Happy Birthday | Mr. Pilot

Kami menerima tempahan cupcakes (custom-made-decor) untuk seorang pilot baru2 ni…  & we’r so excited…!… 🙂

Happy Birthday Pilot-cupcakes

dengan menggunakan tema asal Football Cupcakes , kami memperuntukkan separuh daripada cupcakes (  25 pcs / box) untuk decor yang berkaitan dengan Pilot…

..& kami memilih  gambar  kapalterbang & awan… dengan tema biru…..untuk disesuaikan pada pakej cupcakes ini..

Happy Birthday Pilot-3

..ok .. mungkin ini bukanlah gambar awan terbaik pada cupcakes yang pernah anda saksikan… 🙂

Happy Birthday Pilot-1

di gabungkan dengan tema Football Cupcakes ( lihat Football Cupcakes – Slideshow ).

dan hasil akhirnya…

Birthday Cupcakes - Pilot

…. sila ke Virtual Showroom kami ini untuK lebih banyak gambar …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

1. birthday cupcakes

2. tempahan cupcakes | hantaran

3. Wedding Gift : Moist Chocolate Cupcakes…

6 thoughts on “Happy Birthday | Mr. Pilot

  1. saya nk tnye,klu delivery ke area tmn.perindustrian sri Damansara Sg.Buloh,b;eh x..TQ..=)

  2. kalau tempahan dr johor utk delivery ke area kuala lumpur mcmner? ASAP plss really need ur help

    1. Zura : delivery untuk area KL boleh diuruskan insyaAllah .

      ** sila masukkan segala maklumat tempahan di dalam form yg kami sediakan in ya :

      http://www.anisbakery.net/tempahan-cupcakes

      wassalam

  3. salam..
    saye berminat dgn cupcakes custom-made mcm kat atas tu.brape harga kalau saye nak tempah mcm tu jugak tp utk different theme la,pasal motorsikal.saye nak tempah dalam 50biji dan delivery ke kajang.tp saye nak bulan dpn.kalau boleh saye nak tau hraga total dulu lah.
    time kasih

    1. Ima ,

      boleh Ima cerita sedikit macamana Cupcakes yg Ima perlukan ? 🙂

      boleh email terus pada kami : anisbakery@live.com.my

      thanks & wasslam

  4. yg tema motorsikal.brape harga utk 25 biji tu?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close