Close

July 3, 2008

from Sabah with love…

strawberry cupcakes

baru2 ni kami menerima satu tempahan Birthday Cupcakes daripada Sabah.. khusus untuk orang tersayang di KL…

Kami amat2 exited sebenarnya… kerana ini adalah tempahan pertama kami dari negeri di bawah Bayu …

Tempahan Birthday Cupcakes – guna SMS… daripada Saidah.. ( thanks to U Saidah ! )

Tempahan ini memerlukan kami menyediakan 1 pakej lengkap Birthday Cupcakes :

    • 25 of cupcakes
    • 1 box
    • ribbon
    • birthday cards &
    • special delivery service to KL ..

Tema asal adalah Birthday Cupcakes for Nana ( lihat posting kami sebelum ni – Birthday Cupcakes for Nana ). Ini merupakan Pakej Cupcakes kegemaran kami – dengan gabungan beberapa jenis cupcakes di AnisBakery.net ( ..sudah semestinya termasuk juga Cadbury Cupcakes! ) -> all-in-one-box.

Ocean Blue CupcakesTetapi pada kali ni – Nisa membuat keputusan untuk menambah serikan lagi pakej ini dengan beberapa lagi variasi cupcakes di dalamnya & 1 daripadanya – Ocean-Blue Cupcakes..

Ya! – olehkerana – Nisa & saya amat menggemari warna Biru – ( Blue Car, Blue Shirts, Blue Cookies ? & blue Cupcakes ! etc Dancing ) – kami betul2 enjoy untuk menyiapkan tempahan birthday cupcakes ni ..

5 Strawberry Cupcakes

..dan 1 lagi variasi terkini cupcakes kali ini – Strawberry cupcakes..! Khas kepada peminat2 Strawberry & cupcakes…. ( U’ll Luv it ! ) -dgn strawberry di dalamnya ..urmmp

Cupcakes untuk Apeng

From Sabah with love …

Bertuahnya Fida – Apeng – mempunyai family yang amat sayangkannya . Walaupun tidak dapat hadir secara fizikal untuk celebrate birthday Fida di KL – tetapi tempahan Birthday cupcakes istimewa khas untuk Fida ini sudah cukup sebagai pengganti.

… dan kami warga AnisBakery.net – sudah semestinya amat gumbira happy kerana berpeluang berada di tengah2… dengan Cupcakes2 kami tu sebagai penghubung & pengerat tali kekeluargaan Fida & Familynya di Likas, Sabah… Maka sebab itulah untuk posting kami kali ni – kami memilih title ” From Sabah with Love… “ ermm patutkah kami menukar nama pakej ini kepada Love Cupcakes from Sabah …? ermm ..

Untuk Lihat secara terpeinci pakejbirthday cupcakes Cupcakes yang diterima oleh Fida – sila lihat Koleksi Gambar Pilihan kami ini ( ..enjoy ..! )

“.. not just another Cupcakes!”

Note : Dapatkan satu pakej untuk anda ( atau orang tersayang ) hari ini . Dua cara mudah untuk membuat tempahan :

  • Tempahan SMS >> SMS to 019-3797 569 “BC (nama anda) ( tarikh anda perlukan birthday cupcakes tersebut)” cth:
BC NANA 15/06/08
  • atau anda boleh gunakan Order Form ini

Untuk sebuah pakej yang unik untuk anda ( Custom made ) :

Hubungi kami : Sham & NIsa 019-3797 569 / 019-255 4537

Email kami : anisbakery@live.com.my

Sham

Related links :

  1. about us – AnisBAkery.net
  2. Wedding Gift – moist chocolate cupcakes
  3. Birthday cupcakes
  4. cadbury chocolate cupcakes
  5. latest promotions @ anisbakery.net

8 Comments on “from Sabah with love…

atun's
July 12, 2008 at 1:27 pm

fulamak…gilakk arrr..order dr sabah tu utk org tersayang kat kl niiii…gilakkk gempaq..mmg bertuahh btoii cik fida niii kann…tu yg org ckp jauh d mata tp dekat d hati..heheh..cupcakes yg cik fida dpt tu…lain mcm ttoiii..mmg cun n cntik arrr..mmg puas hatiii..

Reply
anis.bakery
July 13, 2008 at 11:20 am

Thanks atun’s- appreciate your visits and comments!

Reply
pRincEsS_N
July 16, 2008 at 12:09 am

klo pakej MIX cmni how much sis nisa..?? utk 25 pcs….

Reply
rozi
July 8, 2009 at 2:54 pm

Salam.

Kalau nk order cupcake utk org Sabah blh tak??

Reply
sham n nisa
July 8, 2009 at 3:17 pm

@ rozi
– maaf ya , kami tiada perkhidmatan delivery cupcakes ke Sabah buat masa nie..

tq

Reply
lin
August 26, 2009 at 5:01 pm

teringin nk rasa cupcake ni tp sy d sabah…..yummy….nnti blk sem ka beli hehehehe…

Reply
lin
August 26, 2009 at 5:03 pm

kalo sy tempah dr pahang delivery nya mcmane ek..takkan via post plak kan mcm tak sesuai……so hantat terus ke rumah ke?

Reply
ida
July 6, 2011 at 11:27 am

mcne nk tempah sy dari KL nk deliver kt KK Sabah..blh x???

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: