hantaran : kotak hantaran transparent + custom made tapak cupcakes & lengkap dengan hiasan  pada kotak mengikut warna tema majlis anda .

** LATEST UPDATE 3rd April 2014 :Pakej cupcakes terbaru via FB

 

 

Bestselling Cupcakes@ AnisBakery.net | Pakej  hantaran

  • Cadbury Chocolate  Cupcakes

1 Cadbury Cupcakes . .

cadbury cupcakes @ Anisbakery.net

25 pcs moist chocolate cupcakes + special recipe chocolate cream topping + cadbury chocolate + taburan serbuk koko atas setiap cupcakes

Harga = RM 80 / set

Tambahan = RM 40  – dengan packaging kotak hantaran khas.  ( Optional )

  • Cadbury Chocolate  + Rich Strawberry Cream Cupcakes

Cadbury & rich Strawberry cream cupcakes

 satu daripada variasi Cadbury Chocolate Cupcakes  . Kali ini dengan disertai oleh Rich Strawberry Cream cupcakes . 25 pcs .Pakej paling berbaloi untuk anda :-) |

Harga = RM 100 / set

Tambahan = RM 40  – dengan packaging kotak hantaran khas.  ( Optional )

  • 1 Thing To Do Cupcakes

anniversary cupcakes

1 thing to do cupcakes

1 thing to do 3 words for you  i luv U .  Simple cupcakes decor + special message di atas cupcakes  ..

Harga = RM 85 / set

Tambahan = RM 40  – dengan packaging kotak hantaran khas.  ( Optional )

  • Pakej Dila & Ujai

Pink Cupcakes Hantaran untuk Dila & Ujai

cupcakes for hantaran | pink roses

pakej Dila & Ujai . White Cream + pink Rose Bud . 25 pcs / set

Harga = RM 150 / set

Tambahan = RM 40 – dengan packaging kotak hantaran khas. ( Optional )

  • Pink Fondant Cupcakes

Pink fondant cupcakes

Pink fondant cupcakes

pink Fondant cupcakes . 25 pcs / set . With Moist Chocolate Cupcakes . Warna hiasan / tema boleh di sesuaikan mengikut warna tema majlis anda .. :)

Harga = RM 150 / set

Tambahan = RM 40 dengan packaging kotak hantaran khas. ( Optional )

Pakej Cupcakes Hantaran | Pilihan Lain

dan di bawah ini pula adalah antara beberapa contoh pakej cupcakes kami yang lain :

  1. Cadbury + Kit Kat Chocolate cupcakes : RM 95 / box / 25pcs .
  2. Oreo Chocolate Cupcakes = RM 90 / box / 25pcs ( NEW ! 2010 cupcakes )
  3. Cupcakes with Letters = RM 90 / box / 25 pcs ( NEW ! 2010 cupcakes )
  4. Blueberry Chocolate Cupcakes = RM 95 / box / 25 pcs ( NEW ! 2010 cupcakes )
  5. Fruit cupcakes ( strawberry / peach / maraschino ) : RM95/cox/ 25pcs.
  6. Rich Strawberry Cream Cupcakes : RM 95 / box / 25pcs.
  7. white chocolate sprinkles cupcakes : RM 95/ box / 25pcs .
  8. wedding cupcakes ( with rose flower / fondant / gum paste ) : from RM 100 & above .
  9. royal icing cupcakes : RM 150 / box / 25pcs
  10. Fondant Cupcakes : from RM 150 / box

sebarang pertanyaan , sila tinggalkan komen ada di bawah ..

thanks all…

░░░░░░░░░░░░░░░ #aboutUS : ░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Our Hotline : 012-6664044 / 603-8920 9464
Follow us on Facebook : https://www.facebook.com/AnisBakery.net
https://www.facebook.com/aniscafeatbangi
Follow Us on Instagram : http://instagram.com/anisbakery
Follow Us on Twitter : https://twitter.com/anisbakery
Our Flickr Picture Gallery : http://www.flickr.com/photos/anisbakery/
Email : anisbakery@live.com.my
Google Maps ke #aniscafe —- >> https://goo.gl/maps/yAHkw

Related links :

  1. about us – AnisBAkery.net
  2. Wedding Gift – moist chocolate cupcakes
  3. Birthday cupcakes
  4. cadbury chocolate cupcakes
  5. Royal Icing Cupcakes Wedding Gift

Comments

  1. zarina zaini says:

    Salam, cup cakes cadbury utk hantaran I box berapa harganya? Berapa lama boleh tahan. Coklat xcair ke. I berminat nk order untuk my sister enggagement nk hantar ke pihak lelaki. Colour tema purple & silver. Penghantaran & payment macamana ye?

    1. sham n nisa says:

      Salam Zarina Zaini ,

      * harga cadbury coklat cupcakes = RM 65 / set / 25 pcs .
      * pilihan untuk mendapatkan packaging khas hantaran dengan tambahan RM 35 sahaja ( kotak hantaran transparent + custom made tapak cupcakes + hiasan pada kotak hantaran )
      * coklat cadbury tu insyaAllah selamat , simpan di tempat sejuk

      untuk maklumat tempahan / delivery / pembayaran : sila gunakan order form ini ya .

      thanks Zarina

  2. nor afidah says:

    salam, i berminat nak order Cadbury Chocolate Cupcakes (with packaging) n Cadbury Chocolate + Rich Strawberry Cream Cupcakes. How much n mcm mane dgn payment. bley ke delivery ke klang area coz i dok klang.

  3. Wendy says:

    sy nk tanya berkenaan dgn fondant cupcakes .. rm120/box, how many are there in a box? thank you

  4. suriana says:

    sy nk tnya bkenaan tempahan luar kwsn klang, cm sy dr terengganu, bleh ke nk order? tempahan untuk cup cakes for hantaran kahwin. tolong ya, jawab ngn kadar segera, terima kasih.

  5. fadhilah says:

    SALAM SY BERMINAT UTK ORDER CUPCAKES BG MAJLIS PERTUNANGNA PADA 25 SEPTEMBER 20101…BERMINAT PADA YANG 65 / SET. (YANG ADE WORDING/ CADBURY) YANG ADE WORDING BOLEH Tukar perkataan lain x?nnti bg quotation ye…terima kasih///=)..

    1. sham n nisa says:

      Fadhilah .

      sila confrmkan tempahan ini ya .

      kami sudah emailkan details tempahan ini . tqvm & wassalam

  6. fadhilah says:

    salam nk order cupcakes hantaran bagi majlis 25 september 2010..

  7. Siti says:

    Salam.

    Saya berminat dengan pink fondant cupcakes. Utk hantaran ke pihak lelaki, tema orange cream, kalu 25 pcs best price akak leh bg brp? Saya ddk di kajang. Bleh emailkan quotation utk cupcakes hantaran dan patern yg bersesuaian?

  8. lia says:

    salam kak,
    boley x nak taw price untuk cupcakes cadbury chocolate tu..untuk buat hantaran for majlis tunang..n mebi nk letak nama skalik..tlg emel kan dekat saya pliss…tq..

  9. wanis says:

    saya berminat utk membuat tempahan Cadbury Chocolate Cupcakes (Harga = RM 65 ) utk birthday gift, bole send pd saya harga beserta kos penghantaran.terima kasih.

  10. Nurul says:

    utk cup cake berapa lama boleh simpan?

    1. sham n nisa says:

      Nurul :
      …. cupcakes / cakes — > boleh tahan sehingga 3 – 4 hari ( simpan dalam peti sejuk ) .

      tqvm

  11. zura says:

    sy duk jb…
    bleh x untk tmpahan

  12. rose says:

    sye nak kawen bln march 13.seawal mana kah sye perlu buat tempah tersebut.
    sye memerlukan 150 cupcakes for vip’s.brpe kak?

  13. wahida hashim says:

    salam kak

    nak tanya kalau delivery service ada buat area seri kembangan tak..

  14. adlin says:

    salam…
    sy nak tanya..
    if buat gift utk kahwin bleh siapkan dgn bekas nye skali ke?
    sy nak 200pcs brapa ek harga?
    if hantar kat cheras belh kan?
    if ikut tema bleh ke?ada caj tak?
    tq….

  15. mahdhar says:

    salam, utk tempahan cadbury choc n strawberry cream, cara penyimpanan mcmmn ye? cuz saya nak order n nak bw ke Rembau from KL…boleh tak..risau takut cream cair:p

    1. sham n nisa says:

      Salam Mahdhar ..
      * cara penyimpanan : simpan dalam bekas bertutup di dalam peti sejuk
      * untuk travel drpd KL -Rembau – insyaAllah selamat =>> just make sure pasang Air-cond kereta tu kuat2 he he ..

      … good luck ..!

      FYI : cupcakes yg sama sudah selamat untuk travel yg paling jauh ke arah selatan ( setakat ni ) drpd Bangi – Pasir Gudang

      wassalm

  16. zue says:

    salam..nak tnye red and white cupcakes tuk hantaran packages brp yer…harap email quotation..tq

    1. sham n nisa says:

      zue ..

      red&*white cupcakes harganya = RM 75/ set / 25pcs . tqvm

  17. haszmira hanipah says:

    salam…nak tanye harga gift bahulu dlm plastik…tidak termasuk kotak…

  18. hanizan says:

    salam,

    Sy nak tempah Cadbury & rich Strawberry cream cupcakes (with word) + packing.
    Bila seelok2nya sy nak tempah? sbb nak buat hantaran pertunangan awal bln 2 / 2011 (raya cina)

  19. fuziana tusimin says:

    saya nak tanya, macam mana penghantaran cupcakes nie? saya perlu pickup sendri or boleh delivery sampai ke rumah?

  20. kama says:

    salam..nak tanye….ada perhantaran ke seremban x?kalo xd…..sy nak amik tempahan nie kt mn yer?kalo ade penghantaran lagi cun…=)

  21. ija hashim says:

    Salam, saya ada email you about my order, can you please reply it ASAP?
    thanks

  22. ogy says:

    cantekk tapi sye jauh kat jb… untuk bertunang.. emmmm nice…

  23. Fiza says:

    salam.. blh x saya nk tempah cupcake.. untuk majlis pada 28/05/2011…tema warna pink hijau..blh bagi saya quotation x? saya nak cupcake yg tahan lama coz nak bawa dr kl ke perak…tq

  24. liya yahaya says:

    ade tak penghantaran ke Kuantan Pahang

  25. radzwan says:

    kalau nak tempah cadbury chocolate cake,kuantiti dalam 500 biji..boleh x bg harga yg bersesuaian…..

    1. sham n nisa says:

      Radzwan ,

      cadbury chocolate cupcakes ni , perlukan harga cupcakes sahaja ,

      atau dgn individual packaging …?

      wslm

  26. riswan says:

    ble bgi no fon.saya betul2 nk order.urgent

  27. elvy says:

    anis,
    ada tak jual coklat ngan kotaknya skali utk wedding gift?
    brapa lama coklat ni bole simpan?