Close

New ! Oreo & Strawberry Cupcakes

Oreo & Strawberry cupcakes @ AnisBakery.net

Salam  All ..

Terbaru di AnisBakery.net : Oreo&Strawberry Cupcakes . Kombinasi 25 pcs cupcakes – gabungan antara  Oreo Chocolate Cupcakes & Rich Strawberry Cupcakes .

“ ..  sangat2  sesuai untuk pelbagai majlis / event penting anda . Samada untuk birthday , untuk celebrate annivesary , cupcakes untuk hantaran , wedding cupcakes & ataupun corporate gift . Malah untuk surprise delivery pun boleh Smile .. – malah jika anda tiada sebarang majlis untuk di ‘celebrate’  pun sangat2 di recommendkan bagi upacara ‘makan-makan’ he he  ..   ”

Maklumat Berkenaan Cupcakes ini :

  • Jenis  : Kombinasi terbaik ..  Oreo Chocolate Cupcakes & Rich Strawberry Cupcakes
  • Kuantiti : standard 25pcs  / set
  • Saiz : medium
  • FREE : personalized message / wording untuk diletakkan pada cupcakes ( diperbuat daripada coklat )
  • Packaging :  kotak cupcakes / putih  dengan cupcakes holder & dengan transparent top cover
  • Harga = RM 90 / set  ( klik untuk tempahan online )
  • *** belum termasuk kos delivery .

thanks all . Wassalam .

——————————–

Related Links :

17 Comments on “New ! Oreo & Strawberry Cupcakes

[…] ** Latest update | 10 Nov 2010 : New!  Oreo Chocolate Cupcakes + Strawberry Cupcakes […]

Reply
dilot
November 14, 2010 at 9:16 am

me tag u in my blog post.. nak komisen 😀 :p

Reply
sham n nisa
November 14, 2010 at 1:49 pm

Hi Dilot .. he he just visited your blog .. many thanks 🙂

Reply
yanti
December 21, 2010 at 9:58 am

thnx k.nisa coz wat cupcakes yg paling best n delivery yg suprise kat hsband saya..insyallah,klu de rezeki saya tempah lagi..

Reply
sham n nisa
December 21, 2010 at 11:36 am

Hi Yanti …

thank U so much … 🙂

Reply
aidha fatiha
December 24, 2010 at 10:30 am

salam,

nk tanye bape kos hantar ke Ampang.

Reply
sham n nisa
December 24, 2010 at 9:07 pm

Slam Aidha ,
Kos penghantaran ke Ampang = RM 30 shj .

tqvm

Reply
basyirah
December 27, 2010 at 3:42 pm

thanks to Anis Bakery Team!
We love and enjoy your cupcakes!

Reply
sham n nisa
December 28, 2010 at 3:51 pm

Thank U so much .. Basyirah…

Reply
ina
January 15, 2011 at 8:04 am

kalau hantar ker MTD, Kem Sg.Besi berapa kosnya yer?

Reply
farah
January 31, 2011 at 3:53 pm

Salam,

Akhirnya sy jmpe juga blog cupcakes yg bertapak kt bangi ni…Boleh x tolong rekemen kn utk sy cupcakes yg sesuai utk doorgift bserta packaging,sempena majlis bday d tadika?tak ramai…mgkin dlm 40 ke 50 org je…tolong emailkan quo ye.TQ

Reply
sham n nisa
January 31, 2011 at 4:15 pm

Ok Farah .. nanti check email ya

Reply
nisaak
February 19, 2011 at 1:06 pm

salam……i loike this website….
sy ade email few q…hope dpt ur reply…thanx….

Reply
rosidayu
March 1, 2011 at 7:55 pm

i tertarik dgn cupcakes ni if i nk tempah berapa kos penghantan ke teluk intan..

Reply
Zie
March 2, 2011 at 2:54 pm

As Salam,
Dah lama tak tempah cup cake ni.
Macam menarik jek cup cake ni…
Nak order this cup cake boleh? 🙂

Reply
sham n nisa
March 16, 2011 at 9:07 am

Salam Zie ..

hi apa khabar … ? thanks for yr visit ye ..

pakej cupcakes ni antara yg terbaru – gabungan cupcakes oreo & strawberry cream cupcakes ..

Pls email / sms kami bila Zie perlukan cupcakes ni ya ..

wassalam & tqvm

Reply
Mast
April 14, 2011 at 5:35 pm

Assalamualaikum…

Hai, boleh saya dapatkan maklumat… Berapa harga wedding cake jika saya ingin membuat tempahan. Dan anda akan delivery cake ke kawasan hulu langat x.

Kek yang saya inginkan 3 tingkat:
– first layer Oreo & Strawberry Cupcakes
– Kek bulat di tengah
– bawah Oreo & Strawberry Cupcakes

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: