Close

tahun 2008 ni kami mendapat banyak permintaan untuk cupcakes dengan tema pink . Jadi khas buat peminat2 warna pink & purple di luar sana … kami ingin share dengan U all our

“Pink&Purple Cupcakes”

-----  pink & purple cupcakes | hantaran set -----

-- pink & purple cupcakes | hantaran set --

..dan satu lagi gambar….

----- pink & purple cupcakes | hantaran set  -----

-- pink & purple cupcakes | hantaran set --

thanks all

p.s : lebih banyak info berkenaan dengan pakej cupcakes hantaran kami …

7 Comments on “pink & purple cupcakes | hantaran set

ayu
February 3, 2009 at 2:57 pm

salam…
hye kak nisa..ayu nk xye cupcakes hantaran bape rm erk? majlis ayu kt kuantan. leh tahan bape lame?

Reply
rin
February 16, 2009 at 10:51 pm

kalau design mcm ni berapa harganye?

Reply
mas
February 27, 2009 at 4:35 pm

kak….sye nk tempah.. ni nbr sye.. sms sye boleh 0172841718

Reply
naa
July 1, 2009 at 1:05 am

slm..
saye suke dgn design sume cupcakes kat website ni..superb and mouth-watering!
tp agak susah nak bajet and survey pakej dier sbb xde price skali..
so,bleh x sertakan price and pakej skali in every single design?
lagi cpat lg bagus…hehe.thanksz!

Reply
sQemUin
October 12, 2009 at 12:21 pm

ske la design cupcakes yg kat sini…
nk order…
tp brape xde price…
bg detail plz…

Reply
sham n nisa
October 14, 2009 at 4:52 pm

sQemUin..

berikut adalah harga cupcakes untuk hantaran :

* simple decor : RM 65 & above
* with rose flower : RM 75 & above
* royal icing : RM 90 / box
* Fondant : RM 120 / box

** harga di atas untuk 1 box / 25pcs

**pilihan untuk mendapatkan pakej complete untuk hantaran dgn tambahan RM 35 sahaja = kotak hantaran transparent + “custom made” tapak cupcakes + hiasan pd kotak hantaran mengikut warna tema majlis anda.

thanks

Reply
Rosmawati
September 18, 2010 at 12:07 pm

Assalamualaikum…Salam Aidilfitri buat Anis sekeluarga! Saya berminat ngan design cupcakes diatas tema pink/purple tu.. nak tempah untuk majlis bertunang adik saya pada 10hb Oktober, 2010. Rumah kami kat Bandar Tasik Puteri, Rawang. Then majlis bertunang akan diadakan di Teluk Intan. Nak tau kek mana yang sesuai…maklum lah, perjalanan jauh tu… Cam ne kira yek…

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *