New ! Oreo & Strawberry Cupcakes

Oreo & Strawberry cupcakes @ AnisBakery.net

Salam  All ..

Terbaru di AnisBakery.net : Oreo&Strawberry Cupcakes . Kombinasi 25 pcs cupcakes – gabungan antara  Oreo Chocolate Cupcakes & Rich Strawberry Cupcakes .

“ ..  sangat2  sesuai untuk pelbagai majlis / event penting anda . Samada untuk birthday , untuk celebrate annivesary , cupcakes untuk hantaran , wedding cupcakes & ataupun corporate gift . Malah untuk surprise delivery pun boleh Smile .. – malah jika anda tiada sebarang majlis untuk di ‘celebrate’  pun sangat2 di recommendkan bagi upacara ‘makan-makan’ he he  ..   ”

Maklumat Berkenaan Cupcakes ini :

  • Jenis  : Kombinasi terbaik ..  Oreo Chocolate Cupcakes & Rich Strawberry Cupcakes
  • Kuantiti : standard 25pcs  / set
  • Saiz : medium
  • FREE : personalized message / wording untuk diletakkan pada cupcakes ( diperbuat daripada coklat )
  • Packaging :  kotak cupcakes / putih  dengan cupcakes holder & dengan transparent top cover
  • Harga = RM 90 / set  ( klik untuk tempahan online )
  • *** belum termasuk kos delivery .

thanks all . Wassalam .

——————————–

Related Links :

17 thoughts on “New ! Oreo & Strawberry Cupcakes

  1. me tag u in my blog post.. nak komisen 😀 :p

    1. Hi Dilot .. he he just visited your blog .. many thanks 🙂

  2. thnx k.nisa coz wat cupcakes yg paling best n delivery yg suprise kat hsband saya..insyallah,klu de rezeki saya tempah lagi..

  3. Hi Yanti …

    thank U so much … 🙂

  4. salam,

    nk tanye bape kos hantar ke Ampang.

    1. Slam Aidha ,
      Kos penghantaran ke Ampang = RM 30 shj .

      tqvm

  5. thanks to Anis Bakery Team!
    We love and enjoy your cupcakes!

  6. kalau hantar ker MTD, Kem Sg.Besi berapa kosnya yer?

  7. Salam,

    Akhirnya sy jmpe juga blog cupcakes yg bertapak kt bangi ni…Boleh x tolong rekemen kn utk sy cupcakes yg sesuai utk doorgift bserta packaging,sempena majlis bday d tadika?tak ramai…mgkin dlm 40 ke 50 org je…tolong emailkan quo ye.TQ

  8. salam……i loike this website….
    sy ade email few q…hope dpt ur reply…thanx….

  9. i tertarik dgn cupcakes ni if i nk tempah berapa kos penghantan ke teluk intan..

  10. As Salam,
    Dah lama tak tempah cup cake ni.
    Macam menarik jek cup cake ni…
    Nak order this cup cake boleh? 🙂

    1. Salam Zie ..

      hi apa khabar … ? thanks for yr visit ye ..

      pakej cupcakes ni antara yg terbaru – gabungan cupcakes oreo & strawberry cream cupcakes ..

      Pls email / sms kami bila Zie perlukan cupcakes ni ya ..

      wassalam & tqvm

  11. Assalamualaikum…

    Hai, boleh saya dapatkan maklumat… Berapa harga wedding cake jika saya ingin membuat tempahan. Dan anda akan delivery cake ke kawasan hulu langat x.

    Kek yang saya inginkan 3 tingkat:
    – first layer Oreo & Strawberry Cupcakes
    – Kek bulat di tengah
    – bawah Oreo & Strawberry Cupcakes

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close