Free Cupcakes Promo #2 : All are invited !

** latest update 28 June 2010 **

– “contest” ini dengan secara rasminya  akan ditutup  pada hari ini .

– thanks pada semua yang join contest ni . Kami akan hubungi tidak berapa lama lagi.

– kami akan memilih pemenangnya dalam masa terdekat ( hopefully sebelum raya 🙂 )

wassalam

kembali lagi !

untuk menghargai para pelanggan ,pengunjung2, pembaca2 & kawan2 @ AnisBakery.net , kami menjemput anda untuk menyertai  “ Free Cupcakes Promo” kami ( series #2 )

p.s  : jika anda tidak familiar dengan promo ini  – sila lihat promo kami yang lalu .

Free Cupcakes Promo #2 : Cara nak menang !

Amat mudah. Hanya sedikit kreativiti sahaja diperlukan  🙂

Cadangkan nama / beberapa nama yang anda rasakan paling ‘ngam’ dengan pakej cupcakes kami ini.

… dan … itu sahaja  Hot

dan sekiranya  ‘para hakim’ memilih nama yang anda cadangkan sebagai yang paling sesuai  – maka anda bakal membawa pulang pakej cupcakes ekslusif ini … FREE .

Free Cupcakes promo 2
Free Cupcakes Promo #2 - The easiest Cupcakes Contest in Malaysia ! 🙂

few simple rules :

  • hanya suggest 1 nama sahaja ( bagi setiap comment )
  • maximum suggestion = 5
  • & maximum 3 words
  • itu jer…  🙂

Free Cupcakes Promo #2 :  Hadiah – hadiah  untuk anda ! .. ( hurry ! )

  • pemenang Utama akan membawa balik Pakej Cupcakes ini ( Percuma ) – standard 25pcs Pack.
  • 2 lagi ( yang hampir2 nak menang / terpilih ) – juga akan menerima pakej cupcakes yg sama ( 16pcs Pack)
  • 25 pemenang saguhati ( RM 20 Cupcakes Shopping Voucher @ ANisBakery.net )         ** previously RM 15!

picture #1 : chocolate cream cupcakes + strawberry cupcakes
picture #1 : chocolate cream cupcakes + strawberry cupcakes

Terdapat 3 style decor of cupcakes . Style #1 dengan Chocolate cream cupcakes & di taburkan / dihiasi dengan serbuk koko .

picture #2 : strawberry cupcakes
picture #2 : strawberry cupcakes

Style #2 : strawberry Cupcakes . Setiap strawberry di hiaskan lagi dengan coklat atasnya 🙂 . Amat2 mengambil masa untuk menyediakannya …

picture #3 strawberry cupcakes
picture #3 pink swirl cupcakes
picture # 4 : cupcakes package | complete with wording
picture # 4 : cupcakes package | complete with wording

ok inilah rupa akhirnya pakej cupcakes yg ‘ belum bernama’ ini .

“…. bantu kami menamakan cupcakes ini ….

dan anda mungkin merupakan salah seorang

yang bertuah – untuk membawa pulang pakej cupcakes ekslusif ini

– FREE …  ”

thanks all & good luck !

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : anisbakery@live.com.my

Related Links :

103 thoughts on “Free Cupcakes Promo #2 : All are invited !

  1. assalamualaikum abg sham n kak anis…..
    saya nk tya kt area mn terletaknya kedai anda?mcm mn sy nk bt tempahan cupcake?dan mcm mn sy nk contact anda?area yg sedia menghantar tempahan di mn?

  2. salam, akak..blh x bg quote tuk package ni?bminat la nk order..+ caj utk phntrn..

    1. Salam Ain .. untuk penghantaran ke mana ?
      boleh emailkan full address ?
      tq

  3. wan nurulain aqilah March 4, 2010 — 12:33 am

    saya nak bgi nama, ‘PINKY STRAWBERRY LOVE’
    huhuhhuh. al-maklumlah campur sumer design.huhuh

  4. wan nurulain aqilah March 4, 2010 — 12:37 am

    kalaw nama ‘TEDDY WITH LOVE”

  5. nak try la jugak.. erm.. nama…

    “I’M IN LOVE”

  6. Salam..
    ~Jalinan Kasih~

  7. i suggset ‘SWEETY STRAWBERRY CHOC’ (SSC)

  8. cadangan name cup cake ‘LOVING HEART’

  9. Creamy Strawberry Choc.. I nak tempah yg nie, bape? I cal u no ans, 🙂

  10. ~semanis kasih~

    try nasib je

  11. Lovely Creamy Red Velvet

  12. nak suggest name gak..huhu..
    STRONG LoVE

  13. suggest nama

    sweet love

  14. pink swirl strawberry…

  15. Saya suka sgt cupcakes…nama yang paling sesuai …. “PASSION”

  16. ima nak tanya….
    brape coz kalo ima order 100 pc cupcake
    strawberry cupcake tu

  17. BEYOND ME…
    love~

  18. try jgk.. ‘summer of love’ 🙂

  19. nk try gak… apa kata kita namakan… “MAMAMIA BIG LOVE” 🙂

  20. love indulgance..

  21. nak namakan
    1)setulus kasihmu..
    2)selingkar kasih
    3)cinta hatiku..
    hehehe

  22. nk bg nama jugerrr ~swirl of love~

  23. salaam, kak, saya berminat nak tempah cupcakes akak..tp nak tau harga dulu..
    tlg send quotation untk cupcakes sbgai wedding gift 1000pcs
    kalau nak tema warna kena charge ke kak?
    untk tambah tag TQ dari pengantin pula charge berapa?

    emel: ain_nurjihad@yahoo.com

  24. ” winter with l0ve”
    winter = coz ade tabur2 serbok koko,,:)
    love = coz special decorate love 2,,;)
    mmm,,like it,,

  25. “TEDDY STRAWBERRY PINK” cupcakes

  26. salam.. kak, klu sy nk mintk quotation dLu bley.. sy btul2 b’minat ngn cupcakes ni..sy nk jdkn doorgift tu wedding sy december ni.. nti akk sertakan sekali eh, agk2 tempoh tuk sy wat tempahan..

  27. “Sweet Stolen Kisses”…

  28. cupcakes package… boley tak quote kan harga… n boley delivery kat putrajaya tak? sbb nak buat surprise..

  29. cupcake SMILEY CHOC WITH LOVE

  30. chocoberrylicious

  31. Salam All,
    thanks pada semua yang sudi join “contest” ni ( sudah ditutup hari ni ). Kami akan umumkan pemenangnya tidak lama lagi ..
    ( hopefully sebelum Raya 🙂 )

    wslm 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close