Close

Free RM 15 Shopping Voucher

Free shopping voucher @ AnisBakery.net

hari ni kami akan memberikan hadiah percuma bernilai RM 240 kepada pemenang bertuah “ Free Cupcakes Promo” kami .

thanks pada semua yang join ‘promo’ ni & congrats para pemenang yang bertuah  🙂

pada permulaannya, kami bercadang memberikan satu set “ choco-lemon-cuppies” pada pemenangnya, tetapi sebagai menghargai peserta2 yang lain, kami turut memberikan “shopping voucher”  bernilai RM 15  – percuma kepada top 11 finalist supaya anda boleh “bershopping”  dengan mana2 pakej cupcakes kami.

( untuk pilihan cupcakes – sila refer Photoblog atau picture gallery kami )

free cupcakes promo

Senarai pemenang bertuah :

Pemenang Utama :

“ Choco-Lemon Cuppies” –> pRincEsS_N

*** pRincEsS_N , bakal menerima satu set lengkap “Choco-Lemon Cuppies”  & 1 x RM 15 Shopping Voucher . Congrats! ..

10 pemenang yang lain (Free ! RM 15 Shopping Voucher)

SweetLovely Cuppy Cakes –>> Zellyn Hazlin
Taste me…. –>> Marhani
Smile Choco Cute Cuppy –>> Izyan
Choc Lemony –>> Ira
chocolemon cupcakes –>> liza  ***
Sprinkly locho choco –>> Zulaikha
Mouthy Watery Baby –>> Ayu
connoisseur’s choice! –>> kak yus
choc lemonade sweeties –>> ct
Anis’ Yummilicious Bites –>> wawa

*** Liza , nyaris2 nak menang . Tetapi kami hanya dapat memilih satu pemenang sahaja. Sorry! … cuba lagi lain kali k….?

kepada semua pemenang , kami akan menghubungi anda melalui email hari ni …

thanks

enjoice !

wassalam ..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Free Cupcakes !

Cupcakes : virtual showroom

Cupcakes Slideshow

7 Comments on “Free RM 15 Shopping Voucher

Izyan
April 13, 2009 at 8:40 am

Kak nisa,

mcm mane nak tau harga setiap cupcakes tu?

Reply
anis.bakery
April 13, 2009 at 11:33 am

Izyan ..
.. kami sedang dalam proses meng’katalog’kan semua pakej cupcakes kami …
jadi buat masa ni , untuk mengetahui harga cupcakes , sila refer pada pilihan cupcakes di Photoblog kami ni atau di Virtual Showroom kami …

… pilih mana2 pakej cupcakes @ Izyan boleh request custom decor .. kami akan emailkan harganya ..

thanks

Reply
ct
April 13, 2009 at 10:35 am

thanks a million~

semoga anisbakery semakin dmurahkan rezeki dan tingkatkan lagi penghasilan yg menarik serta yummy ^_*

p/s : selalu2 la ada kn promo mcm nie..hehe

Reply
anis.bakery
April 13, 2009 at 11:34 am

ct …

thanks .. 🙂

insyaAllah . Ade banyak lagi promo2 lain selepas ni ..

tq

Reply
Izyan
April 13, 2009 at 11:16 am

kak nisa,

Brp harga utk 1 set ‘Choco-Lemon Cuppies’ ni?kalo deliver ke Putrajaya brp cas?thanks…

Reply
NelliA
May 20, 2009 at 4:55 pm

Sedihnye tak terpilih…mmm:-(…5 jam punye fikir & tetanye kawan2 ofis tingkat atas..mmm….tp tak pelah….tahniah la kekawan yg terpilih tu…
Anyway, berapa harga kalu I nak beli package cup cakes kat atas tu? Ape namenye…panjang benor…payah nak ingat…tp rupenye ingat..he!3x Pls email the price, Anis. I teringin nak rase pulak

Reply
sham n nisa
May 30, 2009 at 9:44 am

NelliA …
wah … 5 jam ye …. ! dahsyat tu …. 🙂
…sorry bebanyak ye … mungkin next time NelliA boleh menang …. ( lihat Free Cupcakes Promo#2 ) 🙂

nanti check email k..?

wassalam

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: