Free RM 15 Shopping Voucher

Free shopping voucher @ AnisBakery.net

hari ni kami akan memberikan hadiah percuma bernilai RM 240 kepada pemenang bertuah “ Free Cupcakes Promo” kami .

thanks pada semua yang join ‘promo’ ni & congrats para pemenang yang bertuah  🙂

pada permulaannya, kami bercadang memberikan satu set “ choco-lemon-cuppies” pada pemenangnya, tetapi sebagai menghargai peserta2 yang lain, kami turut memberikan “shopping voucher”  bernilai RM 15  – percuma kepada top 11 finalist supaya anda boleh “bershopping”  dengan mana2 pakej cupcakes kami.

( untuk pilihan cupcakes – sila refer Photoblog atau picture gallery kami )

free cupcakes promo

Senarai pemenang bertuah :

Pemenang Utama :

“ Choco-Lemon Cuppies” –> pRincEsS_N

*** pRincEsS_N , bakal menerima satu set lengkap “Choco-Lemon Cuppies”  & 1 x RM 15 Shopping Voucher . Congrats! ..

10 pemenang yang lain (Free ! RM 15 Shopping Voucher)

SweetLovely Cuppy Cakes –>> Zellyn Hazlin
Taste me…. –>> Marhani
Smile Choco Cute Cuppy –>> Izyan
Choc Lemony –>> Ira
chocolemon cupcakes –>> liza  ***
Sprinkly locho choco –>> Zulaikha
Mouthy Watery Baby –>> Ayu
connoisseur’s choice! –>> kak yus
choc lemonade sweeties –>> ct
Anis’ Yummilicious Bites –>> wawa

*** Liza , nyaris2 nak menang . Tetapi kami hanya dapat memilih satu pemenang sahaja. Sorry! … cuba lagi lain kali k….?

kepada semua pemenang , kami akan menghubungi anda melalui email hari ni …

thanks

enjoice !

wassalam ..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Free Cupcakes !

Cupcakes : virtual showroom

Cupcakes Slideshow

7 thoughts on “Free RM 15 Shopping Voucher

  1. Kak nisa,

    mcm mane nak tau harga setiap cupcakes tu?

    1. Izyan ..
      .. kami sedang dalam proses meng’katalog’kan semua pakej cupcakes kami …
      jadi buat masa ni , untuk mengetahui harga cupcakes , sila refer pada pilihan cupcakes di Photoblog kami ni atau di Virtual Showroom kami …

      … pilih mana2 pakej cupcakes @ Izyan boleh request custom decor .. kami akan emailkan harganya ..

      thanks

  2. thanks a million~

    semoga anisbakery semakin dmurahkan rezeki dan tingkatkan lagi penghasilan yg menarik serta yummy ^_*

    p/s : selalu2 la ada kn promo mcm nie..hehe

    1. ct …

      thanks .. 🙂

      insyaAllah . Ade banyak lagi promo2 lain selepas ni ..

      tq

  3. kak nisa,

    Brp harga utk 1 set ‘Choco-Lemon Cuppies’ ni?kalo deliver ke Putrajaya brp cas?thanks…

  4. Sedihnye tak terpilih…mmm:-(…5 jam punye fikir & tetanye kawan2 ofis tingkat atas..mmm….tp tak pelah….tahniah la kekawan yg terpilih tu…
    Anyway, berapa harga kalu I nak beli package cup cakes kat atas tu? Ape namenye…panjang benor…payah nak ingat…tp rupenye ingat..he!3x Pls email the price, Anis. I teringin nak rase pulak

    1. NelliA …
      wah … 5 jam ye …. ! dahsyat tu …. 🙂
      …sorry bebanyak ye … mungkin next time NelliA boleh menang …. ( lihat Free Cupcakes Promo#2 ) 🙂

      nanti check email k..?

      wassalam

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close