Close

new 2010 cupcakes | cookies + cream + chocolate

** Latest update | 10 Nov 2010 : New!  Oreo Chocolate + Strawberry Cupcakes

..  satu lagi cupcakes terbaru daripada “Research Team” di AnisBakery.net  | Cookies + Cream + Chocolate cupcakes ( ..nama yang agak panjang sebenarnya ..  🙂 )

cookies , cream & cupcakes

..moist chocolate cupcakes  dengan resepi terbaru istimewa “ cookies cream” & dan di hias dengan “ Oreo Cookies” di atas setiap cupcakes..

ok macamana nak describe  cupcakes ni…?

erm.. ade rasa chocolate .. rasa cream .. & ditambah pula dengan rasa rangup “oreo cookies”  .. . dan semua ini dimakan sekaligus … ! maka akan terhasilnya satu lagi pengalaman hebat anda +cupcakes anda :)  ..

more pictures .. here & here

thanks all ..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

28 Comments on “new 2010 cupcakes | cookies + cream + chocolate

samihah
February 16, 2010 at 11:06 am

salam..

saya nk quotation untuk 500pc brapa ye..? siap dgn packaging sekali untuk wedding gifts..

tq for ur respon..

Reply
masithah
March 11, 2010 at 3:49 pm

saya brada di pinggiran batu caves..brapa harga minima n maximum cup cakes..serta kos penghantaran..sila reply scepat mungkin..terima kasih

Reply
sham n nisa
March 11, 2010 at 9:50 pm

salam Masithah,
** harga cupcakes bermula drpd RM 65 / sekotak / 25 pcs & ke atas .
** kos penghantaran untuk area Batu Caves = RM 35 sahaja .
** sila lihat picture gallery kami di sini

thanks

Reply
nur azura hadnan
February 17, 2010 at 1:56 am

salam..berapa harga cupcakes untuk 300pcs?
berapa hari bleh dapat cupcakes tu sebelum majlis berlansung?
harp mendapat respon..tq 🙂

Reply
sham n nisa
February 17, 2010 at 11:18 am

Salam Nur Azura ,

saya dah email harga cupcakes ini untuk tempahan kuantiti 300 pcs..

thanks

Reply
Farah
February 19, 2010 at 8:27 pm

dalam 100pc berapa ya??
kos penghantaran ke banting???
tq

Reply
mas
February 20, 2010 at 4:03 pm

salam..brapa harga kalo tuk 1000ps?
ada x tuk pakej ekonomi.hikkhikkk..nak buat gift tuk tetamu.

Reply
Nina
February 21, 2010 at 1:45 pm

Salam,

Cantik2 dan menyelerakan..yum..
Bpe harga 25pc oreo cupcakes tu? Delivery mcm mana?
Sy area setapak. 🙂
Kalu dijadikan dalam bentuk hantaran, bpe harganya?

Thanks.

Reply
suhana
February 22, 2010 at 2:28 pm

salam Nisa, boleh email saya untuk 25pcs cupcakes: oreo cupcakes tu dan kalau nak campur2 ngan yang ada strawberry atas dia ada coklat tuh boleh tak.

Reply
ila
February 22, 2010 at 11:41 pm

salam kak berapa hraga untuk 100pc new 2010 cupcakes | cookies + cream + chocolate ni?? nak wat wed gift…email ek kak…kalau leh nak harga untuk smua cupcakes for wedding..tq kak

Reply
shasha
March 4, 2010 at 5:02 pm

salam kak. saya nk taw harga utk cupcakes dlm 300pcs for door gifts.. kalau tempahan wedding cake ade terima x? sy nk buat dlm 2tgkt.. blh tlg emel kat sy harga n pakej2nya. tQ so much 🙂

Reply
shasha
March 4, 2010 at 5:08 pm

sori kak lupa nak tanya. cupcakes dgn wedding cake tu boleh tahan berapa hari yer? sy maybe akan bercuti awal n nak bawak balik ke kg sblm majlis… maybe dlm seminggu sblm majlis…

Reply
Lin
March 10, 2010 at 5:57 pm

brp harga klu 100 pcs ni….and klu kajang area boleh delivery ker..or kna pick up sendiri

Reply
Zarith Safhea
March 17, 2010 at 3:10 pm

Yang ni berapa harga untuk 25 pcs ye?

Reply
sham n nisa
March 18, 2010 at 10:38 pm

Zarith .. harganya RM 75 / box / 25 pcs tq

Reply
maz
April 1, 2010 at 10:30 pm

hai..just nak wat survey for my engagement this april..klu nak wat tempahan cmner?tmpt katne ek?sy tema utk tunang “maroon” so just nak tau klau anis leh cdgkn design yang lawa uth hntaran saya utk cakes and sdkt cupcakes?teruja tgk…leh tak email design n quotation?

Reply
dina
April 7, 2010 at 11:14 pm

hi…cup8 oreo ni 25 pcs brape ek n kalo u blh deliver to city square brape total?

Reply
ieka
May 13, 2010 at 3:30 pm

bole x trime psanan luar dari lembah klang??

Reply
YaNa
May 25, 2010 at 4:54 pm

sy suke sgt cupcakes ni…
le xkalu sy dptkn hrga dlm 300 pcs..
kalu le nk letak strawbery + oreo…
le anta quotation kt email sy???
n bpe lame yg sy perlu utk wat tmpahan..

Reply
Ainul
June 7, 2010 at 2:50 pm

salam ,

berapa bilangan plg minimum yg blh order? nak buat utk anniversary dan berapa kos penghantaran ke shah alam? TQ

Reply
baby HL
June 16, 2010 at 7:30 pm

hye le anta quotation untuk 200 ccpcake’s neyh kt email sy?

Reply
Effa
October 26, 2010 at 4:37 pm

Salam Nisa,

Leh x quote utk sy if sy nk cuppies ni 1 box + delivery to sek.9 bdr bru bangi utk 4 November 2010 (Khamis). Many thanks!

Reply

[…] di AnisBakery.net : Oreo&Strawberry Cupcakes . Kombinasi 25 pcs cupcakes – gabungan antara  Oreo Chocolate Cupcakes & Rich Strawberry Cupcakes […]

Reply
Miza
November 22, 2010 at 7:19 pm

Hi
leh quote tuk sy cupcakes dlm 25 pcs, kalau boleh nak delivery kat area putrajaya on 08.12.2010. Kindy reply me ok?

Reply
shock
May 3, 2011 at 9:14 pm

Hi,
Boleh bg quotation utk 1000 cupcakes fr wedding door gift? And I nk tdk cth picture of packaging fr door gift skali. I live near taman melati. Hmm boleh test taste ke?

Reply
sha
May 23, 2011 at 3:00 pm

brp harga utk 25pcs + kos penghantaran ke johor?

Reply
fazila
May 30, 2011 at 4:23 pm

hi..nak tnya yang ni dalam 1000pcs…with box & ribbon…

Reply
azhani
August 3, 2011 at 10:46 am

Hi, berapa harga for 250 pc ya with individual box & ribbon for doorgift.
Thank you

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: