our first (big) order from UK

No. Bukan Ulu Klang.  But UK.

*** Special Thanks to A.Ana !

Di penghujung tahun 2008,  kami mendapat panggilan penting daripada  UK .

wahh..! exitednye..!  🙂

ALhamduliilah..

Pelanggan kami ini meminta kami menyediakan pakej  khas Wedding Gift (Cupcakes ) & Chocolate Wedding Cakes, istimewa  untuk  wedding K&H, Kelana Jaya.

hrmm ..bertuahnya ..K & H  ye…   🙂

Perancangan bermula hampir sebulan sebelum majlis berlangsung ( 1st week January 2009 ) . Setelah selesai dengan Jasin’s Wedding of the Year & beberapa tempahan lain, kami menumpukan 100% fokus untuk menyediakan kesemua tempahan ini .

1st : 700pcs of  Cupcakes Wedding Gift

Cupcakes wedding gift Khairil n Hani

“ .. personalized wedding cupcakes with handwritten initial . Made from chocolate.. “


“…. complete with individual packaging , personalized tag & matching ribbon .. “

cupcakesweddinggiftkhairilnhani5.jpg

“… many… many .. hours spent.. just to complete the initials.. “

cupcakesweddinggiftkhairilnhani7.jpg

“ ..KH = Khairil & Hani .. “

“..Quantity = 700 pcs cupcakes  .. “

“.. type of  cupcakes = Chocolate “

“.. yess . With buttercream decor this time … “

2nd : 2 tiers all-Chocolate Wedding Cakes

Jika anda adalah penggemar coklat, kek ini adalah untuk anda!.  Kami menamakannya : All-Chocolate-Wedding-Cakes!

sila lihat slideshow ini & cuba bayangkan kek ini adalah untuk anda 🙂

thanks …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

1.  Photoblog – Cupcakes for K&H

2. Cupcakes Wedding Gift

3. Tempahan Pakej Cupcakes Hantaran

26 thoughts on “our first (big) order from UK

  1. salam…
    agak2 brape harga untuk kek nie ek…
    blh anta ke pahang x..
    tq

  2. salam..sy nak quotation for Cupcakes Wedding Gift..ASAP…tq

  3. salam,
    kak saya nak tanya kalu tempah cupcakes
    brape harga?
    sekali ngan bekas ke???

  4. hi k.anis,

    kalau tempahan 1000 cupcakes includes pack berape ek?

  5. salam.Saya berminat nak tempah cupcakes pink mcm khairil & hani punye.nak exactly like that.Cute bangat 🙂 leh hntar quotation harga.Nak asap ye…majlis awal bln 6. MACEH!!! 🙂

  6. hee..nyebok lagi sekali…ataupun boleh come out dgn idea baru utk sya?..sebab sya nak cupcakes tu ade ciri2: kaler pink+putih, pastu nak initial

  7. leh x kasi quotation utk cupcakes wedding gift 1000 pcs dgn quotation utk bahulu 600 pcs?

  8. salam…boleh bg quotation utk 200 pcs cupcakes for wedding gift (with dome case) just like the pic??..n berapa lama leh tahan tanpa refrigerated??coz majlis bukan d hotel..kalau boleh saya mahu size paling kecil…TQ

  9. Hi…
    Nak tahu bape harga untuk cup cakes cam si K&H tu untuk 400pcs?

    Thanks.
    hani_narcisma@yahoo.com

  10. salam..
    akak brapa kalo cup cakes cam K&H tu kalo dalam 700pcs
    siap packing..
    dan kalo cup cakes biasa dlm 700pcs gak

  11. akak kos sume2 utk cup cakes cam K&H dalam 500 pcs skali packing. packing dia ada brape jenis. last one klu pack dlm plastik biasa with ribbon brape cost dia..klu cup cakes biasa dlm 500 pcs how much…

  12. Salam.. hi bole bagi quotation utk cup cakes ni?

  13. Hye …boleh emailkan saya quotation untuk 1000 cupcakes includes pack sekali ??
    thx…. ;)— > erinnaza@yahoo.com

  14. hmm…chanteknya…n sgt kompletkated…huh
    leh tak email kan quotation untuk cup cakes 4 graduation…tq…tq

  15. salam, bleh x anto quatation untuk harga bahulu n cup kek…. kalo nak ambik untuk kuantiti 500- 7000

  16. salam, bleh x anto quatation untuk harga bahulu n cup kek…. kalo nak ambik untuk kuantiti 500- 7000

  17. saya pun nak quotation untuk 500 baulu termasuk packagingnya.laocation saya di terengganu. tq

  18. sy nak quotation untuk 800-1000 kotak baulu. location trg..

  19. salam..leh tak hntr quotation tuk cup cake dan bahulu for wedding gift..
    tuk 500-1500..harga include pack skali kay..TQ

  20. hai, nk quotation utk cup cake ni..
    yg siap bekas mcm ni.
    nk dlm 500-900.. harap2 dpt le murah.. saya kt kepong.
    nk buat wedding gift.
    if yg simple cup cake nya berapa harga ek?
    yg without cream kt atas dia tu..
    dh penat cari..

  21. hai, sy nk quotation cup cake utk 500-900 (wedding gift)
    if yg xde cream ats dia tu bape ek?

  22. bestnyee kek coklt nie, boleh hantr qoutation tak??
    saya kat puchong jee.. kek ni boleh wat as hantaran kan?
    ASAP.. sbb wedding saya 22/11 nie
    tQ

  23. salam..sy nk quotation utk 2000 pcs cupcakes…with pack n wthout bleh..tQ..nice~~

  24. salam.bleh bgi quotation utk wedding gitft 600pcs.Tema hitam putih w pack & w/out pack.majlis bulan 5.saya nak krim skit tapi menarik.mekacih

  25. slm…blh email kan quotation harga bg cup cake ni untk 1000 pcs,,….

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close