Close

Free Cupcakes Promo #2 : All are invited !

** latest update 28 June 2010 **

– “contest” ini dengan secara rasminya  akan ditutup  pada hari ini .

– thanks pada semua yang join contest ni . Kami akan hubungi tidak berapa lama lagi.

– kami akan memilih pemenangnya dalam masa terdekat ( hopefully sebelum raya 🙂 )

wassalam

kembali lagi !

untuk menghargai para pelanggan ,pengunjung2, pembaca2 & kawan2 @ AnisBakery.net , kami menjemput anda untuk menyertai  “ Free Cupcakes Promo” kami ( series #2 )

p.s  : jika anda tidak familiar dengan promo ini  – sila lihat promo kami yang lalu .

Free Cupcakes Promo #2 : Cara nak menang !

Amat mudah. Hanya sedikit kreativiti sahaja diperlukan  🙂

Cadangkan nama / beberapa nama yang anda rasakan paling ‘ngam’ dengan pakej cupcakes kami ini.

… dan … itu sahaja  Hot

dan sekiranya  ‘para hakim’ memilih nama yang anda cadangkan sebagai yang paling sesuai  – maka anda bakal membawa pulang pakej cupcakes ekslusif ini … FREE .

Free Cupcakes promo 2

Free Cupcakes Promo #2 - The easiest Cupcakes Contest in Malaysia ! 🙂

few simple rules :

  • hanya suggest 1 nama sahaja ( bagi setiap comment )
  • maximum suggestion = 5
  • & maximum 3 words
  • itu jer…  🙂

Free Cupcakes Promo #2 :  Hadiah – hadiah  untuk anda ! .. ( hurry ! )

  • pemenang Utama akan membawa balik Pakej Cupcakes ini ( Percuma ) – standard 25pcs Pack.
  • 2 lagi ( yang hampir2 nak menang / terpilih ) – juga akan menerima pakej cupcakes yg sama ( 16pcs Pack)
  • 25 pemenang saguhati ( RM 20 Cupcakes Shopping Voucher @ ANisBakery.net )         ** previously RM 15!

picture #1 : chocolate cream cupcakes + strawberry cupcakes

picture #1 : chocolate cream cupcakes + strawberry cupcakes

Terdapat 3 style decor of cupcakes . Style #1 dengan Chocolate cream cupcakes & di taburkan / dihiasi dengan serbuk koko .

picture #2 : strawberry cupcakes

picture #2 : strawberry cupcakes

Style #2 : strawberry Cupcakes . Setiap strawberry di hiaskan lagi dengan coklat atasnya 🙂 . Amat2 mengambil masa untuk menyediakannya …

picture #3 strawberry cupcakes

picture #3 pink swirl cupcakes

picture # 4 : cupcakes package | complete with wording

picture # 4 : cupcakes package | complete with wording

ok inilah rupa akhirnya pakej cupcakes yg ‘ belum bernama’ ini .

“…. bantu kami menamakan cupcakes ini ….

dan anda mungkin merupakan salah seorang

yang bertuah – untuk membawa pulang pakej cupcakes ekslusif ini

– FREE …  ”

thanks all & good luck !

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

103 Comments on “Free Cupcakes Promo #2 : All are invited !

miza
February 22, 2010 at 1:12 am

assalamualaikum abg sham n kak anis…..
saya nk tya kt area mn terletaknya kedai anda?mcm mn sy nk bt tempahan cupcake?dan mcm mn sy nk contact anda?area yg sedia menghantar tempahan di mn?

Reply
ain
February 25, 2010 at 10:23 am

salam, akak..blh x bg quote tuk package ni?bminat la nk order..+ caj utk phntrn..

Reply
sham n nisa
March 2, 2010 at 12:07 pm

Salam Ain .. untuk penghantaran ke mana ?
boleh emailkan full address ?
tq

Reply
wan nurulain aqilah
March 4, 2010 at 12:33 am

saya nak bgi nama, ‘PINKY STRAWBERRY LOVE’
huhuhhuh. al-maklumlah campur sumer design.huhuh

Reply
wan nurulain aqilah
March 4, 2010 at 12:37 am

kalaw nama ‘TEDDY WITH LOVE”

Reply
cikedidoo
March 8, 2010 at 1:52 pm

nak try la jugak.. erm.. nama…

“I’M IN LOVE”

Reply
Farah
March 20, 2010 at 11:44 pm

Salam..
~Jalinan Kasih~

Reply
Gee
March 23, 2010 at 11:37 am

i suggset ‘SWEETY STRAWBERRY CHOC’ (SSC)

Reply
Noor
March 31, 2010 at 1:13 am

cadangan name cup cake ‘LOVING HEART’

Reply
Emma Ross
March 31, 2010 at 4:50 pm

Creamy Strawberry Choc.. I nak tempah yg nie, bape? I cal u no ans, 🙂

Reply
adeq
April 2, 2010 at 2:45 am

~semanis kasih~

try nasib je

Reply
Emma Ross
April 2, 2010 at 1:50 pm

Lovely Creamy Red Velvet

Reply
Miz Dila
April 9, 2010 at 1:45 pm

nak suggest name gak..huhu..
STRONG LoVE

Reply
EMA
April 13, 2010 at 12:57 pm

suggest nama

sweet love

Reply
hani
April 23, 2010 at 12:37 am

pink swirl strawberry…

Reply
yuzi bt saidun
April 26, 2010 at 3:04 pm

Saya suka sgt cupcakes…nama yang paling sesuai …. “PASSION”

Reply
ima
May 5, 2010 at 11:24 am

ima nak tanya….
brape coz kalo ima order 100 pc cupcake
strawberry cupcake tu

Reply
pija
May 6, 2010 at 11:48 am

BEYOND ME…
love~

Reply
intan
May 7, 2010 at 11:21 am

try jgk.. ‘summer of love’ 🙂

Reply
mimi
May 12, 2010 at 11:59 am

nk try gak… apa kata kita namakan… “MAMAMIA BIG LOVE” 🙂

Reply
yanie
May 18, 2010 at 9:39 am

love indulgance..

Reply
nad
May 18, 2010 at 11:10 am

nak namakan
1)setulus kasihmu..
2)selingkar kasih
3)cinta hatiku..
hehehe

Reply
yanz
May 19, 2010 at 10:50 am

nk bg nama jugerrr ~swirl of love~

Reply
ain
May 26, 2010 at 3:50 pm

salaam, kak, saya berminat nak tempah cupcakes akak..tp nak tau harga dulu..
tlg send quotation untk cupcakes sbgai wedding gift 1000pcs
kalau nak tema warna kena charge ke kak?
untk tambah tag TQ dari pengantin pula charge berapa?

emel: ain_nurjihad@yahoo.com

Reply
r0se
June 4, 2010 at 1:02 pm

” winter with l0ve”
winter = coz ade tabur2 serbok koko,,:)
love = coz special decorate love 2,,;)
mmm,,like it,,

Reply
Aida
June 10, 2010 at 12:33 pm

“TEDDY STRAWBERRY PINK” cupcakes

Reply
yun
June 16, 2010 at 9:30 pm

salam.. kak, klu sy nk mintk quotation dLu bley.. sy btul2 b’minat ngn cupcakes ni..sy nk jdkn doorgift tu wedding sy december ni.. nti akk sertakan sekali eh, agk2 tempoh tuk sy wat tempahan..

Reply
nadia
June 21, 2010 at 12:02 pm

“Sweet Stolen Kisses”…

Reply
julie
June 24, 2010 at 6:05 pm

cupcakes package… boley tak quote kan harga… n boley delivery kat putrajaya tak? sbb nak buat surprise..

Reply
ayin
June 25, 2010 at 11:53 pm

cupcake SMILEY CHOC WITH LOVE

Reply
KJ
June 26, 2010 at 6:38 pm

chocoberrylicious

Reply
sham n nisa
June 28, 2010 at 9:28 am

Salam All,
thanks pada semua yang sudi join “contest” ni ( sudah ditutup hari ni ). Kami akan umumkan pemenangnya tidak lama lagi ..
( hopefully sebelum Raya 🙂 )

wslm 🙂

Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: